Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 27.916
- 11.760
- 1.993
Kimsenin gönlünü yapmak için cift forvete dönmek zorunda değilsin. 2-1 falan önde olduğumuz maçlarda sırf gönül almak için çift forvete dönüyoruz sanki geride gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakaret etmemek biat etmek midirBurası Galatasaray kişilere biat etmek yoktur kimsede Metin Oktay değil Okan hoca bizim babamızın oğlu değil eleştircez tabi yb maçı beşiktaş maçı gibi bir daha sonuçları yaşamayalım diye eleştiricez benim için en önemli şey bu camianın her alanda en büyük olması en büyüğüz zaten bunun için herkesi her şeyi harcarım eleştiririm nokta
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öyle bir ortam var ki ne yazık ki hocayı da etkiliyor . Fb basini bir taraftan bizim taraftar bir taraftanKimsenin gönlünü yapmak için cift forvete dönmek zorunda değilsin. 2-1 falan önde olduğumuz maçlarda sırf gönül almak için çift forvete dönüyoruz sanki geride gibi.
Hakaret etmemek biat etmek midir
burak zorlama hocayı sevmediğin ve takıntılı olduğun çok belli, ciddiye alınacak biri değilsin.Ben kimseye hakaret etmiyorum eden kendi düşünsün kimseyede hakaret edin demem. Benim postlarımı gezen bi arkadaş varmış övdüğüm mesajları görmemiş sanırım biraz daha detaylı baksın ona tavsiye ederim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
burak zorlama hocayı sevmediğin ve takıntılı olduğun çok belli, ciddiye alınacak biri değilsin.
bi sonraki mağlubiyette gelirsin kutlama yapmaya hadi
Geçen seneki Bayern ve Manu maçları geldi aklıma neyseki reaksiyon verdik yeni girenlerle, bu tempoyu Avrupa’da henüz kaldıramıyoruz.70 gibi takım bitti. Bu oyun taktiğiyle çok bile dayanıyorlar açıkçası. Beni bu maçta en çok sevindiren şeylerden biri de Mertens - Demirbay yapması oldu. Icardi-Mertens yapıp çifte döner orta saha düğün salonundaki dans pistine döner diye çekinmiştim. Sara'yı bir tık ileri çekip direnci artırdı.
Tebrikler Hocam.
bunu maç sonu açıklamalarında söyledi aslında. oyuncuların iştahı o oyunu sevmeleri öyle oynatıyor onları diyor. 60 da oyunu tutmaya oynatmaya çalışırken oyuncuların hızlı davranıp gol atma isteği var diyor.Skor tutmayı top çevirmeyi öğret hoca şu takıma Allah ne verdiyse saldırıyoruz sürekli. Sanki gerideymişiz gibi. Yorgunluklarla birlikte 50mt geriye koşuyor sonra takım. Oyunun son çeyreğinde takım 90+ lardaki gibi yorgun gözüktü. Daha derli toplu oynasak ki o tekniğe sahip takım daha güzel olacak sanki.
Niye geçen seneden fazla maç yapıyoruzbunu maç sonu açıklamalarında söyledi aslında. oyuncuların iştahı o oyunu sevmeleri öyle oynatıyor onları diyor. 60 da oyunu tutmaya oynatmaya çalışırken oyuncuların hızlı davranıp gol atma isteği var diyor.
+ son golü de jakops un hızlı taçından attık. oyuncular mutlu hoca mutlu taraftar mutlu. takımın temposu yüksek. ama korkutur beni bu hep, sezona yüksek giren takımlar tempo manasında sezon sonu dökülüyor. bu sene geçen senekinden fazla maç yapacağız çünkü.
Oyuncular kaliteli olmasa yenilebilirdik bile bugün. Oyuna doğru müdahaleyi yapamıyor nedense zamanında.
final oynayacağız keramettinNiye geçen seneden fazla maç yapıyoruz