- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Yıldızlar iyi hocan kötüMayıs civarı ne diyor yıldızların, söyle- güldür bizi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yıldızlar iyi hocan kötüMayıs civarı ne diyor yıldızların, söyle- güldür bizi.
hoca değilDoğradılar hocamı.
Kenarda adamları 4 dk tutarsan olacağı oYav değişiklik anında gol yeme işi nasıl bir olay
10 kez yaşandı şaka gibi
Jelet ve ziyechi alkmar macinda 44 de ısınmaya gönderip 86 da aldı oyuna.adam salak yerine koyuyor oyuncuları ve taraftari.ama mustehakKenarda adamları 4 dk tutarsan olacağı o
1-2 kez yaşansa anlayacağım da kronik hale geldi. 5 dakika bir şeyler anlatıyorlar girecek oyunculara, o an golü yiyoruz, anlatılanlar da boşa gidiyor, oyuna gireceklerin bazısı iptal oluyor, giren de apayrı bir oyuna girmiş oluyor. Bunları sık sık niye yaşıyoruz misal. Şanssızlık denilip geçilecek noktayı geçtik bu konuda.Kenarda adamları 4 dk tutarsan olacağı o
Ya kenarda 5 dakika neyin kritiğini yapabilirsin ki bu adamlar zaten yanında soyununca daha da mı olaya kendini kaptırıyorlar. Napcaklar yani 2 taktik var zaten şişir, önüne gelince vur. 10 senedir üst düzey liglerde top oynamış adamlara oyunu mu anlatıyorsun sen+ 3 dakika da herifler oyuna girmek için çizgide bekliyor top taca çıkıyor yine sokmuyor yav deli olum bugün bir değişiklik yapacak atak yiyoruz soğut oyunu daha sok oyuncuları yok top demirbay ile ziyech önünden çıktı biz atağın bitmesini bekledik karşı atak yaptık oyna babam oyna tacdan 80 saniye sonra oyuna girdiler.1-2 kez yaşansa anlayacağım da kronik hale geldi. 5 dakika bir şeyler anlatıyorlar girecek oyunculara, o an golü yiyoruz, anlatılanlar da boşa gidiyor, oyuna gireceklerin bazısı iptal oluyor, giren de apayrı bir oyuna girmiş oluyor. Bunları sık sık niye yaşıyoruz misal. Şanssızlık denilip geçilecek noktayı geçtik bu konuda.
Bugün Jelert girecekti gol yenince girmedi, girsin bırak golü yedin zaten orda sorun var işte. Sadece Bats giriyor, sonra son anlarda Jelert'i tekrar alıyorsun.
Takım Sara'nın ayağına bakıyor, belki duran top yakalarsak en büyük şansımız bu diyoruz. Son anlarda oyundan alınıyor. Ziyeş giriyor ve 2 duran top kullandı kaleye mi vurdu ne yaptı belli değil.
Her hafta baska pozisyonda oynuyorlar ya da birinin arkasini topluyprlar. Takim olmak bunlari gerektirir ama bunu onlara.asilayacak olan hocanin kendisi. Ve maalesef kendisinin de asamadigi bir konsantrasyon sorunu var.takımın yarısı mutsuz gibi gözüküyor sıkıntı var
3lüyü kimle oynayacaksın ki. Takımda kafadan bek yok zaten 3 tane stoper kaldı. +3 tane orta saha var.Ben üçlü defans düzeninde devam etmekten yanayım, yalnız Okan Hocayı 2 konuda eleştirmek istiyorum. Birincisi kanat/beklerde birinde Barış / Sallai filan oynuyorsa diğerinde net bir bek oyuncusu olmasından yanayım umarım Jakobs iyleştiğinde Jakobs & Barış ikilisiyle devam ederiz
İkincisi de oyunun sonunda müdahale yaparken tüm oyun kurgusunu bozuyor. Mesela hem Mertens hem Sara gol gerekiyorken neden oyundan çıkıyor. Haydi Mertens yorulduysa bile Sara 'nın oyunda kalması gerekiyordu
Ben 80 sonrası değişiklere zaten hiç anlam veremiyorum. Daha oyun bölünüyor, girenin de fayda sağlama oranı çıkandan daha az. Hele süper ligde oyun sürekli duruyor.Ya kenarda 5 dakika neyin kritiğini yapabilirsin ki bu adamlar zaten yanında soyununca daha da mı olaya kendini kaptırıyorlar. Napcaklar yani 2 taktik var zaten şişir, önüne gelince vur. 10 senedir üst düzey liglerde top oynamış adamlara oyunu mu anlatıyorsun sen+ 3 dakika da herifler oyuna girmek için çizgide bekliyor top taca çıkıyor yine sokmuyor yav deli olum bugün bir değişiklik yapacak atak yiyoruz soğut oyunu daha sok oyuncuları yok top demirbay ile ziyech önünden çıktı biz atağın bitmesini bekledik karşı atak yaptık oyna babam oyna tacdan 80 saniye sonra oyuna girdiler.
Tuna,ben buraya sizin kadar yazmıyorum,daha çok okuyorum.Hoca değil, futboldan anlamıyor kısmı sinirle insanların söylediği söylemler de.
Kendisi de rekor kırıp 2/2 şampiyonluk aldıysa üstün bilgisi veya taktiğiyele de almadı gerçekleri konuşalım şurada. Kendisi ta başakşehirden beri olmuş tam meyve yenmeli kafası yaşayarak bir futbol bilincinde.
Bir de madem bazı şeyleri çok iyi anlıyor biz niye her hafta aynı golleri yiyoruz onu yememek için de yeni bir transferler mi yapacağız.
Hocanın eline verilen imkan ve kadro terimin 2000 dönemi dahil kimseye verilmeyen imkanlar bunları da kendisi biliyor olmalı.
İnsanlar da haklı oldukları konularda serzenişte bulunuyor.
Takımı 14 kişiye düşürüp sonra da yav takım yetersiz şöyle böyle eksik oluyor demekle de olmuyor. Kusura bakmasın da bizim de çapımız belli yani her mevkiye her seferinde nokta atışı yapamayız.
Bazı takıntılı heveslerinden vazgeçmeli kendisi.
Ek olarak gol yeme sorununu çözeceğiz dediğinde 3 ay önceydi. Üzerine kopya gollerden 10 tane yedik.
Kendisi bazı şeyleri başardıysa tek başına da başarmadı yani. Geçen sene bek yok diye uefaya havlu atarken bu sene de bazı sorunları yaşadık diye lige mi havlu atmak lazım eleştirmek için, bu mu olmalı.
Testi kırılmadan eleştirilmeli ki iş soruna dönmesin.
6 ay önce takımda zaha, kerem varken insanlar en az 7 transfer lazım olduğunu söyledi. Gidin city, Madrid tutun dedi mi?
Beşiktaş maçında fark yedi mi?
Taraftarla bağı yazın zayıfladı mı?
Senin takımın ihtiyacı 10 kişiyse 10 kişidir.
Sadece ismini duyduğumuz 5 tane isim var kadroda. (Eyüp, Ziyech, Yusuf, Efe, Demirbay) Kimisi öylesine sahaya atılıyor kimisi yok hükmünde.
Ziyech istemiyorsan 28 mayısta diyeceksin ki karşılıklı anlaşın gitsin yada satın.
Yusufu istemiyorsan gönderin.
Efe yetersizse 2.lige kiralık gitsin. Keza aynısı Eyüp için de geçerli.
Geçtiğimiz yıllarda aynısını yunusa da yaptı gönder babam gönder bu sene de kendi keşfetmiş gibi göğsü kabarmayı biliyor ama.
Ya emmeye geleceğiz ya gömmeye. Ortası yok bu işin. 45 dakika güvenemediğin bir oyuncuyu takımda tutmayacaksın.
Yav anlatın bana sol bekinde hocası ardadan daha yaşlı, gençken aynı takımda yumrukladığı, tek esprisi orta saha çizgisine gelip orta açan ve arkayı kabak gibi boş bırakan herife karşı jelert bek yapamaz mıydı.
Arkada gelip sıfıra inecek oyuncun barış o da haliyle boğuşuyor işte. Bu adam 1 sene boğuştu diye her sene boğuşmak ve aynı çizgiye çıkmak zorunda mı.
Transfer dönemi bitmesine 5 gün kala ben bunları istemiyorum dersen adama hah derler yani.
Bakın bazı şeyler de çok kolay. 10 milyon euromuz var jelert alıyoruz taksitli vs dediğinde hayır ben doue istiyorum aradığımız profil o oyun planımız bozulur diyemiyorsan bazı şeyler anlamını yitiriyor.
Mayısta köhn bek olmayacağını tüm sosyal medya anladı hocamız anlamayıp sezona bu adamla plan yaparak başlamadık mı abi biz.
Takımın eksiği neydi. 2 bek, mertensi yedekleyebilecek sağlam genç bir herif. Uçan kaçan kanat. Tartışmasız 8 numara.
Transfer konusunda ağzını açıp laf etmeye kendisinin hakkı yok.
Haziran ayının konusu Kaan kasık ameliyatı olacak denildi. Ne zaman, milli takımdan sonra. 2 ay oynamayacak. Hop ekim geldi zaten. Sezona nasıl başlıyoruz jelert hoca istemedi Kaan bek oynayacak mucize oldu iyileşti.
Kendisi futbol aklı yokmuş gibi hareket ettiği sürece bazı şeyler yüzüne yüzüne vurulacak.
Süper kupayı aldıran florquin, ümit karanlarla şampiyonluk yaşayan, Ş.liginde 2. tur yapıp devlere kök söktüren adama acımadı bu kulüp. Terim gelecek dedik aldık geldik, gönderdiğimiz adam gitti beşiktaşı şampiyonluk yaptı sonra Uefa kupası almış adama sen şöyle başarılar kazandın iyiydin demesine bakmadık.
Yapıysa o zaman da bu örgütlenme vardı, başarısız olman için o zaman da çalışıyorlardı. Üstüne yıllarca şike de yapıldı gözler gördü, kulaklar duydu.
Takımın ayarlarıyla 3 senedir çark gibi oynuyor. Oynama abi. Bırak icardi yoksa çift forveti barış yada Sallai ile oynamıyorsan oynama.
Son 2 maçta ne yaşıyoruz biz çıkıp anlatsın.
Puan kaybedilir kazanılır elbet, yunus yok 2 maçta niye oynadığımız 3lü dizilişte icardi alan yaratamıyor diye yok işte.
Bunu burada insanlar söylediğinde tü kaka hocaya ne diyorsun 2 hafta sonra ekibiyle oturup çalışıp ha böyleymiş diye bulunca profesör olunuyor ama.
Sonra yazınca da çok uzun yazdın şöyle eleştirdin böyle eleştirdin oluyor.
Biz yavşağız ya okanın başarısını istemiyoruz malız çünkü okan başarılı olursa Galatasaray başarılı olur. 15 senedir forumda zevkine bağlı kalıp yaşıyoruz çünkü gerzeğiz.
Derdimiz de Galatasaray değil çünkü.
Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
2 çocuk kavga edese bunlardan birisi benim çocuğumsa ben gider kendi çocuğuma terbiye vermeye çalışırım eğitmeye çalışırım, hatalarını söylerim. Ama sizin istediğiniz gidin karşıdaki çocuğun ailesiyle dalaşa girin. O başlattı, kötü bunları diyelim istiyorsunuz. Bahane ile işi yürütmek dünyanın en kolay işi.