Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lig kupa, avrupa toplam oynanan maç: 111
galibiyet: 84
beraberlik: 12
mağlubiyet: 15
atılan gol: 260
yenilen gol: 111

avrupa karnesi:

oynanan maç: 19
galibiyet: 9
beraberlik: 4
mağlubiyet: 6
atılan gol: 37
yenilen gol: 34

dört büyükler derbi karnesi:

oynanan maç: 16
galibiyet: 11
beraberlik: 2
mağlubiyet: 3
atılan gol: 29
yenilen gol: 14

5.yıldızı taktırıp fatih hoca gibi efsanemiz olmak istiyor ve sonrasında avrupaya gitmek istiyor kariyer planı bence böyle
lakin taktik ve oyun okumadaki yapamadıgı şeyler sebebiyle

avrupada hayalini kurdugu hiçbir büyük takımdan teklif alacagını sanmam

bir tane sıhhi tesisatçı açıp emrine 3 tane usta versen, o üç ustanın egosunu idare edemeyecek adamlar, yılda 8-10 m euro alan adamların idaresini kolay sanıyor.

he evet aynen hoca olmasa da aynı başarılar olurdu, aynen.
images (42).webp

5.yıldızı taktırıp fatih hoca gibi efsanemiz olmak istiyor ve sonrasında avrupaya gitmek istiyor kariyer planı bence böyle
lakin taktik ve oyun okumadaki yapamadıgı şeyler sebebiyle

avrupada hayalini kurdugu hiçbir büyük takımdan teklif alacagını sanmam
ft diyince aklıma geldi.

2000 yılında ft için tüm basın "futbolu bilmiyor" "tek kabiliyeti takıma gaz vermek" "siyaset ile destekleniyor" argumanı ile ft'ye saldırıyordu.

hatırlar mısn?

ft diyince aklıma geldi.

2000 yılında ft için tüm basın "futbolu bilmiyor" "tek kabiliyeti takıma gaz vermek" "siyaset ile destekleniyor" argumanı ile ft'ye saldırıyordu.

hatırlar mısn?
tabiki hatırlıyorum ki terimin prime dönemleriydi o dönem ,terim aslında ligten cok avrupaya önem veriyordu o yüzden lig sampiyonlukları o efsane dönemde hep ucu ucuna geldi
okansa ligi 1.planda tutuyor bana göre dogru olanı yapıyor ,avrupayı önde tutmak icin eksıksız olmalıyız bek ortasaha her anlamda
5.yıldızı taktırmak bence ilkgünden beri düşüncesi başarırsa iyi takımlardan teklif gelirse gider ama bence cok cok zor
artıları var ama eksikleri de cok göze batıyor ve düzeltmiyor yada göremiyor

ama şuna sevındım ilk sezon gibi derbilere bu yılda özel konsantre oluyor bu net hem fener mac hem bu maç ,eminim tottenham ve lazyo maclarıda öyle hazrlanacak

bir tane sıhhi tesisatçı açıp emrine 3 tane usta versen, o üç ustanın egosunu idare edemeyecek adamlar, yılda 8-10 m euro alan adamların idaresini kolay sanıyor.

he evet aynen hoca olmasa da aynı başarılar olurdu, aynen.
bugün gitse herhangi biri gelse şampiyon olamayacağımız o kadar net ki

takım kaliteli kendi oynuyor yaeee falan cidden artık gülüp geçmek lazım

iyisini övelim kötüsünü eleştirelim dedikçe adamlar nefret saçıyor

dünyanın neresinde hangi ligde olursa olsun 144 puanın 130 puanını alan adama biraz saygı duyarsın yaw

kendi taraftarının bi kısmı bi de bu, aynı ftde yaşananlar yaşanıyor.

dünyanın neresinde hangi ligde olursa olsun 144 puanın 130 puanını alan adama biraz saygı duyarsın yaw

dün ben de "etkisiz durumdaki" icardi'nin oyunda kalıp osimhen'in çıkmasına, birbirleri ile oyun stili olarak alakasız olan "torriera"nın çıkıp "demirbay'ın" oyuna alınmasına çıldırdım. hatta maç başlığında postum duruyor. dk 84, bu maç dönerse bile şaşırmam dedim. o kadar alakasız değişikliklerdi bana göre de.

ama, bu kadar. bitti yahu. eleştirdim ve geçtim. buraya gelip sayfalarca kusmanın kime ne faydası var?

terim'in neleri neleri vardı var ya bak anlatsam LOTR gibi külliyat olur. ama adam 120 yıllık gs tarihinin 1/3ü lan direkt :d

amaan uğraşmayacağım yaw. gs galip gelince, icardi gol atınca kuduran gslı var. bunlara nasıl laf anlatacaksın?

son bjk maçını feci kaybetttiği için dün biraz da galibiyet odaklı fazlaca bozarak oynatmak durumunda kaldı. paok-elfsborg maçındaki oyun kurulumu hiç yoktu. 2. yarı boğaz manzaralı staddaki maça biraz puan tablosunda da rahat giderse kardeş kulübümüz city gibi içlerinde gezdirerek futbol show yaptıracak zokan hocam.

real bi bok oynamıyor. Vini ile Belingham olmasa küme düşerler

Okan Buruk: Akan oyunu boş verin duran toptan çözüyoruz. Var mı benden daha fazla duran top golü olan? bu sene de fifa da duran top gollerimizi hocalara örnek gösterirsiniz!!

diğer takımlar gibi beleş penaltı almıyoruz.

bjk fb bizi 4e 5e 7ye katladı penaltı sayısında. ona rağmen lideriz ve onlar bizim için yapı var diyor :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt