Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O evetçi koca kafa kulüpten içeri girmemeli.
20191207_121617.webp

bak güzel hocam

fener galibiyeti sonrası da yazdık, bu kepaze fb senin 40 kere ceza sahana girdi, köy takımı guillose heriflere pozisyon vermedi

paok ilk devre sonu 1-0 önde girse takımın ayarlarını bozmayacağına inanan bir kişi var mı?

ajax'ın alay ettiği bjkden 5 yedin, iki maçtada orta saha yol geçen hanı olan yb seni kevgire çevirdi

praga elendin, kopenhaga elendin, şamp maçında kendi evinde fbye sıvadın, moldeyi felan güç bela eledin ligde ıkınarak 1 farkla kazana kazana sağolasın 2 lig kazandırdın bize

allah aşkına dünyada dominant olan hangi takım 2 santrafor oynuyor, merkezini bu kadar geçirgen kılıyor bunlara bir bak, yetti artık orta saha düşmanlığın, 2 yılda bu kadar kepazeliği gs kaldırmaz
ben daha yaz döneminden beri söylüyorum okan bey orta sahaya önem vermiyor diye. Forumda Kerem adlı bir okancı boyna o yok o öyle değil şöyle diye zırvalıyordu şimdi kayıplarda görünmüyor.

Dün de buradaydık, bugün de buradayız.

ben daha yaz döneminden beri söylüyorum okan bey orta sahaya önem vermiyor diye. Forumda Kerem adlı bir okancı boyna o yok o öyle değil şöyle diye zırvalıyordu şimdi kayıplarda görünmüyor.

Bu tarz arkadaşlar nedense kayseri gibi rize gibi takımlara 3-4 atınca cıkar ortaya gördünüz mü işte falan derler keremcilerde böyleydi son bir senedir sanki biz Galatasarayın kötülüğünü istiyoruz bende herkes gibi her alanda şampiyonluk istiyorum ama aynı zamanda iyi futbolda görmek istiyorum rus ruleti gibi maç izlemekten yoruldum artık sabit stabil bir oyunumuz yok bu sene bütün suç oyuncularda taraftarlarda ama hocada sorun yok ben bu düşünce yapısını kabul etmiyorum bütün rezil sonuçların sebebi başımızdaki hocadır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aslında olay basit. İcardi-osimhen ikilisini ileri koyup geri kalan 8 topçunun hepsini koşan, basan, tempolu oyunculardan seçeceksin. 8 adamın görevi savunmayı sağlam tutup topu bir şekilde öndeki ikiliye ulaştırmak. Öyle bir ikili ki ekstra hücum organizasyonuna gerek bile kalmıyor

bugün eyüp aydın gibi gençlere süre vermeliydi mesela illa rotasyon falan yapacaksa. 4-3 yenilsek taraftar yine bu kadar tepki göstermezdi, eyüplerle yusuf demirlerle yenilmiş olsaydık.

kaç yıldır bu çocuklar elinde, bugün demirbay’ın sergilediği performansı sergileyebilecek seviyeye bile çıkaramadın mı hocam bu çocukları?

sırf oyunculara yaranmak için.. neyse. söylenecek çok söz var ama zihniyet ortada
Ayıp aydın kim yav puahhhah abi genç fetişi olmayın Eyüp aydın 2 yıl sonra eyüpten kovulur alt lige gider

buna da daha eleştiri yapmaya gerek kalmadı. Dursunla beraber gittiği gün bayramdır. Eleştiri hatalarını gören adama yapılır düzelsin diye. Galatasaray jk’den 5 yemez, Galatasaray tepside gelen CL fırsatını kaçırmaz. Galatasaray Kasımpaşaya 3-0 önde olduğu maçı vermez.

Ligde 7’de 6 yapmış. Bunun için mi kalması gerek? Şu kadroyla bunu yapmak gerçekten Okan’a mı yazar? Ligde takım yok ki top oynayan. 3 büyükleri çıkarsan Bulgar, Romen ligi gibi bir şey zaten.

Eskiden havuz ihalesi 350-400 milyon veriyordu da Anadolu takımları bir şeye benzemeye başlamıştı. Şimdi o paranın 25% geçmiyor ellerine. Ligde futbol, rakip denen bir şey kalmadı son yıllarda. Herhangi bir teknik adam Okan’dan kötü sonuç almazdı bana göre. Kalması için geçerli bir sebep göremiyorum. Ne Avrupa, ne lig. Umarım en geç sezon sonuna yollar ayrılır.

biz rigas maçında rotasyonu niye düşünmedik ki, rigası romanya ligindeki şuan 9.uncu olan steau bile 4-1 yendi,oyun olarak ezmişler geniş özeti izledim, belki de şimdi korkudan alanya maçında da, rigas depinde oynayan aynı kadro ile çıkıcaz umarım alanyada da puan kaybı olmaz yoksa işler karışır iyice

biz rigas maçında rotasyonu niye düşünmedik ki, rigası romanya ligindeki şuan 9.uncu olan steau bile 4-1 yendi,oyun olarak ezmişler geniş özeti izledim, belki de şimdi korkudan alanya maçında da, rigas depinde oynayan aynı kadro ile çıkıcaz umarım alanyada da puan kaybı olmaz yoksa işler karışır iyice
Bence de yanlış maçı seçtik geniş çaplı rotasyon için.

her kararı tartışılıp sorgulanan kimsede güven oluşturamayan biri ne yapmalı sizce arkadaşlar!!

riga ve alanya da hoca oyuncu değiştirirken kameralar taraftarlarımıza dönerse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt