- 16 Haziran 2010
- 202.772
- 154.507
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Totnıma yenilip bütün sinerjiyi bozarsak bizim gerginlikAz daha dursun knk, öyle kolay degil, hoca totnim macini da alirsa vedalasmaya sicak olabilirim
Hayır+5 yıllık yeni sözleşme şart yabancı hocaların durumuna bakınca 5+5 gayet makul duruyor.
Katılıyorum, 5+5 az olur diye düşünmüştüm ideal olanı 10+5 olur gibi duruyor.
Katılıyorum, 5+5'e bende başta hayır diye düşünmüştüm 10+5 ideal olur.
Icardi'yi ya da Osimhen'den birini nasıl keseceksin ki böylesi bir sistemle oynayacağımız Osimhen'in gelişiyle belliydi bu takımda taktik tahtasına kaleciden bile önce yazılacak ilk 2 isim Icardi-Osimhen olur.Gözüm üzerinde hocam. Sırf İcardi'yi kesemediğinden Osi İcardi Mertens üçlüsüyle çıkmak gibi bir delilik yapmazsın umarım. Merakla bekliyorum seçimlerini
Bu maç özelinde söyledim ben. Sezonun geneli için konuşmadım. Avrupa'daki köy takımlarına yada ligdeki leş takımlara karşı üçünü birden bile oynatabilirsin. Kaliteyle çözüyoruz zaten maçları bir şekilde. Ama Tottenham'a karşı böyle oynayamazsın. Akıl var mantık var. Tempolu ve kaliteli ayaklara sahip bir takım olacak karşımızda. İcardi sahada sağlık için spor yapsın diye 10 kişi oynayamayız. Bu maç yedek beklemeli sonra oynar yine.Icardi'yi ya da Osimhen'den birini nasıl keseceksin ki böylesi bir sistemle oynayacağımız Osimhen'in gelişiyle belliydi bu takımda taktik tahtasına kaleciden bile önce yazılacak ilk 2 isim Icardi-Osimhen olur.
Mertens'i oynatma ihtimalini pek sanmıyorum yaparsa da ciddi hatası olur zaten fiziksel olarak üstünlük kurmak istiyorsak 3-5-2'de 3 orta sahalı bir sistem hariç 4-4-2 bile kurtarmaz.
Kolay ya da zor maç fark etmez ikisi olduğu sürece mecburen ikisi oynar takımın en büyük 2 megastarı forvet olunca böyle oluyor.Bu maç özelinde söyledim ben. Sezonun geneli için konuşmadım. Avrupa'daki köy takımlarına yada ligdeki leş takımlara karşı üçünü birden bile oynatabilirsin. Kaliteyle çözüyoruz zaten maçları bir şekilde. Ama Tottenham'a karşı böyle oynayamazsın. Akıl var mantık var. Tempolu ve kaliteli ayaklara sahip bir takım olacak karşımızda. İcardi sahada sağlık için spor yapsın diye 10 kişi oynayamayız. Bu maç yedek beklemeli sonra oynar yine.
Bana göre çok fark eder. Mecburen oynayacak diye bir şey olamaz. Eğer takımı yöneten Okan Buruk ise yeri gelecek bir maçlığına İcardi'yi yanına oturtacak. Ne yapalım yani İcardi'yi kesemiyor diye 10 kişi çıkıp maçı mı verelim göz göre göre? Fiziksel olarak iyi durumda olmadığı apaçık belli. Hocalığını tam da böyle zamanlarda ve maçlarda gösterecek.Kolay ya da zor maç fark etmez ikisi olduğu sürece mecburen ikisi oynar takımın en büyük 2 megastarı forvet olunca böyle oluyor.
Okan hoca değil kralı gelse bak abartmıyorum Guardiola gelsin ülke şartlarında yine ikisini yönetemez hatta Avrupa'nın birçok liginde dahi bunu yapamazsın bunu yapabileceğin takım sayısı en fazla 10 civarıdır o da üst seviye liglerde yedek kalmaya alışan yıldızlara yapabilirsin.Bana göre çok fark eder. Mecburen oynayacak diye bir şey olamaz. Eğer takımı yöneten Okan Buruk ise yeri gelecek bir maçlığına İcardi'yi yanına oturtacak. Ne yapalım yani İcardi'yi kesemiyor diye 10 kişi çıkıp maçı mı verelim göz göre göre? Fiziksel olarak iyi durumda olmadığı apaçık belli. Hocalığını tam da böyle zamanlarda ve maçlarda gösterecek.
Peki rtaş görüşüne katılmamakla birlikte saygı duyuyorum. İcardi bizi bu kadar seviyorsa zaten durumu izah edersin ve takımın iyiliği için anlayışla karşılar. Sadece bir maç yedek kaldı diye küsmez, küsmemeli. Görüşüm bu şekilde ve asla da ilk 11 olmamalı akşam.Okan hoca değil kralı gelse bak abartmıyorum Guardiola gelsin ülke şartlarında yine ikisini yönetemez hatta Avrupa'nın birçok liginde dahi bunu yapamazsın bunu yapabileceğin takım sayısı en fazla 10 civarıdır o da üst seviye liglerde yedek kalmaya alışan yıldızlara yapabilirsin.
Adamlar zaten Avrupa maçlarını seviyor ve önemsiyorlar 2 oyuncudan birini yedek bırakırsan alttan alta kuyunu kazar.