Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın yine hata yapacak

belki yine maç kaybettirecek

ama 500 kere söyledim yine söylüyorum bir oyuncuyu/hocayı artı eksileriyle değerlendirmek lazım

artıları fersah fersah ağır basıyor şu anda. iyisiyle kötüsüyle bu adam bizim için en iyi seçenek

allah aşkına takıntılarınızı bir tarafa bırakın biraz keyif alın takımdan oyundan

Yarın yine hata yapacak

belki yine maç kaybettirecek

ama 500 kere söyledim yine söylüyorum bir oyuncuyu/hocayı artı eksileriyle değerlendirmek lazım

artıları fersah fersah ağır basıyor şu anda. iyisiyle kötüsüyle bu adam bizim için en iyi seçenek

allah aşkına takıntılarınızı bir tarafa bırakın biraz keyif alın takımdan oyundan
kanka 2 maç alsa maaşını çıkarır mı

Fatih hoca son döneminde geçmiş dönemleri için keşke hiç ayrılmayıp uzun yıllar kalsaydım demişti, Okan hoca içinde keşke dedirtmemek lazım arkasında durup uzun yıllar kalmasını sağlamalıyız.

Hoca zaten kalmak istediğini hep dile getiriyor Bayernleşmenin temelini kurması lazım.

omo çolok çocok olo çokto yo
GbzucacXsAIZeVQ

lig için cok iyi hoca ama okadar yani fazlası yok maalesef cünkü aşırı inatçı yapısı var

degısıklık konusu eleştirilince kıyas olarak pep ve city veriyorsan ,sıkıntı var demektir.

Maçın aleviyle biraz fazla eleştirdim okuyorsan buraları kusura bakma hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt