- 5 Eylül 2014
- 84.572
- 70.367
- 4.513
östersund'a elenen tudor muTudorun tırnağı olamazsın. Torrent bu kadroyla 5 atardı. En büyük şansın Ali Koç. O olmasa ne yapardın Allah bilir

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
östersund'a elenen tudor muTudorun tırnağı olamazsın. Torrent bu kadroyla 5 atardı. En büyük şansın Ali Koç. O olmasa ne yapardın Allah bilir

Yaw 5 yedi diye taraftara atar gider yaptı, sonra üstüne CL’den de elendi. CL’ye gitmek için kadro yeterli dedi, sokamadıktan sonra kadroyu bunun için baştan yeniledik. Tam ….BJK maçıyla kovulmalıydı aslında. Tamam o zaman için ben dahi erken, olmamalı diyordum ama o riski almalı imişiz. CL'den etti, Avrupa'dan da ediyor.
@Deniz Zorlu yok piyasada bekliyoruz bakalımEleştirenler futbol cahili diyenler gelsin özellikle bi futbol bilgilerini bizle paylaşsınlar allah kitap aşkına bekliyorum ben
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
rfs
(küfür kısaltması değildir)
vasfi, rahmi üzerinden sana küfür etmiş gibi duruyorya vasfi ebesinin
Bu adamın arkasını da erden timur topluyormuş. Takım kontrolünü tamamen kaybetmiş
Ben dedim bunu. Ben geçen senede begenmiyordum. Bu riskli oyunu oynatiyor. Ulan zaten öndeyiz biz niye risk alıyoruz durmadanBJK maçıyla kovulmalıydı aslında. Tamam o zaman için ben dahi erken, olmamalı diyordum ama o riski almalı imişiz. CL'den etti, Avrupa'dan da ediyor.
Bu kadro mu vardı? Adamın zibilyon eksiği vardı. Okanin tek eksiği herhalde mbappe bu takımı yenmek icinöstersund'a elenen tudor mu
![]()
BJK maçıyla kovulmalıydı aslında. Tamam o zaman için ben dahi erken, olmamalı diyordum ama o riski almalı imişiz. CL'den etti, Avrupa'dan da ediyor.