Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.428
- 66.530
- 5.003
Saha kenarına her topçu geldiğğinde şakasız gol yeme gerilimi yaşıyorum. Kaç defa oldu şu olayYav değişiklik anında gol yeme işi nasıl bir olay
10 kez yaşandı şaka gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saha kenarına her topçu geldiğğinde şakasız gol yeme gerilimi yaşıyorum. Kaç defa oldu şu olayYav değişiklik anında gol yeme işi nasıl bir olay
10 kez yaşandı şaka gibi
Evet baris kaçırdı ama daha çok kaçıracak baris,daha çok puan kaybı gelir sahbeksiz ve solbeksizOrda mal gibi biri bekliyordu tam göremedim kimdi o barış mi. 2. Golde
Hocanın hakimiyetinde doğru ama sakatlıklar eksikler buna mecbur bırakıyor. Bu günkü oyunda normalde çok rahat 5 gol atılması lazımdı. Zoraki pozisyonlar değil çok net pozisyonlar kaçtı bazen 2 tanede direkten döndü yine direkleri dövmeye başladık bazen top istemez bu günde öyle oldu. Tabi ki dile getirecek hatalar var senin dediğin daha iyi yerleşim vb. gibi ama seni tenzih kötü oynadık demedin çünkü lakin takım bu gün kötü oynadı demek saçmalık.Bu dediğin şeyler hocanın hakimiyetinde şeyler. Dediğim gibi genel bir gol yeme ve skor tutamama problemimiz var
Bidaha diyorum iyi futbol oynuyoruz, iyi hücum ediyoruz, bol pozisyona gidiyoruz ama çok gol yedik bu sezon, tablo bu . Sebebi nedir bilmiyorum lakin bunu çözebilecek tek kişi hocadırHocanın hakimiyetinde doğru ama sakatlıklar eksikler buna mecbur bırakıyor. Bu günkü oyunda normalde çok rahat 5 gol atılması lazımdı. Zoraki pozisyonlar değil çok net pozisyonlar kaçtı bazen 2 tanede direkten döndü yine direkleri dövmeye başladık bazen top istemez bu günde öyle oldu. Tabi ki dile getirecek hatalar var senin dediğin daha iyi yerleşim vb. gibi ama seni tenzih kötü oynadık demedin çünkü lakin takım bu gün kötü oynadı demek saçmalık.
istatistik ayrı bir şey - bitiricilik ayrı bir şey.Çok ezbere yorumlar bunlar.
![]()
Bu istatistikleri yapmış takıma nasıl motivasyon yok diyorsunuz? Nasıl kötü oynadı ya getiriyorsunuz? Bu yorumları görünce daha da anlıyorum bizim ülkede hiç bir zaman iyi oyun önemli değil o yüzden zaten futbolda da gelişmeyecek bu ülkede.
Uyuyanlara çözüm bulmazsa işi ne takımda?baris ölmüş 65de niye yerine jelert girmiyo demiyorsunuz da kolaya kaçıyorsunuz5 xg bulduğu maçtan 2 gol çıkan maçta, kalecisinin kaleyi boşaltarak, 2 adamının uyuyarak yedirdiği 2 golden sonra da hocayı tartışmayalım.
Katılmıyorum sana. Zaten bitirici olmadığımız için puan kaybettik ama bu kötü oyun demek değil gayet ezici üstün bir oyun oynadık ama hücum oyuncularımız atamadı pozisyonlar zor pozisyonlar değildi gayet net pozisyonlardı. Girdiğimiz pozisyonlar hücumun gayet çalıştığını gösteriyor ama top çizgiyi geçiremedik bu da bazı pozisyonlar Berke çok iyi çıkardı bazılarını biz çok kötü kaçırdık. 2 tane de direk oldu.istatistik ayrı bir şey - bitiricilik ayrı bir şey.
