Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Geçen sezonda küçük aklınla dalga geçiyordun Prag’a eleniriz dediğimde. Bu futbol Avrupa’da başarı getirmez.Dogru sıralamada çok gerideyiz her mac mağlubiyet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sezonda küçük aklınla dalga geçiyordun Prag’a eleniriz dediğimde. Bu futbol Avrupa’da başarı getirmez.Dogru sıralamada çok gerideyiz her mac mağlubiyet
Aklım küçük değil dalga geçmem tarzım değil. Şu anki sistemi beğenmiyorum ben de. Ama ilk 8 e kalırız benceGeçen sezonda küçük aklınla dalga geçiyordun Prag’a eleniriz dediğimde. Bu futbol Avrupa’da başarı getirmez.
Umarım. En az senin kadar bende istiyorum Buruk’un ve GS’ın başarılı olmasını. Senin de söylediğin gibi sistemsel bir değişikliğe gitmesi gerekiyor gibi görünmekte.Aklım küçük değil dalga geçmem tarzım değil. Şu anki sistemi beğenmiyorum ben de. Ama ilk 8 e kalırız bence
Kesinlikle 3 luye karşıyım çift forvete karşıyım. Sallai artı bir sol bek yedegi bakalım olmalı diyorumUmarım. En az senin kadar bende istiyorum Buruk’un ve GS’ın başarılı olmasını. Senin de söylediğin gibi sistemsel bir değişikliğe gitmesi gerekiyor gibi görünmekte.
Com iyi oynamadık baya şut var
yine direk dövmeye başladık. rekor gelmese bari bu seferCom iyi oynamadık baya şut var
yine direk dövmeye başladık. rekor gelmese bari bu sefer
Okan Buruk'u sever misinFutbolu bilmiyor
Diyebildiğimiz her dönem başarılı olduk. Demeyip besledigimiz her dönem başarısız olduk. Bizi diğer takımlardan ayıran eleştiri ve yeri geldiğinde kangreni kesmemiz bu günlere getirdi. 'Tamam'lar muhtacizlar bizim kulübe uymuyor, uymayacakta kusura bakma.Defol mu diyelim...
Gs için mücadele eden herkesi severimOkan Buruk'u sever misin
Hocamın düşmanlarını birlikte becerelim mi Oral?