Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi futbol oynuyoruz ama çok gol yiyoruz. Bunu halı altına süpürmeden çözmeliyiz
Defansif anlamda Kaan Ayhan cok araniyor, o varken Davinson da rahat cunku iki tane topla iyi olan defans oyuncusu oluyor Kaan da geriden iyi yonetiyor takimi. Ayrica Baris'in surekli geriye adam kacirmasi da dikkatimi cekiyor zaten bugunku golleri o sekilde yedik. Bazi oyunculari dinlendirip bazilarin da kulagini cekmesi kotu olmaz gibi.

Tek elestirim, fiksturden sikayet edip maca 4-5 rotasyonla baslamamasi icin. Sanssizda bir aksamdi. Kasimpasa macini kendi eliyle vermisti ama bu mac icin soylencek birsey yok genel anlamda.

Defansif anlamda Kaan Ayhan cok araniyor, o varken Davinson da rahat cunku iki tane topla iyi olan defans oyuncusu oluyor Kaan da geriden iyi yonetiyor takimi. Ayrica Baris'in surekli geriye adam kacirmasi da dikkatimi cekiyor zaten bugunku golleri o sekilde yedik. Bazi oyunculari dinlendirip bazilarin da kulagini cekmesi kotu olmaz gibi.
Sezon başından beridir var bu problem. Sebebi ne bilmiyorum

Reis kaan olmadığı sürece 3lüden vazgeçmeliyiz katılırmısın? Kaanın oyun zekası sayesinde bu kadar açık vermiyorduk, sanchez de kaanın varlığı sayesinde rahatöa önde basıyor ileri çıkıyordu.

Hocam gol vuruşu falan mı çalıştırırsın ne yaparsın bilmiyorum ama hayvan gibi gol kaçırma hastalığı başladı yine 2 maçtır hem AZ hem bu maç dünyalar kaçtı. Barış, Sallai, Osi,Demirbay, Jelert net yüzde yüzlük 1 er tane kaçırdı. Skor 5-2 bitse kimse yadırgamazdı.
Barış genelde ya abanir ya kaleciye vurur.ama osimhen,sallai,demirbay kotu kacirdi

Alper katılıyorum ama her puan kaybında bahaneler bulacaksak daha çok puan kaybedilir üstelik bunlar iç sahada ve beklenmeyen kayıplar yani kasimpasa macida güzel örnek yani neden puan kaybediiyorsak demekki hiç ders almıyoruz, sindi sivas maçını almaktan başka çare kalmadi
Hakemin maci katlettigi de onemli faktor, maci surekli kotu yonetmesi yetmezmis gibi + yanlis kartlar + verilmeyen fauller ile macin temposunu cok dusurdu. Bunlari bahane olarak yazmayi sevmiyorum ama ayni hakemle 2 mactada puan kaybetmemiz tesafud degil. Hem Kasimpasa maci hem bu macta da hakemin kotu olmasi bir yana, art niyetli biri oldugu da belli oluyor.

Ayrica 13 mac yaptik, ve biz daha 2 defa puan kaybetmis olduk. Dunyanin sonu degil bu, normal yani 11G ve 2B ile gidiyoruz suan.

3-5-2 ve sagbeksiz oynadığımız müddetçe bu başlığa daha çok geleceksiniz.

Öyle oldu şöyle oldu diye diye kendimizi kandırmayalım. Bi gerçek var bu sezon çok gol yedik, hücum iyi ama icardi yoktu işte
Kandırmıyorum işte niye çok gol yiyoruz çünkü kalecinin performansı düşüşte artık kullanma ömrü bitmiş maalesef bir de kanat beklerinden dolayı bu kadar gol yiyoruz. Kandırmıyorum yediğimiz gollerin tespitini yapıyorum. Dikkat edersen Az, Tottenham, Elfsborg ligde Kasımpaşa, Eyüp bir çok maçta yediğimiz gollerde kanat beklerde adamını takip edememe yada kaleci hatasını göreceksin.

sivas
trabzon kayseri
başak göztepe

buradan 15'le çık
şampiyon yap bizi hocam

Reis kaan olmadığı sürece 3lüden vazgeçmeliyiz katılırmısın? Kaanın oyun zekası sayesinde bu kadar açık vermiyorduk, sanchez de kaanın varlığı sayesinde rahatöa önde basıyor ileri çıkıyordu.
Evet Kaan yokken gerek yok bencede. Jelert oynasin mesela. Oynamayacaksa niye alindi zaten?

Rakip kaleci çıkmayacak toplar çıkarttı, saçma sapan goller kaçtı, Barış bomboş pozisyonda 3-1 yapsa maç 5-1 e filan giderdi.

Ben bir şey diyemiyorum.

4'lü savunmaya dönmeli yoksa takım oyun istikrarını kaybedecek umarım daha da uzatmaz bu işi. 3'lü savunmayı maçına göre oynarsın ama tüm sezonun dizilişi olamaz takımın ezberi bu değil. Eyüpspor 7 tane eksikle 2 tane yürüyerek gol attı iki golde 3'lü savunma yüzünden takım 4'lü dizilse o boşluklar olmayacak. Umarım Sivas maçıyla bu sistem karmaşasını bitirir.

Kandırmıyorum işte niye çok gol yiyoruz çünkü kalecinin performansı düşüşte artık kullanma ömrü bitmiş maalesef bir de kanat beklerinden dolayı bu kadar gol yiyoruz. Kandırmıyorum yediğimiz gollerin tespitini yapıyorum. Dikkat edersen Az, Tottenham, Elfsborg ligde Kasımpaşa, Eyüp bir çok maçta yediğimiz gollerde kanat beklerde adamını takip edememe yada kaleci hatasını göreceksin.
Sadece kaleciyle alakalı değil. Bazı maçların içine muslra ediyor bazılarının nelson bazılarının a.kerim. genel bir sorun var

tottenham maçında zirveyi gördükten sonra her maç kötü

samsun, bodrum, az, eyüp

iyi oynamıyoruz

yedekler sıkıntı olduğu için rotasyon konusunda eleştiremiyorum

ama şu sıkıntılı virajı dönmesi lazım

fener tam ritim bulmaya başlamışken sıkıntıya girmeyelim

devre arasına kendimizi atıp transferle düzelmeye çalışacağız.

Sadece kaleciyle alakalı değil. Bazı maçların içine muslra ediyor bazılarının nelson bazılarının a.kerim. genel bir sorun var
O genel sorun bahsettiğin işte. Muslera kötü olunca kanat bekler adam takibini yapamayınca iyi şekilde orada oynamaya alışık olmamalarından dolayı defansif dengesi bozuluyor bu da bireysel hataya da davetiye çıkarıyor problemimiz bu. Ligde zaten yediğimiz gollerin 5 tanesi hatalı penaltıdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt