Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortam sakinleşmiş, Okan Buruk'a destek yine zirve yapmış. Biz yolumuzdan dönmeyiz; yetersize yetersiz, hak edene helal olsun deriz. Başımızdaki yetersiz ve BAM ekibi kendilerine çeki düzen veremeyecekse, yol yakınken ayrılmalıdir.

Ortam sakinleşmiş, Okan Buruk'a destek yine zirve yapmış. Biz yolumuzdan dönmeyiz; yetersize yetersiz, hak edene helal olsun deriz. Başımızdaki yetersiz ve BAM ekibi kendilerine çeki düzen veremeyecekse, yol yakınken ayrılmalıdir.
öyle bir şey yok. kendiniz yazıp kendiniz oynuyorsunuz.

şu oyuna "ölüm-kalım" olarak bakmazsanız, "biz" "siz" diye ayırmazsanız aslında daha sağlıklı olacak sizin için de.

"ben" de en azından senin kadar okan hoca'ya kızgınım. özellikle yönetimi desteklemesi ve puan kaybı olan maçların maç sonu demeçleri konusunda.

ama "biz" bu takımın şamp olmasını istiyoruz.

bu ligin 10. haftasında hoca değiştirip şampiyon olan takım bu ligin tarihinde yok. bu takım şamp olacaksa, hatasıyla sevabıyla okan buruk ile olacak. hoca değişikliği olacaksaydı da haziran'da olacaktı. o tren kaçtı.

her gün buraya gelip nefret kusmaktansa, hocanın yaptığı hataları düzeltmesi için biraz destek olmaya çalışın bence. inanın kendiniz de rahat edeceksiniz.

Siz kimsiniz tam olarak.

Okan Buruk'u yedirmeyiz
b6941d87a259bd53c18d7649f64050cc.png

İki maç üst üste yenilirse, "yedirmeyiz" diyenler.

öyle bir şey yok. kendiniz yazıp kendiniz oynuyorsunuz.

şu oyuna "ölüm-kalım" olarak bakmazsanız, "biz" "siz" diye ayırmazsanız aslında daha sağlıklı olacak sizin için de.

"ben" de en azından senin kadar okan hoca'ya kızgınım. özellikle yönetimi desteklemesi ve puan kaybı olan maçların maç sonu demeçleri konusunda.

ama "biz" bu takımın şamp olmasını istiyoruz.

bu ligin 10. haftasında hoca değiştirip şampiyon olan takım bu ligin tarihinde yok. bu takım şamp olacaksa, hatasıyla sevabıyla okan buruk ile olacak. hoca değişikliği olacaksaydı da haziran'da olacaktı. o tren kaçtı.

her gün buraya gelip nefret kusmaktansa, hocanın yaptığı hataları düzeltmesi için biraz destek olmaya çalışın bence. inanın kendiniz de rahat edeceksiniz.
Hocanin yapti hatalari iki yildir düzeltemedi, bu heo destek tam.destek olayi ile bir yol alamiyoruz.

Hocanin yapti hatalari iki yildir düzeltemedi, bu heo destek tam.destek olayi ile bir yol alamiyoruz.
Ben de okan burukun hatalarında çıldırıyorum ama sezon ortası okan buruk gitsin demek akıl mantık işi değil. Yapılması gereken eleştirilerle doğruyu göstermek. Okan formsuz kov, icardi formsuz kov . Fm oynar gibi gerçek futbola bakıyor bazı taraftarlar

Ben de okan burukun hatalarında çıldırıyorum ama sezon ortası okan buruk gitsin demek akıl mantık işi değil. Yapılması gereken eleştirilerle doğruyu göstermek. Okan formsuz kov, icardi formsuz kov . Fm oynar gibi gerçek futbola bakıyor bazı taraftarlar
Bazıları takık iyi zamanlarda bile aynılardı muhtemelen galibiyetlerden sonra bir hüsran filan yaşıyor olabilirler, kötü zamanlarda daha ön planda oluyorlar.

Zaten Okan hoca böyle davrandığı için eleştiriyoruz. Hiç yeni futbolcu kazandıramıyor takıma. "kov, yenisini alalım" anlayışıyla takım yönetilmez ki.
Sadece domestic başarılarla bu kulüpte kalıcı olmak, bildiğimiz ve öğrendiğimiz Galatasaray vizyonuyla bağdaşmıyor. Okan Buruk, Abdullah Avcı tarzı avrupada hiçbirşey yapamayıp sadece yerel lige odaklanan hocalar bu kulübün vizyonuna aykırı, bence..
Osimhenlere, icardilere milyonlar dökebiliyoruz madem, çok iyi bir alman hoca getirelim bu kulübü yeniden yapılandırsın ve yıllardır kaybettiğimiz "avrupa fatihi" ünvanımızı bize geri kazandırsın..

CPH2581 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav he Fatih Terim müthiş sözünü geçirirdi he. Fatih Terim’in sözünü geçiremeyeceği oyuncu yok yav he he

Fatih Terim döneminde Drogba her frikiğe atlamıyor muydu dağlara taşlara.

Eli belinde yürüyordu ayrıca.

Hayır bu takıntılarınız yüzünden Fatih hoca hakkında bile kötü konuşturmak zorunda bırakıyorsunuz insanı ya.

Sezon ortasinda olmasa bile en gec ilk devre bitince yolcu olmasi gerek. Cünkü bizi bir üst seviye tasiyacak hoca degildir kendisi, tek hedef yerel lig ve orada bile, ancak ligin cok üstünde bir kadro ile bu isi yürütebilyor.

Benim gördüğüm Okan Buruk’un net bu sezonla beraber 2 sezon daha kalması gerekliliğidir. Ardından Arda Turan’ın takıma gelmesini isterim.

Eğer Guardiola, Klopp vs getirilip bu adamlara 5 senelik kontrat verilmeyecekse yabancı td’ye gerek yok. İthal hocayla iş olmuyor.

84 maçta 70 galibiyet alan, 14 derbide 10 galibiyet alan bir hocayı gömmek kimsenin haddi değil. Senciyiz Hocam Küme düşmeye oynayan takım vurgusuda Terimsporlu arkadaşları ağlatmaya yetmiştir.
FB_IMG_1728405451763.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt