Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yuz kere dedik bu adam Galatasarayin hocasi olamaz diye, skor taraftarlari bunun babasinin oglu gibi savunup durdu, biz olmaz dedikce hain ilan edildik neymis efendim sirf okan kovulsun diye Galatasarayin yenilmesini istiyormusun. Sözde hocanizi gördünüz mü beyler bunun neyini savunacaksiniz? Bu kadro olmasa ne iki sampiyonluk nede rekorlar kirilirdi.

Bütün değişiklikler yanlıştı. 4-4-2 çıkmışsın, Osimhen çıkıyorsa Batshuayi girer. Kerem Demirbay varken Sara çıkmaz. Sallai neden çıktı anlayamadım. Bir tane doğrusu yok bu maç.

Keşke 5-0 sonrası gitseydi. Her maç net pozisyonlar veriyoruz. Bu maçın yorgunlukla hiçbir alakası yok, olamaz.

Bir teknik adamda hiç mi göz olmaz? Hiç mi plan olmaz? Olmaz tabi. Kitaplar okuyup, araştırmalar yapacağı yerde sosyal medyada kadın süzüyor. Magazinlere malzeme veriyor. Böyle bilgisiz, boş adamların o koltukta ne işi olur? Kıraathane dayıların yapmayacağı hataları yapıyor boş adam.

Bireysel performanslarla 3-0a gelen maç

Hocasal performansla 3-3e geldi

Öyle oyunculara bok atarak kendinizi avutmayın sola Jelert koymak nedir yani ne alaka, tüm değişiklikler saçmalık.

Koca Galatasaray koca bir yarı hiç pozisyona giremez mi
3-0 a gelirken mac 1 tane organize atagımız yoktu

savunmadan nelson ve muslera ile cıkamıyorduk yine

forvetler attı işte golleri

2. yarı mundar etti okan

Maç önü kesin konuşmamaya çalışıyorum, sonuçta bütün hafta oyuncularla olan sensin, bir bildiği vardır diyorum ama orta sahanın helva olacağı belliydi. Adamlar aptalca uzun oynadılar maçın başında, ne zaman cesur davranıp yerden oynadılar, kaleye gelmeye başladılar.

Elinde Osimhen varken maç kazanmak zor olmasa gerek. Yokken zaten senin hiç bir faydanız göremiyoruz.

Sara kötü mü oynuyordu değiştirdin?
Yunus kötü mü oynuyordu değiştirdin?
Sallai kötü mü oynuyordu değiştirdin?

Kerem ne oynadı?
Mertens ne oynadı?
Barış ne oynadı?

Sen ne yaptın be adam yaptığının bir açıklaması var mı? Şu maçı bu hale sokmak için ilk defa futbol topu falan görüyor olman lazım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt