Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BJK maçıyla kovulmalıydı aslında. Tamam o zaman için ben dahi erken, olmamalı diyordum ama o riski almalı imişiz. CL'den etti, Avrupa'dan da ediyor.
Yaw 5 yedi diye taraftara atar gider yaptı, sonra üstüne CL’den de elendi. CL’ye gitmek için kadro yeterli dedi, sokamadıktan sonra kadroyu bunun için baştan yeniledik. Tam ….

İki gün sonra şampiyon olur, Okan Hocammmm falan yazarlar

Şu kadro UEFA döneminde kurulmamış-orta sahayı, sağ beki beyefendi kendisi beğendi; eksik bölge ile gelmeyin-, oynadığımız oyun ise beş para etmez.

Ben artık bununla alakalı söylenen komplo teorilerine inanmaya başlayacağım kim kızarsa kızsın bana umrumda değil, Ben hayatımda bu kadar tolerans tanınan arkası kollanan başka bir Galatasaray'lı tanımıyorum o young boys'a fatih terim elenmiş olsa, takımın başarılarının % 70'inde tuzu olan fatih terim, gözünün yaşına bile bakmazlardı.

Okan hocama suc atmayin beyler, böyle fikstürmü olur, böyle soguk havami olur, böyle hakem mi olur yaw

Öyle bir oyun oynatıyor ki sahada bulunan tüm futbolculara düşman edecek taraftarı. Hiçbir futbolcunun başlığına saldırılmamalı, tek sorumlusu Okan hoca. Takımın eksikleri, oyun anlamında yaşadığı sıkıntıları dün başlamadı. 102 puan ile şampiyon olurken de aynı sıkıntıları barındırıyordu bu takım.

BJK maçıyla kovulmalıydı aslında. Tamam o zaman için ben dahi erken, olmamalı diyordum ama o riski almalı imişiz. CL'den etti, Avrupa'dan da ediyor.
Ben dedim bunu. Ben geçen senede begenmiyordum. Bu riskli oyunu oynatiyor. Ulan zaten öndeyiz biz niye risk alıyoruz durmadan

Apdulkerimi çıkarıp berkani stopere almasının mantıklı bir açıklaması varmi çok merak ediyorum.

Okan hocam senin gerçekten iyi bir maraton hocası olduğunu düşünüyorum. Şampiyonluğa oynayan her takımı o ligde şampiyon yapabilirsin.

Ama maalesef bir o kadar da kötü bir turnuva hocasısın diye düşünüyorum.

Galatasaray'a ise bu ikisini götürebilen bir hoca gerekiyor.

Futbolcular rakibi küçümsediği an takım dağılıyor

hocanın takıma eritkisi %5 diyoruz inandıramıyoruz daha ne olmadı lazım

en spnunda bjknin rekorunu yaşatıp defolup gidecek sanırım!!!!!

yeter ulan yeter!!!!

bu adam çok çok kötü bir td!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt