Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf Icardi form tutacak diye Kaan'ı da mundar ediyorsun. Bek oynayacak adam değil. Bütün yük Lucas'a binince ondan da verim alınamıyor.

Kötü oynayarak bu istatistiklerse gayet iyi. Okan hocaya eleştirileri anlarım ki bence de özellikle oyun tutma gibi konularda ve bazen de maç içinde hamlelerde eksikleri olduğunu düşünüyorum bu konuda eleştirilerde doğru. Lakin Okan hocaya gereksiz nefret girdiğini düşünüyorum bazıları başarısız olsun diye bekliyor hatta dua ediyor belki de. GS'nin alternatif olarak kadronun eksik olduğu da ortada.

Son düzenleme:
Bir tayfa var geçen sene ŞL de, Kopenhagdan 2 maçta 1 puan alan, Manu sayesinde beleşe tur atlayacağımız grubu elinin tersiyle iten, üstüne Prag gibi bir takıma kendi hatalarıyla elenen adamın eleştirilmesine dahi tahammül edemiyordu. Bu sene aynı kafa devam ediyor.

Arkadaşlar bu kadro zaten en kötü bu kadar oynar, ama biz üzerine hoca saçmalıkları yüzünden puan kaybediyoruz. Ben bu hocanın neyini destekleyeyim?

Saçma sapan bir uzun top futbolu oynatmasına rağmen kazandık. Icardi-Osimhen formulünü henüz bulamadı, ortasaha yok diye bypass ediyoruz, bu şekilde ancak bu berbat ligde kazanırsın. Her maç formasyon değişmez, bir an önce takımı stabilize etmeli.

Bir tayfa var geçen sene ŞL de, Kopenhagdan 2 maçta 1 puan alan, Manu sayesinde beleşe tur atlayacağımız grubu elinin tersiyle iten, üstüne Prag gibi bir takıma kendi hatalarıyla elenen adamın eleştirilmesine dahi tahammül edemiyordu. Bu sene aynı kafa devam ediyor.

Arkadaşlar bu kadro zaten en kötü bu kadar oynar, ama biz üzerine hoca saçmalıkları yüzünden puan kaybediyoruz. Ben bu hocanın neyini destekleyeyim?
Kenarda hoca olmasa daha iyi bu oynar takım.

Çift santrafor işini bırak hocam. Antalya maçını statta izledim. Takım 4-2-3-1i taş gibi oynadı. Fener maçı diğer güzel örnek. Hali hazırda takımın alışkın olduğu bir formasyon varken Osimhen ve İcardi'yi beraber oynatacağım diye değişik değişik işler deniyorsun. Ligin ortasında macera arama.

Rezil oyun anlayışı devam ediyor

Yatsın kalksın bireysel becerileri ile maç alan oyuncularına dua etsin

Hocalık namına gram gelişme yok 2 senedir

Üstüne üstlük adaletsiz forma dağıtımı had safhada

gelişme var

metehan yerıne nelsonu alsa 2-2 olabilirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt