Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun yaşattıgı rezilliklerin hesabı olmayacak mı abi

Gesendet von meinem SM-S906B mit Tapatalk

Şimdi 1 puanın şerefine alanya maçına 2 saat kalaya kadar takıma izin verir
Oyuncu yönetimi süper ya sözde
Bodrumdan ev alması lazım,
Bir de floryadaki tozlu masa var, onu cikartip ayak tenisi de oynatmaya başlarsa imparator demeye baslariz

Cicaldau taylan berkanlı takım avrupada nağmalup gidiyordu.Bu kadro onun en az 5 katı kaliteliyken daha kötü olmayı başaran hoca winner değildir.
Haddini bilen, kompakt, planlı bi oyun vardı. FT hocamın en kötü en formsuz dönemi olsa da okan hoca o seviyeye bile gelmek için 40 fırın ekmek yemeli

Bodrumdan ev alması lazım,
Bir de floryadaki tozlu masa var, onu cikartip ayak tenisi de oynatmaya başlarsa imparator demeye baslariz
Vallahi şunu söylerken çok ciddiyim
Maaşı yatmamış babel, üç aylar modunu açmamış feghouli, taraftarla arası bozuk belhanda, kronik sakat falcao ile oynadığımız 2020 ayak tenisi terimball pandemi edition şu anki 300 milyonluk kadromuzun oynadığı oyundan daha iyiydi en azından kenarda oyuna bir etki görüyorduk donk forvete falan geçiyordu gol atıyordu bizde klasik 70e kadar bekle olmadı mı orta sahayı boşalt
Torreira - demirbay değişikliği gördüm bu bugüne kadar yapılmış en saçma işti

İlk 2 sezonki yerini sağlamlaştırmadan ziyade şu anda net bir şekilde ben oldum havası var maalesef Okan'da. Potansiyeli ilk sezon oynattığı oyundan daha fazlası ama şu anda net bir şekilde maç seçiyor. Yapma hocam.

Artık Allah için transfer işini futbolu bilen birine verin

Hani la geçen çok kanatımız var oğuz aydın oynayamaz şampiyon kadroyu koruduk diyordu şikayet etmeye bir gram hakkı yok
Ya da neyse ben real madrid ya da cityi tutayım hocamız öyle uygun gördü

Kendisine olan inancımı tamamen kaybettim şahsen. 2 maç düzelse takım 3.maç yine tepe taklak olur

Serdar Kelleci geçen çok güzel bi soruna değinmişti, gs için en büyük sorun okan hocanın kendisini değiştirmemesi demişti. B planımız yok malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt