Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki rtaş görüşüne katılmamakla birlikte saygı duyuyorum. İcardi bizi bu kadar seviyorsa zaten durumu izah edersin ve takımın iyiliği için anlayışla karşılar. Sadece bir maç yedek kaldı diye küsmez, küsmemeli. Görüşüm bu şekilde ve asla da ilk 11 olmamalı akşam.
Bana kalsa bende oynatmam ama yönetmesi çok zor iki oyuncu elde var sadece hocaya niye oynatıyorsun diye sitem etmem.

Çift santrafordan başka çaresi yoksa Osimhen forvet arkası oynamalı. İcardi ceza sahası golcüsü olsun. Ama doğru olanı İcardi’yi yedekte tutmak.

Osimhenle tek forvet çık Hocam. Rakip Kasımpaşa değil ki onları da yenemedik zaten.

Okan buruku tebrik ederim inanilmaz oynadik ilk yariyi net yilin maci bunun üstüne cikamayiz. Ama net bir sekilde derim ki bu tempoyu devam.edersek 65 den sonra cökeriz. Ikinci yari daha farkli birsey olmasi gerek.

2.yarıda gol yiyeceğiz muhtemelen ama lig maçlarında full bu sistemi kullanmamız gerek muhtemelen ezer geçeriz herkesi. Takıma en uyan oyun bu gibi.

Bir de Okan Hocayı cesaretinden dolayı takdir ediyorum. Biz burada oturduğumuz yerde şu kadroyla maça çıkmaya cesaret edemiyoruz Okan Hoca buna cesaret etmiş. İnşallah başarılı olur, kazanırız şu maçı
Maç konusuna da yazmıştım, biz oturduğumuz yerden şu kadroyla maça çıkmaya cesaret edemezdik. Okan Hoca bu kadroyla Tottenham karşısına çıkıp bir de ilk yarıdan 3 gol attı

Gerçekten çok saygı duyorum Okan Hocam

king rakibi nasıl analiz ettiyse sahada adım atamıyorlar

Hocam sadece sen değil herkesin her genç oyuncunun genç hocanın kapaklarını sosyal hayatı da olumsuz konuşmakla aşağılamaya geçen tiplere kapak yapması ile olsun istiyorum.

Hoca maçı kaybedeceğiz İcardinin gönlünü yapacağız diye

Hocam Bats'ı alaydın bari Icardi yerine. Napıyon anlamıyorum ki

Icardi'yi çıkarmayıp şu müthiş maçın içine ettiğin için seni tebrik ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt