Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu o konuda hemfikiriz. Son yarım saat niye oyuna müdahale edemiyor hoca. Bana bunun mantıklı açıklamasını yapın. Adam düzgün vursa maç 3 -3 bitiyordu maç. Yazık değil mi verilen emeğe.

açıkçası yedekler ile aslar arasındaki fark var

ama icardi konusu ayrı

hoca orada hatalı

Bu takim´in başında kim olursa olsun Tottenham´i bu kadar aciz duruma dusuremezdi.
Muthis analiz etmişsin hocam ama senden baska kimse su mac ´i bu hale getiremezdi.

Allah aşkına su inatlarından vazgeç ,saçma sapan değişiklerinden vazgeç.
Daha alinacak çok kupa var hocam yeterki inatlarından vazgeç.

Bir tane oyuncusunun morali bozuk diye diğerinin hatrick yapmasına engel oldu. Hayır bu konudan dolayı kızamıyorsun da iki arada bir derede kalıyor ama çözmen lazım kardeşim şu işi o icardi'ye osimhen'in yıldız olduğunu kabul ettireceksin bu kadar basit.

Suan grupta lideriz (az sonraki maclar sonrasinda bu degisebilir) ama hocayi yerden yere vurmak kadar da komik duruma dusmeyelim elin adami bu tabloda su sekilde futbol oynatsa hocalarini ovup ovup bitiremez.

Hatali oldugu konular var az once yazdim onu yukarida ama Galatasaray hocasi degil diyenlere sozum; herhalde 2.5 senede 150 macin neredeyse 140 tanesi kazanmis birisine de bu kadar acimasizca elestiri yapilmaz.

Müthiş hazırlamışsın takımı, çok iyi oynadık, 4-5 olmaması senin suçun değil elbette, tebrik ediyorum ama takımı yine neden çorba ettin. Icardi dururken Osimhen’i neden çıkardın, Demirbay’ı neden aldın, neden değişikliklerde geç kaldın?
Osimhen takımla sadece 1 tam antrenmana çıktı. Sakatlık önelemk için özel antrenmanlar yapıyor kamp yapmadığından dolayı. O yüzden çıkardı. İcardi'yi de beraber çıkarmalıydı dersen katılırım ama Osimhen'in çıkarılmasına laf edilmesi pek mantıklı değil.

Eleştirimiz değişikliklerine.

Maçın en iyi serviscisi Mertens i çıkartıp bu sezon 1 dk. süre almamış Ziyeki alıyorsun, bir de sağa atıyorsun.

Icardi 60-65te bitti, Osimhen her an hetrik yapacak, Osimhen i oyundan alıyorsun.

Ve Kerem D.
Bu adamdan bu sezon ne buldun da ne umuyorsun?

Bunlara okeyi olan varsa tamam biz gidip masa tenisi takip edelim.

Çok eleştiriyorum ama takım ne kadar kaliteli olursa olsun hocanın da büyük katkısının olduğu açık

Eleştirimiz değişikliklerine.

Maçın en iyi serviscisi Mertens i çıkartıp bu sezon 1 dk. süre almamış Ziyeki alıyorsun, bir de sağa atıyorsun.

Icardi 60-65te bitti, Osimhen her an hetrik yapacak, Osimhen i oyundan alıyorsun.

Ve Kerem D.
Bu adamdan bu sezon ne buldun da ne umuyorsun?

Bunlara okeyi olan varsa tamam biz gidip masa tenisi takip edelim.
Biatcilar okeye dönüyor

O zaman laylaylım takılıyor maçın başında 5. Dakikada topu bi alışı var dönemedi herif ya belini dönemedi osimhenin attığı pasta direk kendini yerde buldu ne alaka abi bide okan sakatladı diyolar hey allam
iftira atıyorsun hem hocaya hem topçuya. lafı değiştirme şimdi. sakatlandığı pozisyonda ya ters bastı ya da ani uzattı ayağını.

açıkçası yedekler ile aslar arasındaki fark var

ama icardi konusu ayrı

hoca orada hatalı
Evet doğrudur fark var. Icardi'ye sözünü geçirecek. Icardi 60.dakikada bitmişti. İyi oynayan osimhen'i çıkarıp hem ondan oldu hemde 2 dakika sonra icardi'den oldu. İster istemez oyun planı da bozuldu. Tamam yedekler as kadro kadar kaliteli değil ama yine de 2 a 3 zamaninda değişiklik ile şu maçın buralara gelmesini onleyebilirdi.

değişikliklerde çok kızıyorum. daha da devam eder gibi

ama başka hoca falan boş iş

en son avrupa hocası diye getirdiğimiz adam konya'da son dakika ceyhun gülselam'ı alıyordu oyuna

GbznNQ2WkAcvjZH

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt