Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takım rehavete kapılmasın dedik..

hocam sen kapıldın gibi. kontrolü tamamne kaybettin valla.

hakemde 1 penaltı kitledi sana ama kabahatin ondan beter.

Bu sezon şampiyon olacak, 5. yıldızı da alacak. Hatta geçen seneden daha rahat bir şampiyonluk bile olabilir ama ben böyle saçma sapan fantazilere, plansızlığa, sahada bu kadar başıboş biz ne yapıyoruz şimdi modunda bir futbola dayanamıyorum. Şu maç 3-0 olmuş ama gram heyecanlandırmadıysa ve 3-0'da bile bir gol yersek adamlar maçı döndürebilir dedirttiyse kendi evimizde, çok da üzerine konuşulacak, savunulacak bir şey yok.

Rotasyon yapacam diye maçın içine etti. Rotasyonun rotasyonunu yaptı adam ya.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam sahada olanları anlamaya çalışıyor

IMG_0727.gif

Sırf rotasyon yapacağım diye tüm havayı rezil ettin hoca, Nelson ve Jelert ile topla çıkman, topa hükmetmenin mümkünatı yok.

3-0 in rehaveti ile yapmayacagi degisikleri yapti.. burasi gonul alma yeri degil neden ciddiyetsiz harekett ettin ki anasini satim. Kerem dururken sara cikar mi???

Jelert dururken yunusu aldin
Eğer 3-0'ın rehaveti ile böyle saçmalıyorsa şu dakika istifası istensin. Bu takım daha birkaç sene önce averaj ile şampiyonluk verdi. Daha rotasyon yapmayı bile beceremiyor.

2. Yarı karşımızda Real Madrid vardı sanki. Biz Faroe adaları gibiydik.

Rotasyonunu seveyim ya. Orta sahayı umursamayan tek teknik direktör olabilir kendisi.
Sorun sadece orta saha değil berkan girdi yine rezildik

İcardi koşmuyo nelson geri kaçıyo takım boyu 2500 metreye çıkıyo bu aralığı hiçbir os kapatamaz

3 senedir şu dünyanın en basit olayını anlayamıyor bir türlü

Kerem Demirbay ve Jelert'i 90 dakika oyunda tutmak icin super bir hoca olmak lazım, her hoca yapamaz boyle birseyi.

Bitirdin bizi be hoca bitirdin
Bu takım neden bekleyerek oynayamıyor
Skoru tutma diye bir şey yok takımda ya dk olmuş 90 oyuncuların hepsi ceza sahasına toplanıyor.
Fmde yapmayız bu hataları.Gözümüzün önünde topu alıyoruz hop uzun top oynuyoruz top kaybı geriye koş hücum ye gol.3 senedir bu.

rotasyonu zaten maç başında yaptı. sonra devre arası bi daha yaptı nedense.

2. yarı orta saha sirke dönmüşken 60'da sara-torreira değişikliği bile yapsa bu kadar sıkıntıya düşmezdik. ha torreira hiçbi şekilde oynamayacaksa bari kadroya da almayaydın. şimdi büyük ihtimal erken değişiklik yapmıyo diyolardı yaptık bakın noldu diyecektir de bu kadar çorba değişikliği 85'te yapsan 5 dakikada da kurdeşen döktürürdün.

Bu sezon şampiyon olacak, 5. yıldızı da alacak. Hatta geçen seneden daha rahat bir şampiyonluk bile olabilir ama ben böyle saçma sapan fantazilere, plansızlığa, sahada bu kadar başıboş biz ne yapıyoruz şimdi modunda bir futbola dayanamıyorum. Şu maç 3-0 olmuş ama gram heyecanlandırmadıysa ve 3-0'da bile bir gol yersek adamlar maçı döndürebilir dedirttiyse kendi evimizde, çok da üzerine konuşulacak, savunulacak bir şey yok.

Bak sana şaka gibi gelecek, bir gol yersek maç 3-3 biter dedim. İlk yarı biterken o golü yedik. Devre arası kesin emindim puan kaybından. Okana o kadar güvenmiyorum ki, bir şekilde bu maçı vereceğini bildim. Çünkü oyun okuma sıfır, değişiklik sıfır.
Tamamen oyuncu formuyla ve yeteneğiyle maç alan bi adam.

Tam sana tekrar isinacaktim, sonra neden isinmamam gerektiğini hatırlattın başkan. Osimhene icardiye saraya dua et

90 dakika Kerem Demirbay'a sabreden, Jelert'i sol kanata alan hoca olamaz. Oyuncularla alakası yok. İlk yarı 3-0 yaparken oyuncular kötü müydü? Skoru koruyamadın.
İlk yarıda iyi oynamadık ki, gollerin hepsi bireysel, ilk yarıda da mücadele etmediler. İlk yarıda bile 3-2 olabilirdi maç.
Takım mücadele etmedi, pres yoktu laubali oynadı 3-1 i koruyacaksin, her topu aldılar aldılar rakibe şişirdiler

Sorun sadece orta saha değil berkan girdi yine rezildik

İcardi koşmuyo nelson geri kaçıyo takım boyu 2500 metreye çıkıyo bu aralığı hiçbir os kapatamaz

3 senedir şu dünyanın en basit olayını anlayamıyor bir türlü
Berkan girdide Demirbay diye biri vardı takımda top değmeden bitirdi maçı nerdeyse. Nelsonla oyun kurmak zaten zor. Defans oyuncusunda rotasyon olmaz bunlar çok fazla km yapmıyor zaten bozmak için varlar.

Yine diyorum defans oyuncusunda rotasyon olmaz

Ders ders deyip durmasın kimse, bu herif 3 senedir böyle. Ne oyunu okuyabiliyor, ne doğru oyuncu değişikliği yapabiliyor, ne de kötü giden oyuna doğru müdahale edebiliyor. İki sene İcatdi hoca yaptı bunu, bu sene de Osimhen kurtarıyordu bu güne kadar bunu. Beşiktaş maçında ne ise, bu maçta ne ise , hocalığı da o bunun. 250 milyon euroluk takımla kendi evinde 3-0 dan maç veren herif, hoca moca değildir. Uygun gördüğü deliğe kadar yolu var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt