Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu dediğin şeyler hocanın hakimiyetinde şeyler. Dediğim gibi genel bir gol yeme ve skor tutamama problemimiz var
Hocanın hakimiyetinde doğru ama sakatlıklar eksikler buna mecbur bırakıyor. Bu günkü oyunda normalde çok rahat 5 gol atılması lazımdı. Zoraki pozisyonlar değil çok net pozisyonlar kaçtı bazen 2 tanede direkten döndü yine direkleri dövmeye başladık bazen top istemez bu günde öyle oldu. Tabi ki dile getirecek hatalar var senin dediğin daha iyi yerleşim vb. gibi ama seni tenzih kötü oynadık demedin çünkü lakin takım bu gün kötü oynadı demek saçmalık.

Hocanın hakimiyetinde doğru ama sakatlıklar eksikler buna mecbur bırakıyor. Bu günkü oyunda normalde çok rahat 5 gol atılması lazımdı. Zoraki pozisyonlar değil çok net pozisyonlar kaçtı bazen 2 tanede direkten döndü yine direkleri dövmeye başladık bazen top istemez bu günde öyle oldu. Tabi ki dile getirecek hatalar var senin dediğin daha iyi yerleşim vb. gibi ama seni tenzih kötü oynadık demedin çünkü lakin takım bu gün kötü oynadı demek saçmalık.
Bidaha diyorum iyi futbol oynuyoruz, iyi hücum ediyoruz, bol pozisyona gidiyoruz ama çok gol yedik bu sezon, tablo bu . Sebebi nedir bilmiyorum lakin bunu çözebilecek tek kişi hocadır

Valla şu Nelsson'u bir şekilde kazanması lazım, adam son 2 şampiyonluğun net kilit ismi ve bu sezon resmen yerlerde sürünüyor, neden bu hale geldi bilemiyorum ama Metehan ile sezon gitmez, şu adamı motive etse iyi olur daha önümüzde bir dolu maç var ve adama ihtiyacımız var, savunma tel tel dökülüyor, savunmanın arkasına atılan her top tehlike, yarım pozisyondan 2 tane gol yiyoruz, ucuz puanlar gidiyor. Jelert biraz daha toparlamışken artık 4'lü savunmaya geçip adama forma vermesi iyi olur. Hücumda da Yunus'u bir süre kenara çekme vakti geldi, ayrıca şu gereksiz Sara - Demirbay değişikliklerine bir son vermeli. Demirbay'ın girip de olumlu etki yaptığı tek maç yok, bugün de kaçırdığı golün açıklaması yok.

Çok ezbere yorumlar bunlar.

Gdu4fbyXQAAZ2Rf

Bu istatistikleri yapmış takıma nasıl motivasyon yok diyorsunuz? Nasıl kötü oynadı ya getiriyorsunuz? Bu yorumları görünce daha da anlıyorum bizim ülkede hiç bir zaman iyi oyun önemli değil o yüzden zaten futbolda da gelişmeyecek bu ülkede.
istatistik ayrı bir şey - bitiricilik ayrı bir şey.

28 de 14 isabetli şuttan 2 gol çıkarmak büyük bir eksiklik.

maçta hakim bizdik ama ezici bunaltıcı bir hale getirmedik hiç - öyle yaptığımızda ilk yarıdan 3 4 atıyoruz.

İcardi'nin olmadığı yerde defansı çekip boşluk yaratan - top aldığında da çözüm yaratan oyuncun yok ileride. merkezde Sara biraz öyle onun haricinde çalışmıyor ilerisi.

Stoper sakatlandı mesela berkanı aldın tmm - koy jelertide 4lüye dön. aynı şeyde takılıp kalıyor hoca bazen.

herifler 5 te 4 şut 2 gol
tottenham 3 şut 2 gol
paşa bilmem kaç şut 3 gol
elfsborg öyle ...

istatistikten ziyade tutuk ya da çalışmayan noktalar sırıtmaya başladı.

5 xg bulduğu maçtan 2 gol çıkan maçta, kalecisinin kaleyi boşaltarak, 2 adamının uyuyarak yedirdiği 2 golden sonra da hocayı tartışmayalım.
Uyuyanlara çözüm bulmazsa işi ne takımda?baris ölmüş 65de niye yerine jelert girmiyo demiyorsunuz da kolaya kaçıyorsunuz

Duran toplari ve kornerleri mertense kullandirtttigi sürece,jelerti oynatmamak için kivrandigi ve baris ile yunusu kanat beki oynattigi surece bi halt olmaz kendisinden

istatistik ayrı bir şey - bitiricilik ayrı bir şey.

28 de 14 isabetli şuttan 2 gol çıkarmak büyük bir eksiklik.

maçta hakim bizdik ama ezici bunaltıcı bir hale getirmedik hiç - öyle yaptığımızda ilk yarıdan 3 4 atıyoruz.

İcardi'nin olmadığı yerde defansı çekip boşluk yaratan - top aldığında da çözüm yaratan oyuncun yok ileride. merkezde Sara biraz öyle onun haricinde çalışmıyor ilerisi.
Katılmıyorum sana. Zaten bitirici olmadığımız için puan kaybettik ama bu kötü oyun demek değil gayet ezici üstün bir oyun oynadık ama hücum oyuncularımız atamadı pozisyonlar zor pozisyonlar değildi gayet net pozisyonlardı. Girdiğimiz pozisyonlar hücumun gayet çalıştığını gösteriyor ama top çizgiyi geçiremedik bu da bazı pozisyonlar Berke çok iyi çıkardı bazılarını biz çok kötü kaçırdık. 2 tane de direk oldu.

Duran toplari ve kornerleri mertense kullandirtttigi sürece,jelerti oynatmamak için kivrandigi ve baris ile yunusu kanat beki oynattigi surece bi halt olmaz kendisinden
Fatih hocan maç kaybettiğinde de küçücük artı bulsam da hocayı övsem diye yırtınıyordun
Adamcı olmayın

Mac 2-1 dakika 60 civari al Nelsson essegini savunmaya Berkan’i one at cikar Yunus’u ama yok Batshuayi alip orta sahayi iyice dusuruyo oyundan. Yaptigi bazi degisiklikler akil alir gini degil. Su Demirbay’i da kadro disi mi birakiyonuz napiyosunuz gormeyelim bi daha. Haftaya Sivas deplasmanina puan kaybi luksumuz kalmadi. Ne yapin edin alin Sivas macini.

Katılmıyorum sana. Zaten bitirici olmadığımız için puan kaybettik ama bu kötü oyun demek değil gayet ezici üstün bir oyun oynadık ama hücum oyuncularımız atamadı pozisyonlar zor pozisyonlar değildi gayet net pozisyonlardı. Girdiğimiz pozisyonlar hücumun gayet çalıştığını gösteriyor ama top çizgiyi geçiremedik bu da bazı pozisyonlar Berke çok iyi çıkardı bazılarını biz çok kötü kaçırdık. 2 tane de direk oldu.
farklı bakıyoruz - benim için iyi oyun karşındakini boğarsın , kısa mesafede oynarsın bir şekilde 2 3 tane tıkarsın.

ezici o kadar değildik benim bakış açımdan adamlar zaten yaşı olan tkaım bir yerde düştüler.

net olanlardan 1 tanei yeterdi ama işte ne bileyim o poizyonu bulan Demirbay oluyor mesela.

mertensin pili bitiyro ama alamıyorsun oyundan çünkü yerine koyacağın hareketli topla buluşan adamın az vs vs. eksikliklerin seni daha rahat skordan ediyor benim gözümde.

28de 14 şut isabeti (%50) bulup 2 gol çıkarıyorsak Avrupa kupasında sıkıntı yaşarız üst turlarda.

üstelik deplasman değil iç saha maçı. Deplasman olsa daha yumuşak bakabilrim.

Her şey mükemmel giderken, ilk bozduğu şey, Sara'dan duran topları almak oldu.

Akıl alır gibi değil.

Hala çok geç ve yanlış yapiyo değişiklikleri Hala çok geç ve yanlış yapiyo değişiklikleri Hala çok geç ve yanlış yapiyo değişiklikleri Hala çok geç ve yanlış yapiyo değişiklikleri Hala çok geç ve yanlış yapiyo değişiklikleri Hala çok geç ve yanlış yapiyo değişiklikleri Hala çok geç ve yanlış yapiyo değişiklikleri Hala çok geç ve yanlış yapiyo değişiklikleri Hala çok geç ve yanlış yapiyo değişiklikleri Hala çok geç ve yanlış yapiyo değişiklikleri Hala çok geç ve yanlış yapiyo değişiklikleri Hala çok geç ve yanlış yapiyo değişiklikleri Hala çok geç ve yanlış yapiyo değişiklikleri Hala çok geç ve yanlış yapiyo değişiklikleri Hala çok geç ve yanlış yapiyo değişiklikleri Hala çok geç ve yanlış yapiyo değişiklikleri Hala çok geç ve yanlış yapiyo değişiklikleri Hala çok geç ve yanlış yapiyo değişiklikleri Hala çok geç ve yanlış yapiyo değişiklikleri.anlarsiniz belki

5 xg bulduğu maçtan 2 gol çıkan maçta, kalecisinin kaleyi boşaltarak, 2 adamının uyuyarak yedirdiği 2 golden sonra da hocayı tartışmayalım.
BEncede sadece sara değişikliğinde sıvadı onun dışında topçular o golü atacak. Kalecin kova olmayacak

farklı bakıyoruz - benim için iyi oyun karşındakini boğarsın , kısa mesafede oynarsın bir şekilde 2 3 tane tıkarsın.

ezici o kadar değildik benim bakış açımdan adamlar zaten yaşı olan tkaım bir yerde düştüler.

net olanlardan 1 tanei yeterdi ama işte ne bileyim o poizyonu bulan Demirbay oluyor mesela.

mertensin pili bitiyro ama alamıyorsun oyundan çünkü yerine koyacağın hareketli topla buluşan adamın az vs vs. eksikliklerin seni daha rahat skordan ediyor benim gözümde.

28de 14 şut isabeti (%50) bulup 2 gol çıkarıyorsak Avrupa kupasında sıkıntı yaşarız üst turlarda.
İlk yarıda Osimhen'in net pozisyonları sadece Demirbay değil ki bir çok oyuncuya şans geldi. Maçın sonlarına doğru bir pozisyonda 2 tane üst üste çıkardı mesela. Gayet boğdumuzu düşünüyorum ama topu içeri atamadılar oyuncular.

İlk yarıda Osimhen'in net pozisyonları sadece Demirbay değil ki bir çok oyuncuya şans geldi. Maçın sonlarına doğru bir pozisyonda 2 tane üst üste çıkardı mesela. Gayet boğdumuzu düşünüyorum ama topu içeri atamadılar oyuncular.
ilk yarı bence silik çünkü oyun olarak Osimhen odaklıydık - direkten dönen topta osimhene en yakın oyuncu en az 15 metre geride misal. adam tutsa bile sağa sola opsiyonu yok. ikinci yarı vardı mesela

yunus - sallai ilk yarı hiç yoktu. bizim takımda merkezde ekstra top tutan adam olmayınca mertens hariç kanatlar sıkıntı yaşıyor karşına kademe gelince

icardi'nin sakatlığından beri oynadığımız maçlar bunu çok net koyuyor ortaya - o yüzden hocayı hamlelerde eleştiriyorum biraz. Bats'ı aldık oyunada bats ne kattı oyuna - ya da ziyech.

Sarayı çıkardı , berkan torreira atak başlatırken pas yapamadılar vs vs . farklı bir çözüm oluşturmalı hoca. Sara -Demirbay değişikliği çok tutulduğu bir şey gibi geliyor bana mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt