Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazıklar olsun sana. Şu maç için kasımpaşa maçını rezil ettin, Şimdi de ptt seviyesinde takıma puan kaybettin. senin yüzünden bu haftada zehir gibi geçecek.

Hadi git ya valla git. Git kendine küfür ettirmeden.

Istifa et ve kankan Acundan Mourinho kovulursa telefon bekle.

Gecen mac ilk 18e almadigi adami maci kurtarsin diye oyuna aliyor. Tamamen kontrolü kayib etmis durumda.

Seviye atlayıp da elit bir td olur mu diye bekledik ama olmayacak gibi. Galiba ayrılık vakti geldi artık.Yine de tüm başarıları için teşekkürler yolu bahtı açık olsun.

artık sahiden şutlanması gerekiyor

Yeter ya yeter bu kadar boş bir adam olmaz. Fenerde sırtlan gibi olan Batşuayi biz de yürüyemiyor. Yapamıyorsan defol git dosttun Acun’u yala.

İcardi korkun Mertens aşkın Kaan takintin Say say bitmiyor adeletin olmadığı yerde oyuncularda malesef seni artık takmıyor hadi köyüne dön

Savunulacak yönün kalmadi. 10. Maçımız 5i inanilmaz rezil. Feneri yendin diye tamamen saldın. Yazıklar olsun.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hoca sampiyon olsa dahi kredisini tuketebilir. Burasi Galatasaray Avrupada basarisiz olma luksun yok. Ayrica bu basit bi basarisizlik da degil - sen takimi rezil ediyorsun Okan Hocam : Sparta Prag, Kopenag, Young Boys, RFS

Hala su yardimci hoca destek cikanlarda artik kendilerine cekindüzen versin. Bu takima net yeni bir hoca gerekiyor, yardimci adamla ancak bukadar.

Mac sonunda ya futbolculara yüklenecek yada her zamanki gibi suc benim.dersimi aldim hikayesi anlatacak.

Bunu kovacak yönetim olmadi icin kendide dunyanin en iyi td oldugunu sandi icin istifacetmez

Ya ne 2 şampiyonlukmus be her turlu rezilligi yapiyor yinede super herif , 8 sampiyonluk 1 uefa kupası alan adam bu kadar korunmadı yav :asd:
hem bizim kadro eski yıllara göre çok çok daha güçlüydü hem de anadolu takımları çok zayıfladı şampiyon olunur tabi,ona rağmen kötü oynadık 2 yıldır çoğu maçı, ittire kaktıra birçok maçta bireysel yetenek çıkıp gol atıp şampiyon olunca hoca dokunulmaz oluyor herhalde, iyi oyun istiyoruz hala sonuçla geliyorlar karşımıza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt