Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şevki yine formunun zirvesinde. Ama etkisi yine sıfır. Demek her şey form ile olmuyor.

karşı karşıya kaçanların yarısı girseydi ne diyecektin? sırf sallıyorsun samet.
Olm futebolu bilmiyon işte

3-1 öndesin adamlar 10 kişi kalmış ve kendi evindesin
.
En büyük handikabın geçişler ve savunma arkan

2.yi yiyip 3.ye nasıl bu şekil davetiye çıkarırsın

Nasıl savunma arkana top attıracak alan verirsin niye verirsin

Adamlar 1 kişi eksikken nasıl tam tersi sen 1 kişi eksikmişsin gibi oynanabilir oyun

Yürüyen icardi dururken osimhen nasıl çıkartılır,hadi yoruldu ikisini çıkart oyunu tut

Futboldan anlayan adamlar sorgular bunları

3412 442 falan herkese aynı oyunu oynayamazsın,bugün attın sektin,yarın atamazsın rakip geçişi atar hoop prag la yboys anılarına yenisini eklersin böyle zar atılmaz

Real değiliz herkese aynı oynayamayız diyecem de real bile maçına göre farklı oynuyo bi zeki biziz totnımından bayernine ümraniysporundan hatayaporuna kadar herkese aynı oyunu oynamaya çalışıyoruz

Olm futebolu bilmiyon işte

3-1 öndesin adamlar 10 kişi kalmış ve kendi evindesin
.
En büyük handikabın geçişler ve savunma arkan

2.yi yiyip 3.ye nasıl bu şekil davetiye çıkarırsın

Nasıl savunma arkana top attıracak alan verirsin niye verirsin

Adamlar 1 kişi eksikken nasıl tam tersi sen 1 kişi eksikmişsin gibi oynanabilir oyun

Yürüyen icardi dururken osimhen nasıl çıkartılır,hadi yoruldu ikisini çıkart oyunu tut

Futboldan anlayan adamlar sorgular bunları

3412 442 falan herkese aynı oyunu oynayamazsın,bugün attın sektin,yarın atamazsın rakip geçişi atar hoop prag la yboys anılarına yenisini eklersin böyle zar atılmaz

Real değiliz herkese aynı oynayamayız diyecem de real bile maçına göre farklı oynuyo bi zeki biziz totnımından bayernine ümraniysporundan hatayaporuna kadar herkese aynı oyunu oynamaya çalışıyoruz
lan at kafası Osimhen kendi bile söylüyor BEN çıkmak istedim diye
futbolu sen çok bildiğinden sürekli üfüyorsun zaten işkembeden, şurada haftada toplam 180 dakika maç izliyorsun sonrası işin gücün ya da hayatın ile meşgulsün. ama işi gücü o takım olan adamdan sanki daha çok bi bok biliyor gibi sallıyorsun sürekli

hayır kaybettiği maçta gel salla diyeceğim ama belkide sezonda en iyi oynattığı maçta gelip sallıyor

Çıkarttığı dizilimi( bu kadar hücum topçulu) dünyada oynayan takım yoktur, geçen sene ya da 2 sene önce city oynuyordu bir tek. Leverkusen geçen sene tek santraforla benzerini oynuyordu. Dünyaya yön vericek Okan Hoca, yürüyedur hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gbz5G1bW8Aczj4I

Aslında bu tip maçlardan sonra konuya maçtan en az 1 saat sonra uğramak en doğrusu.

Abuk sabuk yazan tipler maç sonunda direk buraya üşüşüyor. Sonrasında konu rahat bir nefes alıyor.

Müthiş bir oyun oynadık. Bu maçı 3-1den 3-3e getirseydi bile Tottenham, tek kelime etmezdim çünkü en az 7-2 falan olması gereken bir top oynattı. Kötü futbolda laf edip de bu maça gelip yok maçı veriyordu vs diye eleştirecek halim yok. Göt ettiyse göt etti diyeceğim ki etti. Tebrik ediyorum.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bu işi yapıyor Alternatif oyuncularımızın sıkıntı olması hocayı bi tık zora sokuyor ama hocam işin ehli devre arasına kadar halleder

Okan Hoca Galatasaray başında 3 kere İngiliz takımlarına karşı oynadı (ManU x2 ve Tottenham) 2 galibiyet 1 beraberlik aldı, Başakşehir 'in başındayken de ManU 'ı yenmişti

Tebrik ederim hocam

Değiştirmedigin ve inat ettiğin konuları ben artık yazmıyorum ama bunu yapmaktan artik vazgec.butun taraftar goruyor.oyunu dogru oku ve değişiklikte gec kalma.icardiyi ve mertensi gereksiz yorma.barisi 3 hafta kenarda tut.jelerti 11e al.
1000014096.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt