Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu sağ bek olayını çözmen lazım hocam.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takım yorgundu doğal olarak keske daha erken yapsa değişiklikleri diyeceğim de,
yedektekilerin antrenman performansından mı memnun değil, nedir sorun bilemedim. gerçi hep böyleydi. nasıl dayanabiliyor hayret

Bu geç oyuncu değiştirme huyunu bırakmazsan olmaz malesef okan hoca. Sürekli aynı şeyi yapıyorsun hala akıllanmadın

Her seferinde geç değiştiriyorsun oyuncular sakatlanıyor gol yiyoruz. Hocam daha kaç kere aynı hatayı yapacaksın.

10 numaradan vazgeçmeyecegi belli. Ben olsam devre arası direk 10 numara alırım. En azından takıma erken alışır.

geçen gün iki çift lafın vardı renktaş onu yazmadın sanki fener maçından sonra

Ekran görüntüsü 2024-09-25 214021.png

Ekran görüntüsü 2024-09-26 001636.png

Şu postu atıp laykladığı mesajı gördükten sonra Gsli olduğundan bile şüphe duyduğum birisi.fazla ciddiye almamak kaydıyla cevabını vermek gerek.Adamın derdi takım değil hoca için iddia ettiği takıntı işini kendisi icra etmekle meşgul
Maçtan önce meydanı bulup sallıyor ama her ne hikmetse fener ve paok maçlarından sonrasında sus pus

70 gibi takım bitti. Bu oyun taktiğiyle çok bile dayanıyorlar açıkçası. Beni bu maçta en çok sevindiren şeylerden biri de Mertens - Demirbay yapması oldu. Icardi-Mertens yapıp çifte döner orta saha düğün salonundaki dans pistine döner diye çekinmiştim. Sara'yı bir tık ileri çekip direnci artırdı.

Tebrikler Hocam.

Ekli dosyayı görüntüle 263912
Ekli dosyayı görüntüle 263913
Şu postu atıp laykladığı mesajı gördükten sonra Gsli olduğundan bile şüphe duyduğum birisi.fazla ciddiye almamak kaydıyla cevabını vermek gerek.Adamın derdi takım değil hoca için iddia ettiği takıntı işini kendisi icra etmekle meşgul
Maçtan önce meydanı bulup sallıyor ama her ne hikmetse fener ve paok maçlarından sonrasında sus pus
Gel özelden sana samiyenden fotoları mi atayım eski tribün tayfadaniz cebimizdeki son kurusu gs için harcayan adamlardık o kadar eskiyiz.. Okan buruk a salliyorsak nedenleri vardır geçersiz sallamayız zira bizim sinirlerimiz kolay bozulmaz

takım yorgundu doğal olarak keske daha erken yapsa değişiklikleri diyeceğim de,
yedektekilerin antrenman performansından mı memnun değil, nedir sorun bilemedim. gerçi hep böyleydi. nasıl dayanabiliyor hayret
İnat ediyor tamamen .
Bu maç trafiğinde demirbay berkan bats telafisi olan şu maça çıkmıyorsa hoca utanmalı.
Bu adamların önceki maç performansları da iyi.
Neden korkuyorsun Bu kadar be adam.ulan kötü kaloriferci ismail bile korkmadan rotasyon yapıyordu.geberik mertens çıktı 11 kişi oynamaya başladı.inadını seveyim senin.bıktırdın artık yeminle.

Gel özelden sana samiyenden fotoları mi atayım eski tribün tayfadaniz cebimizdeki son kurusu gs için harcayan adamlardık o kadar eskiyiz.. Okan buruk a salliyorsak nedenleri vardır geçersiz sallamayız zira bizim sinirlerimiz kolay bozulmaz
Madem çok büyük Gslısınız o zaman bir Gslıya yakışır şekilde yorum yapınız.
Maçtan önce "hoca değil, yok kadro açıklansın da hocayı istifaya davet edelim demek" hangi akla mantığa taraftarlığa sığar soruyorum.maçtan önce hamaseti bırakıp desteği verin ha oyun-sonuç kötü mü hep beraber eleştirelim.istifaysa istifa isteyelim.önce sağduyu

Madem çok büyük Gslısınız o zaman bir Gslıya yakışır şekilde yorum yapınız.
Maçtan önce "hoca değil, yok kadro açıklansın da hocayı istifaya davet edelim demek" hangi akla mantığa taraftarlığa sığar soruyorum.maçtan önce hamaseti bırakıp desteği verin ha oyun-sonuç kötü mü hep beraber eleştirelim.istifaysa istifa isteyelim.önce sağduyu

Burası Galatasaray kişilere biat etmek yoktur kimsede Metin Oktay değil Okan hoca bizim babamızın oğlu değil eleştircez tabi yb maçı beşiktaş maçı gibi bir daha sonuçları yaşamayalım diye eleştiricez benim için en önemli şey bu camianın her alanda en büyük olması en büyüğüz zaten bunun için herkesi her şeyi harcarım eleştiririm nokta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burası Galatasaray kişilere biat etmek yoktur kimsede Metin Oktay değil Okan hoca bizim babamızın oğlu değil eleştircez tabi yb maçı beşiktaş maçı gibi bir daha sonuçları yaşamayalım diye eleştiricez benim için en önemli şey bu camianın her alanda en büyük olması en büyüğüz zaten bunun için herkesi her şeyi harcarım eleştiririm nokta

evet eleştirilerin süper gerçekten

Vallahi seni kovmuyolar ya hoca ben burda sinir krizine giriyorum şimdi değiştir oyuncu

saçma sapan postlarınızı fikir özgürlüğü ve yapıcı eleştiri diye millete yutturmaya çalışmayın.

2 senede 2 tane övdüğünüz hakkını verdiğiniz mesaj çıkmaz.

sana kimse biat et demiyor zaten.haklı eleştiriye karşı değilim.arkadaş özelinde maçtan önce saçma sapan sallamalarına karşı olduğumu söylüyorum.siz niye bu kadar rahatsız oldunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt