- 20 Ağustos 2017
- 23.672
- 16.095
- 1.838
Mac sonu aciklamalari genellikle fiyasko. Ama 10 gun tatil yapip her gece yarisi tv'ye cikinca her sey gunluk gulistanlik. Madem baski altinda konusmasini bilmiyor, az ve oz konusacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elbette sana katılıyorum. Atıyorum maçta saçmalamıştır sinirle pişman olduğumuz lafları etmişizdir ben de ettim yalan yok ama takıntı haline getirmek yakışmıyor.Tuna,ben buraya sizin kadar yazmıyorum,daha çok okuyorum.
Cevremdekiler bilir,Okan Hoca ´yi bende eleştiriyorum.Gec degisiklikleri,Kerem israri,isler kotu giderken takimi çorba edisi,Mertens´in her duran topu gasp edişine ses cikartmamasi vs..
Ama,elestiri ayrı,itibarsizlastirma ayrıdır.Burada bazı tipler itibarsizlastirma pesinde,ayni seyi Fatih Hoca´yada yaptilar.Derdi Galatasaray olan herkes bu tipler ´e tepkisini göstermeli meydan boş degil.Kimse kafasına gore hakaret edemez.
Bu adam daha ne yapsın? 36/36 galibiyet mi alması lazım saygi görmesi icin?
Istedigimiz herseyi veriyor,birakta musadenle futbolu senden,benden daha iyi bilsin.
Futbolcu kendinden mesuldur,bireydir.
Hocalik öyle degil,sadece teknik.taktik,saha ici degil.Butun takim ve teknik kadroyu idare etmek zorunda.
Adam isini iyi yapıyor,takimda seviliyor,gruplasma yok,istedigimiz sampiyonluklari veriyor,lider ilerliyor,namaglup,avrupada da ayni sekilde,20 sene galip gelemedigimiz rakibimizin sahasını oyun parkına cevirdi.Gidip gelip koyuyor.
Daha ne yapmalı haketmedi mi saygıyı?
İlla tabelada 70.dakika ve sonrası olacak.Yav değişiklik anında gol yeme işi nasıl bir olay
10 kez yaşandı şaka gibi
Hocanın en büyük sorunu işler iyi giderken sorunlara çözüm aramak yerine mevcut durumu devam ettirmek.
Elfborg maçı 3-0’dan 4-3’e geldi. Farz et ki son dakikada yedin. Puan kaybı
Beşiktaş maçı 2-0’dan, fark et ki son dakikalarda yedin. Puan kaybı
Tottenham maçı 3-1’den farz et ki son dakikada Muslera’nın hatasında adam boş kaleye vurdu. Puan kaybı
Samsun maçı 3-1’den son dakikalarda attılar, hemen ardından 1 pozisyon daha bulundu. Atsa puan kaybı.
Bodrum maçı Gökdeniz vurduğu direkten dönmese içeri girse puan kaybı
Üstelik Rigas ve Paşa olayı da ortadayken birinde puan kaybı yaşanmış gibi davranılsa bugün puan kaybetmezdik. Bu tesadüfi olamaz, kaleci performanslarıyla açıklanan bir durum olamaz. Adamlar yarım gol pozisyonundan 2 gol buluyor. Sen 10 gol pozisyonundan 2 gol. Buna çözüm gerek..
Ben sorunun defansif değil ofansif olduğunu düşünüyorum.Elbetteki başka sebepler de var ancak bana göre ana sebebi söyleyeyim üstad;
Abdülkerim - İyi sol ayak / Ortalama kademe bilgisi / Ağır oyuncu
Kaan Ayhan - İyi sağ ayak / Ortalama kademe bilgisi / Çok ağır oyuncu
Torreira - Ortalama ayak / İyi kademe bilgisi / Hızlı oyuncu ANCAK tek başına 6 numara için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Kendisi muazzam bir dinamo ama 6 değil bana göre.
Bu kadar önde baskılı ve hücum oynamak isteyen bir takımın hele 3'lü oynarken, gerçi 4'lü oynuyorsak da bu oyuncular oynuyor zaten geride Apo ve Kaan gibi 2 tane çok ağır oyuncuyla oynama hakkı yok. Ağır olabilirsin ancak bunu üst düzey kademe bilginle kapatırsın ama Apo ve Kaan'da böyle bir durum da yok maalesef. Hatırlayanlar olur, Popescu da ağır bir stoperdi ama muazzam bir kademe bilgisi vardı. Kademe bilgisinin zekatını verse Apo ve Kaan seviye atlar.
Ve defansif yükü çekmesini istediğimiz Torreira'nın ise tackling konusunda ben çok iyi olmadığını düşünüyorum.
Edit: Oyuncunun bazen çok kaliteli olması önemli değil, sahadaki anlayışa uygun olup olmaması daha önemli bana göre. Torreira'nın yanına Gedson vari bir oyuncu, biraz önünde Sara şeklinde bir 3'lü oluştursak orta sahada, geride de Sanchez'in yanına kendisi gibi hızlı bir stoper daha eklenirse, ve son olarak Jelert bu takıma artık ilk 11 olarak yerleştirilirse bu sorun ortadan kalkar.
Misal şöyle bir 4-3-3 düşünelim Sivas maçı için;
Jelert - Sanchez - Nelsson - Jakops (inşallah iyileşir)
-------------Berkan
---------Torreira - Sara
Barış-------------------------Sallai
-------------Osimhen
takım tam olduğunda oynanır bu oyun. icardili bi sistemde özellikle. diğer türlü tam oyuncuları dinlendirme zamanıyken en azından 1 2 tanesini yanlış 11 ile çıktı bence. ha bu oyuncular oynamasa bu kadar pozisyona girer miydik gene aynı golleri yer miydik kestiremyorsun işte orasını. kenardan mümkünse demirbay denen adamı sahaya sürmesin. oyun direkt yerle bir oluyor bu adamla. ziyech desen oyunumuzla alakası olmayan bireysellikte oynuyor. ha oyunda mücadele eden barış gibi adamlarla çok daha mı iyi oynuyoruz tartısılır. sadece mücadele ediyor oda. barışın topla bulustuğu yerde ziyech bulussa en az 3 4 pozisyon daha yakarlardık. muhtemelen girerdi de, ziyech'li oyunda oralara getiremiyoruz topu.kanat bek olmayan oyuncularla 3 lü oynamaya çalışıyoruz...
hücum tamam da her maç gol yiyoruz..
fazla atamadığında da sonuç bu...
takımın bu kadar gol yemesi endişe verici..