Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonetim acaba acil kriz toplantisi yapip yarin Okan Buruk'la sorunlari masaya yatiracak mi?

Yoksa bu bir kaza olabilir deyip devam mi edecekler hic bir sorun yokmus gibi?
Siyasetçinin kralı dursun başkan.Kendisine oklar dönmemesi için okan buruğu sezon sonuna kadar tutar gönderemez.

Nerde bu Deniz Zorlu bey. Önüne gelene laf sokuyordu. Bir görelim mecailinide anlatsın bizim göremeyip kendinin Okan Buruk ta gördüğü şeyi

Yonetim acaba acil kriz toplantisi yapip yarin Okan Buruk'la sorunlari masaya yatiracak mi?

Yoksa bu bir kaza olabilir deyip devam mi edecekler hic bir sorun yokmus gibi?
hoca yönetime, her maç galibiyet istiyorsanız gidin başka takımı yönetin falan der toplantıda

Sen maç olarak bakıyorsun muhtemel Hocam ama bizim için büyük rezalet. İstersen fenere 10 at ama seviyemiz bu demek ki. Yazık vallahi yazık.

Yaw tamam Riga'yi yenmek için teknik direktöre gerek yok da bu takım bariz şekilde çalışmıyor. Her dönen topun rakibe gitmesi asla tesadüf olamaz. Futbolcuların çoğu sıkışınca saçmalıyor.
Bayer leverkusen'in az maçını izledim ama ne zaman izlesem top benden çıksın da ne olursa olsun diyen topçu görmedim veya ceza sahasına şuursuzca orta açan
Yaw 3-3lük maç sonrası Icardi uçaktan foto atıyor. Dingonun ahırına çevirmiş yıldızlar topluluğuyla şampiyon oluyor diye bir şey yaptığını sanıyor

Bu filmin senaryosunu daha bir hafta once izlettin bize

Takima bir zikkim calistirmadigin ayan beyan ortada

İcardiyi bir daha ki maç oynatırsa tüm desteğimi çekmek zorunda kalacağım hocam. Tamam bugüne kadar mecbur kesemedin çünkü taraftar senö deli gibi eleştiridi. Ama artık taraftar uyandı ilk maçta kenera çek yoksa sen gidicisin az kaldı

rfs

(küfür kısaltması değildir)

Okanın yönetiminde rahat izlediğimiz maç sayısı iki elin parmaklarını geçmez buna kupa maçlarında dahil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt