Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de o kaçan Sallai ve Ziyech'in pozisyonları olmaması zor pozisyonlardı özellikle Ziyech'in ki zor olanı yaptı şimdi çoğu 3-0 kolay maçtı falan olacaktı.şu maç için hocaya kızılmaz, topu kaleci dikiyor, top rüzgardan kendisine geri geliyor, nasıl futbol oynayacaksın burada ? zemin zaten rezaletti.3 puan çok iyi, top süremedi kimse.
Bir de o kaçan Sallai ve Ziyech'in pozisyonları olmaması zor pozisyonlardı özellikle Ziyech'in ki zor olanı yaptı şimdi çoğu 3-0 kolay maçtı falan olacaktı.
Senle bu konunun muhabbeti 20 defayı geçmiştir@Murat Durmaz
fatih hocan bu rekorları kırsa maçları kazansa
her gün 15-20 edit atardın
şimdi uğramıyorsun
lafa gelince de galatasaraylısın
tamam dostum
niye 2 kere şampiyon yapmadı mıSenle bu konunun muhabbeti 20 defayı geçmiştirŞampiyon olana kadar barışmam kendisiyle
![]()
O zamanda aynı soruyu sormuştun ulanniye 2 kere şampiyon yapmadı mı
hayrola?
fatih hocan 4 sezon yapamadı o zaman ne yapıyordun küsüyor muydun
sonra da biz hep arkandaydık hocam falan yazarsınO zamanda aynı soruyu sormuştun ulanBeşiktaş Maç'ını unutturması için şampiyonluk şart
![]()
Elinde iyi kadro yok mu? Hiç güleceğim yoktu üstat. Üstteki kadro Marsilya’yı 4-2 yenen ve Lazio, Lokomotiv grubundan lider çıkan kadro. Alttaki kadro da Tottenham maçından.Elinde iyi bir kadro yok, aslında 3 yıldır kadroları eksik, defolu, yamalı. Takımın başarısının mimarı tamamen Okan Buruk.
Fakat 3 yıldır aldırdığı oyuncular kötğ çıkıyor, oyuncu izlemek onun işi değil benfica, sporting veya italyadan işleri yapmış sportif direktör acil takıma gelmeli
Takımın elinde sol bek yok sağ bek yok kanat ne vereceğini kimsenin bilmediği yunus var. Muslera da artık eski formunda değil. Benim demek istediğim yukarıdaki kadro daha iyi demek değil söylenildiği gibi sorunsuz harika bir kadro falan yok, kadro götürmüyor bu takımı okan hoca götürüyor. Geçen sene kerem ve barış alper katkı vermese nisanda şampiyonluğu fenere verirdin ama kağıt üstünde zaha ve ziyech harika oyuncu. Ki geçen sene kaan berkan özellikle demirbay çok iyi katkı verdi.Elinde iyi kadro yok mu? Hiç güleceğim yoktu üstat. Üstteki kadro Marsilya’yı 4-2 yenen ve Lazio, Lokomotiv grubundan lider çıkan kadro. Alttaki kadro da Tottenham maçından.
Birinin orta sahası Taylan, Berkan, Cicaldau diğerinin Torreira, Sara, Mertens. Arada 10 gömlek fark var. Forvetleri saymıyorum bile. Ha dersen ki eksik mevkiler oldu. Galatasaray tarihinde ne zaman kadromuz tam oldu ki? Hep bir yerler eksikti.
Bu arada yanlış anlaşılmasın Fatih Terim’i falan savunmuyorum td olarak kulübün yakınından bile geçmemesi lazım kesinlikle bana göre artık. Ama şu üstteki kadro Okan hocada olsa nasıl bir oyun oynatırdı merak ediyorum açıkçası. Kötü anlamda sormuyorum. Sadece merak ediyorum.
Senin şu kin işi 21 eylül 2024 günü bitmeliydi.Senle bu konunun muhabbeti 20 defayı geçmiştirŞampiyon olana kadar barışmam kendisiyle
![]()
O zamanda yazmıştım bu sezon Beşiktaş'ın kaç takıma karşı böyle Skorla kazanacağına bakacam diye.Kolay 1 şekilde dağıldılar şimdi sezon başı Maç diyebilirsin ama o Maç'ta 2 takımın da kadrolarına baksan 5-0 yenecek 1 Maç değidli.Bu Maçla ilgili detaylara daha çok girersem yine banlanırım o yüzden sezon uzun kanksSenin şu kin işi 21 eylül 2024 günü bitmeliydi.
Senin uyduruk bir hazırlık maç olan 5-0'ı Kadiköy'de Fener'e uygulayacaktık. Hakemler izin vermedi.
O gün tamam demeliydin bence. Gerisi boş.