Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seviye atlayıp da elit bir td olur mu diye bekledik ama olmayacak gibi. Galiba ayrılık vakti geldi artık.Yine de tüm başarıları için teşekkürler yolu bahtı açık olsun.
Olamaz, bu kadar saplantılı, dediğim dedik ezbere takım yönetmeye devam ederse görebileceği maksimum seviye bu olur

Mertens sevdan yedi bizi

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kovulmasi icin kac tane daha rezillik yasanmasi gerekiyo. Son 35 yilin acik ara en kotu teknik adami. Sigi Held’den kotusu olmaz dedik, halt etmisiz. Galatasaray’in bir teknik adami yoktur an itibariyle benim icin.

Kerem’i yedin, onu yedin bunu yedin, doy.

Ama kalmasını istedi diye alıntılayamayın, bozuşuruz. Fena oynamadığı maçta 45’te çıkararak git dedi.

Ümidim vardı. Hep destekledim. Kasımpaşa maçında bile bir şey demedim. An itibariyle kendisine olan desteğim ve güvenim sıfırdır. Defol git.

Sürekli tatil, izin verip ne yapmaya çalışıyorsun? Taktiksel çalışma yok. Organize atak yok. Defol git birader.

Buyur hocam müsade senin..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

İki senedir şampiyon yapan adamı 2 beraberlikle mi göndereceksiniz , size maç 1-1ken Drogbayı çıkarıp Ceyhunu sokan yabancı hocalar mübah

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

osimhenli icardili kadroyu ligde şampiyon yapmak için hocaya gerek var mı ya?
herhangi bir forum üyesi yeterli olur

Mertens 'den bu kadar mı çekiniyorsun hocam? Maç içinde her duran topun başına geçiyor rakibe nişanlıyor, sahada yürüyor oyundan çıkaramıyorsun

Aferim iyi halt ettin

İstifada bir hizmet 1 yıldır takım ne oynuyor belli değil

Su dakika toplantıda istifa etmezsen onursuzsun şerefsizsin! İcardinin bir çift ayakkabısı değerinde takıma puan birakacaksan defol git. Mahalleden 11 adam toplasam başa baş maç yapacagimiz takımdan 2 gol yiyorsun. Çapsız

Bu ilişki artık zarar veriyor, gitmelisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt