- 12 Haziran 2015
- 36.049
- 31.723
- 2.693
BJK maçıyla kovulmalıydı aslında. Tamam o zaman için ben dahi erken, olmamalı diyordum ama o riski almalı imişiz. CL'den etti, Avrupa'dan da ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siyasetçinin kralı dursun başkan.Kendisine oklar dönmemesi için okan buruğu sezon sonuna kadar tutar gönderemez.Yonetim acaba acil kriz toplantisi yapip yarin Okan Buruk'la sorunlari masaya yatiracak mi?
Yoksa bu bir kaza olabilir deyip devam mi edecekler hic bir sorun yokmus gibi?
hoca yönetime, her maç galibiyet istiyorsanız gidin başka takımı yönetin falan der toplantıdaYonetim acaba acil kriz toplantisi yapip yarin Okan Buruk'la sorunlari masaya yatiracak mi?
Taraftara karşı paratoner görevi gördüğü için kovmazlar.Yonetim acaba acil kriz toplantisi yapip yarin Okan Buruk'la sorunlari masaya yatiracak mi?
Yaw 3-3lük maç sonrası Icardi uçaktan foto atıyor. Dingonun ahırına çevirmiş yıldızlar topluluğuyla şampiyon oluyor diye bir şey yaptığını sanıyorYaw tamam Riga'yi yenmek için teknik direktöre gerek yok da bu takım bariz şekilde çalışmıyor. Her dönen topun rakibe gitmesi asla tesadüf olamaz. Futbolcuların çoğu sıkışınca saçmalıyor.
Bayer leverkusen'in az maçını izledim ama ne zaman izlesem top benden çıksın da ne olursa olsun diyen topçu görmedim veya ceza sahasına şuursuzca orta açan
Sabahtır çağırıyorum kimse yok piyasadaAbi nerde savunucuları allah aşkına çıkın piyasaya savunun şu adamı hadi çıkın savunun ya saklanmayın
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben dedim, o yüzden rahatım. Bemce oyuna müdahale etmeyi bilmiyor. Takımı çorba yaptı iyice.BJK maçıyla kovulmalıydı aslında. Tamam o zaman için ben dahi erken, olmamalı diyordum ama o riski almalı imişiz. CL'den etti, Avrupa'dan da ediyor.
Sergen yalcin nasil olur acaba