Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can sıkıntısından gündem olmak için yine sıvamaya mı başladın kurabiyeci hocam?

Bu orta saha ile düzelmeyecek de. Ya oyuncu profilinin ya dizilişin değişmesi gerekli, o da yeter mi bilemem. 1 gol yiyince dağılmaya hazır bir takım bu. Hoca yok zaten 3 yıldır söylüyorum. Paok ve fb maçında rakibin gol kaçırması yanılttı herkesi.
Savunma yapmamız gereken anlarda bile 3 lü ortasahaya dönmeyen takıntılı bir adam okan. Değişmez bu adam

geçen maç ortaya çıkmayanlar şimdi hemen ortaya çıkmışlar

9 kişi bile kalsan 3-0 dan maç vermez sahasında Galatasaray. Rotasyon dedin Adamların hepsini soktun tek sokulacak torreirayi sokmadın. Onu geçtim. Kaani orta sahaya alsaydın demirbayi çıkarıp.
Kaani Nelson yerine soksa devre arasında yeterdi. Oyun kuramadıgimiz için bu kadar atak yedik

9 kişi bile kalsan 3-0 dan maç vermez sahasında Galatasaray. Rotasyon dedin Adamların hepsini soktun tek sokulacak torreirayi sokmadın. Onu geçtim. Kaani orta sahaya alsaydın demirbayi çıkarıp.
Bayerne sahayi dat ettigimiz maclardan sonra bidaha oynatmamaya yemin etmis.
Kural no.1 kaan orta sahada bidaha oynayamaz.

ilk yarı iyi değildik ama dengeliydik en azından. oyuncu kalitesiyle sonuca gittik şov yapacaz diye maçı verdik. 2. yarı rakip kaleye bile gidemedik alakasız topçularla. tek yunus yerine berkan girse bile bu kadar saçmalamazdık bence, mertens de ayrı bi eksik eksik oynattı bizi bu akşam.
Bence yaptigi degisikliklerden çok yapmadigi degisikliklerle maçı Kasımpaşa'ya verdi. Sallai - Baris ve Osimhen (sakatlandı) - Mertens değişiklikleri çok mantıksız degildi. Jelert ve Demirbay'i kesinlikle oyundan alması lazımdı. Demirbay ayağına gelen her topu kaptırdı, onuda geçtim uzatma dakikalarında serbest vuruş icin butun takim rakip ceza sahası icindeyken adam topu Muslera'ya attı; yani bugun ne fiziği nede beyni calisiyordu. Umarım bir daha hiçbir zaman ilk 11 falan başlamaz.

Hafta sonu spor programı izlememek lazım. Bütün GS düşmanları ortaya çıkacaktır. O yüzden film bakayım ben

Paok maçında direkten dönmüştü, maçtan sonra da yazmıştım öyle bir anda Yunus golü attı ki, normalde onu çıkarıp Icardi'yi alacaktı ve takımı tamamen çorba edecekti, muhtemelen de yenilecekti. Golden sonra tüm değişiklikleri revize oldu. Bu maçta 2 farklı öndeyken tüm fantazilerini yaptı, herşeyi çorba etti ve sonuç ortada. Aslında her seferinde zorluyor şansını maçı vermek için ama ya rakipler beceriksiz oluyordu ya da rakiplere zaman yetmiyordu. Bu maç ultra skandala imza attı sonunda, herhalde rahatlamıştır.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar göre göre gelen fecaati bu kadar kötü yönetmek büyük skandal

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oıkaan.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt