Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tottenham maçında gerçekten mağlubiyet bekliyordum. Yapı olarak bize ters gelen bir takım olarak bakıyordum çünkü. O yüzden gerçek anlamda tebrikler Okan hocaya.

güldük eglendik ama kardesim mac neden 8 olmadı hesap ver!

Dozunda eleştiri tamam ama hocaya inanılmaz haksızlık ediliyor. Dün Osimhen çıkarken yuhalamalar olmuş, hoca maçtan sonra buna içerlediğini gösterdi. Osimhen tek antrenmanla çıktığı için yorulmuş kendi çıkmak istemiş. Hoca bir yerde pes edip ayrılmak isterse bu günler çok aranır.

avrupalılar hakkını veriyor hocanin

yakında bi ingiliz yahut italyan ekibi ceker alir bizden

hakli elestiri tamam ama hakkini vermek kiymet de bilmek gerekir bi noktada

ikili mücadelerin tamamına yakınını almıs olabiliriz dün. hiç rakibi döndürmedik resmen. üstelik faul yapmadan. gerçi tr de çoğuna faul verirlerdi oyunu bok ederdi hakemler. dünkü hakeminde bizim oyunumuzda etkisi var. bunu es geçmemek lazım.

Dozunda eleştiri tamam ama hocaya inanılmaz haksızlık ediliyor. Dün Osimhen çıkarken yuhalamalar olmuş, hoca maçtan sonra buna içerlediğini gösterdi. Osimhen tek antrenmanla çıktığı için yorulmuş kendi çıkmak istemiş. Hoca bir yerde pes edip ayrılmak isterse bu günler çok aranır.
Ben bu tiplere rağmen genç oyuncular kazandik sattık şükrediyorum

dün takımın oynadığı ilk 65 dakikadan sonra hocaya fazla eleştri yapamam. girdigimiz pozisyonlarin yarısinı atsak 60 ta mac 5:1 olacak ve kimse yenilen ikinci golden bahsetmeyecek.

son vuruşlarda biraz becerikli olsak simdi 5:2 lik maci konuşuyor olacaktık.

Okan Buruk istifa etmeli.

28 sut 3 gol nedir? En az 5 olmaliydi.

Hoca azicik gururun varsa istifa et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt