Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.788
- 90.455
- 5.003
3 lü sistemde savunmaya çeki düzen vermek şart sayın hocam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca kenar stoperleri bek olarak kullanıyor zatenZamanında değişikliği yapmayı öğrenmesi lazım ayrıca her takıma 3lu oynayamayiz çünkü sağ ve sol bekimiz yok
Sağ da var sol da var okanın haberi yok yunusu oynatıyor. Barış, jelert, jacobs, berkan hepsi uygun isimlerZamanında değişikliği yapmayı öğrenmesi lazım ayrıca her takıma 3lu oynayamayiz çünkü sağ ve sol bekimiz yok
Kasımpaşa, Rfs maçlarında katılıyorum ama bu maçta katılmıyorum bu maçta oyuncuların bireysel hataları, laubali işleri bizi yakıyordu. Okan hocayı eleştireceğim tek konu Kerem D. değişikliği olabilir ki geçen sene ciddi katkı vermiş bir oyuncu o yüzden onu tekrar kazanmaya çalışması da anlaşılabilir ama Kerem D yerine Efe Akman'ı bile soksa çok daha rahat olurdu. Bu maç özelinde Okan hocaya başka bir eleştiri getiremem. Genel eleştiride zaten hep diyorum Okan hocanın oyunu soğutma, oyunu sıkıştırma işini yapamaması zaten GS'ye geldiğinden beri gelen ve şu ana kadar hiç geliştiremediği tek yönü. Bunun için yanına bu işi İtaylanlar iyi yapar İtalyan bir yardımcı bile alınabilir bence.Kasımpaşa maçında da aynı masal vardı. Böyle kadroyu çıkaran hoca hatalıdır. Rakip hoca devre arası uyardı takımını ve okanı mat etti. Rakip 3 lü beklemiyordu
İşte bu yanlış böyle yaparak 3lu oynarsan her maç açık verirsin bunu yapan 3lu oynamayı bilmiyor demektir,mutlaka gerçek bek oyuncuları olmalı eğer yoksa ciddi takımlara karşı 3lu cikmamaliHoca kenar stoperleri bek olarak kullanıyor zaten
Yalnız davinsonun olmadığı ilk maç patlarız çok çok önemli
Ben okanı bugün net çözdüm artık. Bu kafa avrupada başarılı olmaz. Saçma sapan rus ruleti gibi kadrolar, oyunlar. Yeter be bi insan hiç mi akıllanmazKasımpaşa, Rfs maçlarında katılıyorum ama bu maçta katılmıyorum bu maçta oyuncuların bireysel hataları, laubali işleri bizi yakıyordu. Okan hocayı eleştireceğim tek konu Kerem D. değişikliği olabilir ki geçen sene ciddi katkı vermiş bir oyuncu o yüzden onu tekrar kazanmaya çalışması da anlaşılabilir ama Kerem D yerine Efe Akman'ı bile soksa çok daha rahat olurdu. Bu maç özelinde Okan hocaya başka bir eleştiri getiremem. Genel eleştiride zaten hep diyorum Okan hocanın oyunu soğutma, oyunu sıkıştırma işini yapamaması zaten GS'ye geldiğinden beri gelen ve şu ana kadar hiç geliştiremediği tek yönü. Bunun için yanına bu işi İtaylanlar iyi yapar İtalyan bir yardımcı bile alınabilir bence.
Orada sokacağı oyunculara güvenemedi. Jacobs'un olmayışını defansif olarak hissettik mesela. Yine Sallai olsaydı bence Yunus'u Mertens yerine yada direk Sallai- Mertens hamlesi yapacaktı. Jelert'e güvenmeliydi belki de. Bu gün özelinde Okan hocadan ziyade bireysel hatalarda sorun vardı diye düşünüyorum.Bence net bir sekilde ilk yari aksiyan oyuncular vardi, baris gol disinda cok top kayibi ile oynadi kaan da orda yalniz kalinca sag kanat komple sikinti oldu. Mertensi direkt cikarip berkani alip oyunu yavaslatmasi gerekirdi. Ama hic birsey yapmayinca ve ikinci yari cok kötü baslayinca adamlar üstünlük kurdu bize ve goller birsekilde geldi. Direkt ikinci yari farkli hamle yapsaydi bu mac böyle sikintili gecmezdi
Bu maç Okan Buruk'luk bir şey yoktu. Planı gayet bozdu rakibi. İlk devre hiç gelemediler. 2. yarı cesaretlenip üstümüze geldiklerinde oyuncularımız bireysel olarak saçmalamaları sonucu oyunu krize soktular.
Maçı tek yarı ile değerlendirmek de iyiymiş. Müthiş bir analiz yeteneğiniz var tebrik ediyorum. Kasımpaşa gibi 3-0dan maç vermiş olsaydı yine harika bir 3-4-2-1 oynattı derdiniz herhalde.evet maçı 3-0 yaparken 4231 oynuyordu haklısın
Bence kontrollü oyun sorunumuz var sürekli ileri düşünmeyi ve amansızca pres yapmayı bırakmalı bizim takım hele gol yedikten sonra elleri ayakları daha da birbirine dolaşıyor he kapanalım demiyorum öğnkü apokerim gibi bir canlı bomba var stoperde ilk onun değişmesi gerek devre arasıİşte bu yanlış böyle yaparak 3lu oynarsan her maç açık verirsin bunu yapan 3lu oynamayı bilmiyor demektir,mutlaka gerçek bek oyuncuları olmalı eğer yoksa ciddi takımlara karşı 3lu cikmamali
Bence kontrollü oyun sorunumuz var sürekli ileri düşünmeyi ve amansızca pres yapmayı bırakmalı bizim takım hele gol yedikten sonra elleri ayakları daha da birbirine dolaşıyor he kapanalım demiyorum öğnkü apokerim gibi bir canlı bomba var stoperde ilk onun değişmesi gerek devre arasıİşte bu yanlış böyle yaparak 3lu oynarsan her maç açık verirsin bunu yapan 3lu oynamayı bilmiyor demektir,mutlaka gerçek bek oyuncuları olmalı eğer yoksa ciddi takımlara karşı 3lu cikmamali