Murat Onder
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 10.171
- 9.731
- 1.738
Yine abur cubur yorumlar. Abur cubur bir şeyler alıp bir yandan tıkınarak okumaya deva medeyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan bas git
Git akşam akşam küfrettirme beni. Ceza almaya değmezsinHahahahshaha nasil uzgun ya
Yallah bi dahaki puan kaybina kadar
Ya gülüyorsun renktaş ta ya maç 3 - 3 olsaydı. Ne diyecektik? Oooo mükemmel oynadık ama nasip değil mi diyecektik. Adamları ezdik ezdik ama hocanın saçma değişiklikleri yüzünden götu zor kurtardık. Bu çekirge herzaman zıplamayacak biliyorsunuz değil mi.
Herhalde ilk 60 dakikalik oyunda rahat 10 tane gol kacirdik onlarin yarisi gol olsa suan mac 8-1 falan bitmisti ama tabi sahadakiler bonkorce harcayinca suclu hoca oluyor, neymis hoca degilmis o mu kacirmis golleri? Degisiklik yapma konusunda bende zaman zaman elestiriyorum cunku eksik yonu o oldugu icin bu konuda hatali kararlar aldigini kabul ediyorum ama sadece bardagin bos tarafindan bakip sucu hocaya yikmak futbolu iyi okumuyorum demektir.Nesine güleceğiz admirim bir anlatır mısın. 60.dakikaya spursu sagdan sola hoplattık. 6 7 olacak maçı n3 duruma soktu hocamız. Yazık değil mi bu taraftara.
Ne oynadık be, spursu ezdik ezdik diyeceğimiz yerdi götu yine zor kurtardık diyeceğiz.
Yahu o konuda hemfikiriz. Son yarım saat niye oyuna müdahale edemiyor hoca. Bana bunun mantıklı açıklamasını yapın. Adam düzgün vursa maç 3 -3 bitiyordu maç. Yazık değil mi verilen emeğe.yav 60 dakikada 8 atacak pozisyonu hazırlayacak planı yapmış
guardiola bile diyor benim işim topu ceza sahasına getirecek planı yapmak
o topu da içeri atsınlar
İftira atmaya utanmıyor musun?İcardi antrenmansız maça çıkıyor
İcardi 'yi niye tutuyor sahada?yav 60 dakikada 8 atacak pozisyonu hazırlayacak planı yapmış
guardiola bile diyor benim işim topu ceza sahasına getirecek planı yapmak
o topu da içeri atsınlar
birbirinizle kavga etmeyin
Vallahi kusura bakmayın. Günün sonunda 15 oyuncu değil hoca görevinden kovuluyor. Değişiklikler konusunfa kendini geliştirmiyor.Herhalde ilk 60 dakikalik oyunda rahat 10 tane gol kacirdik onlarin yarisi gol olsa suan mac 8-1 falan bitmisti ama tabi sahadakiler bonkorce harcayinca suclu hoca oluyor, neymis hoca degilmis o mu kacirmis golleri? Degisiklik yapma konusunda bende zaman zaman elestiriyorum cunku eksik yonu o oldugu icin bu konuda hatali kararlar aldigini kabul ediyorum ama sadece bardagin bos tarafindan bakip sucu hocaya yikmak futbolu iyi okumuyorum demektir.