Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Getirin ordan adanayi rizeyi hoca show yapacak

Oshimenli icardi li kadroyla rizeye adanaya show yapıyor sizde burda oluyorsunuz. Paok kim birader kendi evinde üstünlük kuramıyorsun her an gol yicek gibisin

Getirin ordan adanayi rizeyi hoca show yapacak

Oshimenli icardi li kadroyla rizeye adanaya show yapıyor sizde burda oluyorsunuz. Paok kim birader kendi evinde üstünlük kuramıyorsun her an gol yicek gibisin

geçen gün iki çift lafın vardı renktaş onu yazmadın sanki fener maçından sonra

Değişiklikleri geç yapıyorsun diye kızıyordum ama kızmamam gerektiğini anladım. Sen değişiklik yapmayı bilmiyorsun, oyun okumayı bilmiyorsun.

Galatasaray tarihinin en sansli teknik adamisin. Hicbir teknik adama 300 milyonluk takim vermediler. 77dk bekledin 38 yasinda 3 gunde bir mac oynayan Mertens'i cikarmak icin. 83dk bekledin sakatlanmasa yine cikarmayacagin Kaan'i cikarmak icin. Iyi teknik adam oldugunu dusunenlere guluyorum.

89 da ofsayt taktiği de yapmazsın be avrupada şu oyun 45 dk harici oynayamazsın işte ısrarın manası nedir

Maçın her anında 90+5'de gol arayan takımmış gibi oynamamızın zaten benim gözümde bir açıklaması yok ki üstelik öndeyken bile bu kafada oynuyoruz. Bu başlı başına saçmalıkken üstüne şu oyuncu değişiklikleri gerçekten çok üzücü. Eminim ki benden çok daha iyi futbol bilgisine sahipsin Okan hocam, eminim ki benim maçı izlerken gördüklerimden fazlasını görüyorsundur, biliyorum ki antrenmanlarda bizim görmediğimiz verileri elde ediyorsundur ama hiçbir senaryoda bazı hamlelerinin açıklaması olmuyor maalesef. Oyunun temposunu elimizde almamız gereken dakikaları sürekli kaçırıp golü öylece hep birlikte izliyoruz. Bunlara ne gerek var ki?

Müthiş oynattı oyunun hakkı daha fazla goldü.sadece yine değişikliklerde geç kaldı
Avrupada görmek istediğimiz GS budur.böyle devam hocam

derbiden 3 gün sonra müthiş oyun, müthiş galibiyet tebrik ederim hocam. bu yolda, bu kafayla gitmeye devam. tek artık şu jelert'i sen mi istedin başkası mı istedi, beğeniyon mu beğenmiyon mu bilmiyom da bi şekilde o elemanı takıma katman gerek. kaan'ın kalitesine en başta ben kefilim ama takımın geri kalanı pancar motoru gibiyken orda 60 model traktör gibi kalıyoz maalesef.

3 günde 2 büyük mutluluk yaşattın bize allah razı olsun. milli araya kadar bu kararlılıkla işi götüreliim, dönüşte tüm kulvarların içinden geçelim allahın izniyle.

Abi lütfen şu değişikliklikler zamanında. Lütfen. Ayrıca mertens 40 yaşında bilgin olsun.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galip olan haklıdır diyelim. Yunan şampiyonunu top edip gönderiyoruz

oyuncu değişikliği gecikliği dışında iyi bir maçtı

az daha erken davransa iyi olacak

Az kalsın yine maçı verecekti..

Gol geliyorum diye bağırdı.

Adamı delirtiyor, kaç kere aynı şeyi yaşaması gerekiyor acaba..

Galibiyetle başlamak önemliydi, tebrikler hocam
ancak şu inatların bıktırdı :
1- Geç değişiklikler
2- Mertens'i her maç 11'de başlatması
Yahu adam sene sonunda futbolu bırakacak. Biraz daha ekonomik kullan hocam şu adamı

Şimdiki işin İcardi Osimhen formulü bulmak. Bu konuda iyi şanslar.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt