Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca kazanmaya o kadar çok alıştırdı ki
millet mutsuz saracak yer arıyor

akıllanma vaktiniz geldi de bu sezon değil en azından

şu maç için hocaya kızılmaz, topu kaleci dikiyor, top rüzgardan kendisine geri geliyor, nasıl futbol oynayacaksın burada ? zemin zaten rezaletti.3 puan çok iyi, top süremedi kimse.
Bir de o kaçan Sallai ve Ziyech'in pozisyonları olmaması zor pozisyonlardı özellikle Ziyech'in ki zor olanı yaptı şimdi çoğu 3-0 kolay maçtı falan olacaktı.

Bir de o kaçan Sallai ve Ziyech'in pozisyonları olmaması zor pozisyonlardı özellikle Ziyech'in ki zor olanı yaptı şimdi çoğu 3-0 kolay maçtı falan olacaktı.

5 tane atardık ama mantıklı düşününce akıcı futbol falan oynanmaz, stad rezil çim rezil rüzgar inanılmaz.Ben bir ara balonla falan oynuyor dedim cidden, balona vurursun ya ani ivme alır ama aniden durur, top rüzgardan havada duruyordu

Bu macta bence hocalik fazla bisey yok.

Bir cok futbolcu seviyesinin altinda oynadi, zemin ve hava durumu berbat, milli ara dönüsü, volkan demirel takimi vs. vs.

bunlari göz önünde bulundurursak 3 puan cok iyi derim. tebrikx

hocanın ,ilk geldigi yıldan beri istisna maclar harici analizlerini dogru buluyorum ,puan kaybı olsada olmasada dogru analizler yapıyor ,helal olsun adam görüyor yanlısları diyorsun
ama anlamadıgım şey bu analizleri yapıyor yanlısları görüyor ama değiştirmiyor aynı hatayı birkaç maç sonra yine görüyoruz

değisiklik konusunu geçtim ,misal diyor ki her oyuncudan faydalanacaz ama bazı oyuncuları sebebsiz ve mantıksız şekilde görmezden geliyor

berkan gibi cigersiz bir adam varken rezil durumdaki demirbayı alıyor

yada jelert sol bek denemek varken barışı hucum yerıne bekte süründürüyor

yani hoca yanlısları goruyor ama değiştirmiyor çok garip çok

ortada seyir zevki yüksek bir oyun yoktu ama yine de 3 puanı almayı bildi.

umarım uzun seneler bizimle kalır.

Elinde iyi bir kadro yok, aslında 3 yıldır kadroları eksik, defolu, yamalı. Takımın başarısının mimarı tamamen Okan Buruk.

Fakat 3 yıldır aldırdığı oyuncular kötğ çıkıyor, oyuncu izlemek onun işi değil benfica, sporting veya italyadan işleri yapmış sportif direktör acil takıma gelmeli
Elinde iyi kadro yok mu? Hiç güleceğim yoktu üstat. Üstteki kadro Marsilya’yı 4-2 yenen ve Lazio, Lokomotiv grubundan lider çıkan kadro. Alttaki kadro da Tottenham maçından.

Birinin orta sahası Taylan, Berkan, Cicaldau diğerinin Torreira, Sara, Mertens. Arada 10 gömlek fark var. Forvetleri saymıyorum bile. Ha dersen ki eksik mevkiler oldu. Galatasaray tarihinde ne zaman kadromuz tam oldu ki? Hep bir yerler eksikti.

Bu arada yanlış anlaşılmasın Fatih Terim’i falan savunmuyorum td olarak kulübün yakınından bile geçmemesi lazım kesinlikle bana göre artık. Ama şu üstteki kadro Okan hocada olsa nasıl bir oyun oynatırdı merak ediyorum açıkçası. Kötü anlamda sormuyorum. Sadece merak ediyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_6736.webp
    IMG_6736.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_6737.webp
    IMG_6737.webp
    50 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
Elinde iyi kadro yok mu? Hiç güleceğim yoktu üstat. Üstteki kadro Marsilya’yı 4-2 yenen ve Lazio, Lokomotiv grubundan lider çıkan kadro. Alttaki kadro da Tottenham maçından.

Birinin orta sahası Taylan, Berkan, Cicaldau diğerinin Torreira, Sara, Mertens. Arada 10 gömlek fark var. Forvetleri saymıyorum bile. Ha dersen ki eksik mevkiler oldu. Galatasaray tarihinde ne zaman kadromuz tam oldu ki? Hep bir yerler eksikti.

Bu arada yanlış anlaşılmasın Fatih Terim’i falan savunmuyorum td olarak kulübün yakınından bile geçmemesi lazım kesinlikle bana göre artık. Ama şu üstteki kadro Okan hocada olsa nasıl bir oyun oynatırdı merak ediyorum açıkçası. Kötü anlamda sormuyorum. Sadece merak ediyorum.
Takımın elinde sol bek yok sağ bek yok kanat ne vereceğini kimsenin bilmediği yunus var. Muslera da artık eski formunda değil. Benim demek istediğim yukarıdaki kadro daha iyi demek değil söylenildiği gibi sorunsuz harika bir kadro falan yok, kadro götürmüyor bu takımı okan hoca götürüyor. Geçen sene kerem ve barış alper katkı vermese nisanda şampiyonluğu fenere verirdin ama kağıt üstünde zaha ve ziyech harika oyuncu. Ki geçen sene kaan berkan özellikle demirbay çok iyi katkı verdi.
Şöyle kıyasla geçen sene fenerse 4 üst düzey bek vardı 7-8 stoper daha da uzatabilirim

Senle bu konunun muhabbeti 20 defayı geçmiştir :D Şampiyon olana kadar barışmam kendisiyle :D
Senin şu kin işi 21 eylül 2024 günü bitmeliydi.

Senin uyduruk bir hazırlık maç olan 5-0'ı Kadiköy'de Fener'e uygulayacaktık. Hakemler izin vermedi.

O gün tamam demeliydin bence. Gerisi boş.

Biz ayda bir nevresim takımını falan değiştiriyoruz, hoca ise ayda minimum 1 rekor kırıyor.

Tek bir eleştirim var o da Berkan ile ilgili. Berkan'a çok büyük ayıp ediyorsun hoca, çocuk geçen sene sana şampiyonluğu getirdi son haftalarda. Gördüğü muamele hiç hoş değil.

Demirbay her girdiği maçta çatır çutur sıçıp batırdı, Berkan'a tercih edilmesi büyük hata.

Senin şu kin işi 21 eylül 2024 günü bitmeliydi.

Senin uyduruk bir hazırlık maç olan 5-0'ı Kadiköy'de Fener'e uygulayacaktık. Hakemler izin vermedi.

O gün tamam demeliydin bence. Gerisi boş.
O zamanda yazmıştım bu sezon Beşiktaş'ın kaç takıma karşı böyle Skorla kazanacağına bakacam diye.Kolay 1 şekilde dağıldılar şimdi sezon başı Maç diyebilirsin ama o Maç'ta 2 takımın da kadrolarına baksan 5-0 yenecek 1 Maç değidli.Bu Maçla ilgili detaylara daha çok girersem yine banlanırım o yüzden sezon uzun kanks :D Şampiyon olana kadar Okanla mesafeyi korumaya devam ederim ben kanks yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt