Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddiyetsiz herif... davinson ve torreirayi almiyosan oyuna,sarayı çıkarmayacaksın.kaani aliyosan da ortasahaya koyacaksın.demirbayi oyundan çıkarmamak ihanetle eş değerdir.1 aydır en kritik maçlarda nasil olsa alırız ozguveni ile haince işler yapmaktasin,senin bu gereksiz ozguvenin ve ciddiyetsizligin direkt takıma yansiyo

jelert transferine nasil onay verirsin hoca? 10 milyon euro copa attin. nolcak simdi?

lig tvnin uydurduğu quotasyonlar gibi olmuş heis

1727778415498.webp

1727778470664.webp

hoca performansıyla puan kaybının geldiği maçlardan sonra konuşma hakkı elinden alınmalı. ne zaman çıkıp bişey diyecek olsa ayrı bi saçma gündem yaratıyo o maçlardan sonra.

Okan hocam seni verdiğin emeklerinden, kazandırdığın şampiyonluklardan dolayı saygı duyar ve severim. Sana karşı haksız yorumlar yapıldığını düşündüğümde kendi argümanlarımla karşı cevapta veririm. Ama bu saatten sonra hala Acun denen adamla hala samimi olursan, dostluk yapacaksan sana sevgim de saygım da kalmaz. Acun ile dostluğuna devam edeceksen bir zahmet GS'den istifa et çünkü artık ikisi birlikte olmaz senin kendi emeğine laf ediyor o adam.

Çok başarılı buluyorum kendisini Dursun Özbek'le beraber çalışıp altında başarı kazanan herkesi çok başarılı buluyorum gel gelelim Bjk maçından sonra devam edilmemeliydi. Zoraki bir birliktelik mevcut her olumsuz sonuç sonrası önüne gelecek bunlar.

Şu iki günde konuşan şikecilerin konuşmalarının tek nedeni sensin hocam. Elimdeki maçı saçmalayacak vererek yaptın bunları.

3-0'dan puan vererek itin köpeğin azına laf verdik gene. Halbuki çatırdamaların sesi suyun bu yakasından duyuluyordu. Yazık ettin, içine etme Hocam.

Hocanin bu midesizle ne gibi arkadasligi olabiliyor yahu aklim almiyor.

Young Boys-Bjk maçları net hocaya yazar ama kasımpaşa maçında bir suç bulamıyorum açıkcası. Yok mertens girer miymiş bu çıkarmıymış diyenler vs var karşıdaki takım kasımpaşa totenham değil kim oynarsa oynasın 3-0dan sonra maçı kazanman lazım. Tamamen oyuncuların maç bitsin de gidelim moduna girmesinden o puanları kaybettik hocalık bir durum olduğunu düşünmüyorum

Young Boys-Bjk maçları net hocaya yazar ama kasımpaşa maçında bir suç bulamıyorum açıkcası. Yok mertens girer miymiş bu çıkarmıymış diyenler vs var karşıdaki takım kasımpaşa totenham değil kim oynarsa oynasın 3-0dan sonra maçı kazanman lazım. Tamamen oyuncuların maç bitsin de gidelim moduna girmesinden o puanları kaybettik hocalık bir durum olduğunu düşünmüyorum
Saha kenarinda bostan korkulugu degil 3 milyon euro maas, 300 milyonluk takim verilen bir teknik adam var. Futbolcularin sucu sifir 3-3luk sonucta. Duzen ve sistemi olmayan bir takim yasar boyle skandallari. Bunun icinde futbolculari suclayacak degiliz.

Saha kenarinda bostan korkulugu degil 3 milyon euro maas, 300 milyonluk takim verilen bir teknik adam var. Futbolcularin sucu sifir 3-3luk sonucta. Duzen ve sistemi olmayan bir takim yasar boyle skandallari. Bunun icinde futbolculari suclayacak degiliz.

nasıl sıfır ya

alınan paraysa mesele sahadaki milyonluk heriflere bi zahmet ayak ucuyla oynamayıp skoru korusun o zaman

hoca yüzde 50 oyuncular yüzde 50 suçlu kasımpaşa rezaletinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt