Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
O evetçi koca kafa kulüpten içeri girmemeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O evetçi koca kafa kulüpten içeri girmemeli.
ben daha yaz döneminden beri söylüyorum okan bey orta sahaya önem vermiyor diye. Forumda Kerem adlı bir okancı boyna o yok o öyle değil şöyle diye zırvalıyordu şimdi kayıplarda görünmüyor.bak güzel hocam
fener galibiyeti sonrası da yazdık, bu kepaze fb senin 40 kere ceza sahana girdi, köy takımı guillose heriflere pozisyon vermedi
paok ilk devre sonu 1-0 önde girse takımın ayarlarını bozmayacağına inanan bir kişi var mı?
ajax'ın alay ettiği bjkden 5 yedin, iki maçtada orta saha yol geçen hanı olan yb seni kevgire çevirdi
praga elendin, kopenhaga elendin, şamp maçında kendi evinde fbye sıvadın, moldeyi felan güç bela eledin ligde ıkınarak 1 farkla kazana kazana sağolasın 2 lig kazandırdın bize
allah aşkına dünyada dominant olan hangi takım 2 santrafor oynuyor, merkezini bu kadar geçirgen kılıyor bunlara bir bak, yetti artık orta saha düşmanlığın, 2 yılda bu kadar kepazeliği gs kaldırmaz
ben daha yaz döneminden beri söylüyorum okan bey orta sahaya önem vermiyor diye. Forumda Kerem adlı bir okancı boyna o yok o öyle değil şöyle diye zırvalıyordu şimdi kayıplarda görünmüyor.
en baştaki reisi foruma davet edin tanıyan gören bilen postlarını okumak isterim
Ayak tenisine hayırAhmed Arif Kesen vibeı aldım
Ayıp aydın kim yav puahhhah abi genç fetişi olmayın Eyüp aydın 2 yıl sonra eyüpten kovulur alt lige giderbugün eyüp aydın gibi gençlere süre vermeliydi mesela illa rotasyon falan yapacaksa. 4-3 yenilsek taraftar yine bu kadar tepki göstermezdi, eyüplerle yusuf demirlerle yenilmiş olsaydık.
kaç yıldır bu çocuklar elinde, bugün demirbay’ın sergilediği performansı sergileyebilecek seviyeye bile çıkaramadın mı hocam bu çocukları?
sırf oyunculara yaranmak için.. neyse. söylenecek çok söz var ama zihniyet ortada
Zaten ayağı kaldırmıştı da tekrar kendisi çömeltti.bu takımı ayağa kaldıracaktır
Bence de yanlış maçı seçtik geniş çaplı rotasyon için.biz rigas maçında rotasyonu niye düşünmedik ki, rigası romanya ligindeki şuan 9.uncu olan steau bile 4-1 yendi,oyun olarak ezmişler geniş özeti izledim, belki de şimdi korkudan alanya maçında da, rigas depinde oynayan aynı kadro ile çıkıcaz umarım alanyada da puan kaybı olmaz yoksa işler karışır iyice
Otoritesini sağlamlaştırmalı. Hiyerarşiye göre oyuncu değiştirmeyi bırakmalı. Oyunculardan çekinmemeli, keskin kararlar almaktan korkmamalıher kararı tartışılıp sorgulanan kimsede güven oluşturamayan biri ne yapmalı sizce arkadaşlar!!
iz bırakanlar unutulmaz.Ahmed Arif Kesen vibeı aldım