Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Can sıkıntısından gündem olmak için yine sıvamaya mı başladın kurabiyeci hocam?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Savunma yapmamız gereken anlarda bile 3 lü ortasahaya dönmeyen takıntılı bir adam okan. Değişmez bu adamBu orta saha ile düzelmeyecek de. Ya oyuncu profilinin ya dizilişin değişmesi gerekli, o da yeter mi bilemem. 1 gol yiyince dağılmaya hazır bir takım bu. Hoca yok zaten 3 yıldır söylüyorum. Paok ve fb maçında rakibin gol kaçırması yanılttı herkesi.
Yönetimin transfer beceriksizliği de etken bunda. İnsanı deli eden şeyler yapıyor ama yerini dolduracak biri yok ortada. Taraftar olarak hocayı aklı selime çekmemiz lazım.Bu sezon daha şimdiden 4 maçta saçmaladı
Kaani Nelson yerine soksa devre arasında yeterdi. Oyun kuramadıgimiz için bu kadar atak yedik9 kişi bile kalsan 3-0 dan maç vermez sahasında Galatasaray. Rotasyon dedin Adamların hepsini soktun tek sokulacak torreirayi sokmadın. Onu geçtim. Kaani orta sahaya alsaydın demirbayi çıkarıp.
Demirbay rezildi yav nasıl maçı bitirdi anlamadimKaani Nelson yerine soksa devre arasında yeterdi. Oyun kuramadıgimiz için bu kadar atak yedik
Okan Buruk diyorum noktayı koyuyorum. İyi gün taraftarlarını tokatlamaya devam ediyor hocaların hocası. Oynattığı oyun ortada. Birde Icardi ve Osimheni beraber oynatmanın formülünü bulduğunda her şey kusursuz olacak. İyi ki varsın hocamEkli dosyayı görüntüle 264028
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bayerne sahayi dat ettigimiz maclardan sonra bidaha oynatmamaya yemin etmis.9 kişi bile kalsan 3-0 dan maç vermez sahasında Galatasaray. Rotasyon dedin Adamların hepsini soktun tek sokulacak torreirayi sokmadın. Onu geçtim. Kaani orta sahaya alsaydın demirbayi çıkarıp.
Deplasmana bile gitmiyoruz 10 maçtır paso istanbulda ya da evimizde oynuyoruzNe fikstür yav? Ne varmis fikstürde? Her hafta bay mi gecelim sen rahat ol diye
Bence yaptigi degisikliklerden çok yapmadigi degisikliklerle maçı Kasımpaşa'ya verdi. Sallai - Baris ve Osimhen (sakatlandı) - Mertens değişiklikleri çok mantıksız degildi. Jelert ve Demirbay'i kesinlikle oyundan alması lazımdı. Demirbay ayağına gelen her topu kaptırdı, onuda geçtim uzatma dakikalarında serbest vuruş icin butun takim rakip ceza sahası icindeyken adam topu Muslera'ya attı; yani bugun ne fiziği nede beyni calisiyordu. Umarım bir daha hiçbir zaman ilk 11 falan başlamaz.ilk yarı iyi değildik ama dengeliydik en azından. oyuncu kalitesiyle sonuca gittik şov yapacaz diye maçı verdik. 2. yarı rakip kaleye bile gidemedik alakasız topçularla. tek yunus yerine berkan girse bile bu kadar saçmalamazdık bence, mertens de ayrı bi eksik eksik oynattı bizi bu akşam.
bu kadar dengesiz kararlar veren birisi galatasaray hocası olamazBugün hiçbir oyuncuya sallamaya gerek yok. Çok kötü oynayan barışa bile sallamak gereksiz. Sallanacak tek kişi Okan buruktur. Öyle işler yaptı ki, oyunculara sıra gelmez.