28 de 14 isabetli şuttan 2 gol çıkarmak büyük bir eksiklik.
maçta hakim bizdik ama ezici bunaltıcı bir hale getirmedik hiç - öyle yaptığımızda ilk yarıdan 3 4 atıyoruz.
İcardi'nin olmadığı yerde defansı çekip boşluk yaratan - top aldığında da çözüm yaratan oyuncun yok ileride. merkezde Sara biraz öyle onun haricinde çalışmıyor ilerisi.
Fatih hocan maç kaybettiğinde de küçücük artı bulsam da hocayı övsem diye yırtınıyordunDuran toplari ve kornerleri mertense kullandirtttigi sürece,jelerti oynatmamak için kivrandigi ve baris ile yunusu kanat beki oynattigi surece bi halt olmaz kendisinden
farklı bakıyoruz - benim için iyi oyun karşındakini boğarsın , kısa mesafede oynarsın bir şekilde 2 3 tane tıkarsın.Katılmıyorum sana. Zaten bitirici olmadığımız için puan kaybettik ama bu kötü oyun demek değil gayet ezici üstün bir oyun oynadık ama hücum oyuncularımız atamadı pozisyonlar zor pozisyonlar değildi gayet net pozisyonlardı. Girdiğimiz pozisyonlar hücumun gayet çalıştığını gösteriyor ama top çizgiyi geçiremedik bu da bazı pozisyonlar Berke çok iyi çıkardı bazılarını biz çok kötü kaçırdık. 2 tane de direk oldu.
İyi olanı öldürmek görevi çünkü.yunusu da kanat beki oynatarak öldürdü,bu 3-5-2 fantezisi ile de şampiyonluk gidecekHer şey mükemmel giderken, ilk bozduğu şey, Sara'dan duran topları almak oldu.
Akıl alır gibi değil.
BEncede sadece sara değişikliğinde sıvadı onun dışında topçular o golü atacak. Kalecin kova olmayacak5 xg bulduğu maçtan 2 gol çıkan maçta, kalecisinin kaleyi boşaltarak, 2 adamının uyuyarak yedirdiği 2 golden sonra da hocayı tartışmayalım.
İlk yarıda Osimhen'in net pozisyonları sadece Demirbay değil ki bir çok oyuncuya şans geldi. Maçın sonlarına doğru bir pozisyonda 2 tane üst üste çıkardı mesela. Gayet boğdumuzu düşünüyorum ama topu içeri atamadılar oyuncular.farklı bakıyoruz - benim için iyi oyun karşındakini boğarsın , kısa mesafede oynarsın bir şekilde 2 3 tane tıkarsın.
ezici o kadar değildik benim bakış açımdan adamlar zaten yaşı olan tkaım bir yerde düştüler.
net olanlardan 1 tanei yeterdi ama işte ne bileyim o poizyonu bulan Demirbay oluyor mesela.
mertensin pili bitiyro ama alamıyorsun oyundan çünkü yerine koyacağın hareketli topla buluşan adamın az vs vs. eksikliklerin seni daha rahat skordan ediyor benim gözümde.
28de 14 şut isabeti (%50) bulup 2 gol çıkarıyorsak Avrupa kupasında sıkıntı yaşarız üst turlarda.
İyi olanı öldürmek görevi çünkü.yunusu da kanat beki oynatarak öldürdü,bu 3-5-2 fantezisi ile de şampiyonluk gidecek
ilk yarı bence silik çünkü oyun olarak Osimhen odaklıydık - direkten dönen topta osimhene en yakın oyuncu en az 15 metre geride misal. adam tutsa bile sağa sola opsiyonu yok. ikinci yarı vardı meselaİlk yarıda Osimhen'in net pozisyonları sadece Demirbay değil ki bir çok oyuncuya şans geldi. Maçın sonlarına doğru bir pozisyonda 2 tane üst üste çıkardı mesela. Gayet boğdumuzu düşünüyorum ama topu içeri atamadılar oyuncular.