Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklım küçük değil dalga geçmem tarzım değil. Şu anki sistemi beğenmiyorum ben de. Ama ilk 8 e kalırız bence
Umarım. En az senin kadar bende istiyorum Buruk’un ve GS’ın başarılı olmasını. Senin de söylediğin gibi sistemsel bir değişikliğe gitmesi gerekiyor gibi görünmekte.

Batshuayi bir daha sakatlık makatlık durumları olmadığı müddet ilk 11 olmamalı.

Osimhen 90 dakika oraya buraya koşacağım diye perişan oldu, Batshuayi ise yürüyordu adeta

Umarım. En az senin kadar bende istiyorum Buruk’un ve GS’ın başarılı olmasını. Senin de söylediğin gibi sistemsel bir değişikliğe gitmesi gerekiyor gibi görünmekte.
Kesinlikle 3 luye karşıyım çift forvete karşıyım. Sallai artı bir sol bek yedegi bakalım olmalı diyorum

GdfzfZ2WEAAbTqN

Teknik ekibe birkaç takviye gerekiyor. Rotasyon dışında oyunu okumada da ciddi sorunlar yaşıyor teknik ekibimiz

Defol mu diyelim...
Diyebildiğimiz her dönem başarılı olduk. Demeyip besledigimiz her dönem başarısız olduk. Bizi diğer takımlardan ayıran eleştiri ve yeri geldiğinde kangreni kesmemiz bu günlere getirdi. 'Tamam'lar muhtacizlar bizim kulübe uymuyor, uymayacakta kusura bakma.

Tek forvete dönelim mümkünse. Yunusta artik kanat bek olmasin. Bu çocuk ilerde yeteneğini göstermesi lazım. Biz defanstta essek gibi kosturuyoruz hiç gerek yok

Bu takımda bir olmamışlık var. Bu olmamışlık yüzünden Avrupa'da copenhag, az, Prag ve molde tipinde takimlara ya takılıyoruz yada aşırı zorlanıyoruz. Dün mesela Muslera mucize kurtarış yapmasa 2-0 ile 5'ci dakikada maç bitecekti. 3 yıldır müthiş işler yapan takım bu olmamışlık yani oturmamışlık yüzünden bunu yaşayacaktı. Ligi kaiteliyle götürüyoruz ama son 16 yapsak da ileriyi yine gönül rahatlığı ile bakamıyorum Avrupa'da. Tottenhama bir kere daha 3 atabiliriz ama gidip rfs, malmo gibi takımlara kötü futbol ile yenilebiliriz de. Aynı bodrum deplasmanı gibi saçma şekilde geçebilir yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt