Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gün alınan 3 puan inanılmazdı açıkcası. Tff hakem özelinde bu gün maçı kazanmamamız için çabaladı. Rakibin 2. sarı karttan verilmeyen en az 2 kırmızısı vardı ona rağmen takım mesaj verdi onları da yenerek. Okan hocanın Nelsson'u oynatmamasını anlayabiliyorum belki ama devre arasına kadar onu kullanmak zorunda ve gerekirse daha geride bekleyerek oynatmak zorunda. Savunma işini halletmeli hoca. Devre arası Nelsson'u satıp artık bize daha çok uyacak Eric Garcia yada o tarz bir profil alınır. Çok önemli bir galibiyet aldık hocayı ve takımı tebrik ederim.

Efsanesin hocam

Algicilara,yapicilara,hakemlere,haciosmanoglu’na,kani bozuklara,serefsiz art niyetlilere ve bütün düsmanlara gösterdi ne kadar büyük bir hoca oldugunu

Sampiyon olacagiz

Durduramayacaklar

Bu kadar güçlü oyunu 2000 de bile göremedik. Totthenam a karşı da aynı oyunu oynadık. Tebrikler.

Türkiye de böyle bir takım yok. Üstelik 10 kişiyken ve o kadar eksik varken.

Galatasaray, deplasmanda üst üste 15 maç kazanarak rekor kırdı.

✔ 3-2 Sivasspor
✔ 1-0 Bodrumspor
✔ 3-0 Antalyaspor
✔ 3-1 Fenerbahçe
✔ 5-1 Adana Demirspor
✔ 2-1 Konyaspor
✔ 3-1 Konyaspor
✔ 3-2 Karagümrük
✔ 3-0 Adana Demirspor
✔ 4-0 Alanyaspor
✔ 4-3 Kasımpaşa
✔ 1-0 Beşiktaş
✔ 3-0 Ankaragücü
✔ 2-0 Samsunspor
✔ 5-1 Trabzonspor

Ne katkısını gördün bugün. 10 kişi oynadık mudahale etmedi. Bugün şanslıydi.
Ya git maç falan izleme. 3 senedir kırmadığı rekor kalmadı, almadığı derbi galibiyeti kalmadı. Ligi kırdı geçirdi duman etti okan hoca.
Bugun 10 kişi sivası sahadan sildi ezdi geçti ve hakeme ragmen yaptı bunları
Okan hoca ne yaptı diyorsun

Galatasaray, deplasmanda üst üste 15 maç kazanarak rekor kırdı.

✔ 3-2 Sivasspor
✔ 1-0 Bodrumspor
✔ 3-0 Antalyaspor
✔ 3-1 Fenerbahçe
✔ 5-1 Adana Demirspor
✔ 2-1 Konyaspor
✔ 3-1 Konyaspor
✔ 3-2 Karagümrük
✔ 3-0 Adana Demirspor
✔ 4-0 Alanyaspor
✔ 4-3 Kasımpaşa
✔ 1-0 Beşiktaş
✔ 3-0 Ankaragücü
✔ 2-0 Samsunspor
✔ 5-1 Trabzonspor
Ben terimciyim hem de ağır terimci. Bir ara hoca zamanı deplasman maç kazanamıyorduk. Şimdi bayrağı okan hoca onun yanındayız

Ya git maç falan izleme. 3 senedir kırmadığı rekor kalmadı, almadığı derbi galibiyeti kalmadı. Ligi kırdı geçirdi duman etti okan hoca.
Bugun 10 kişi sivası sahadan sildi ezdi geçti ve hakeme ragmen yaptı bunları
Okan hoca ne yaptı diyorsun
Yahu siz okuduğunuzu da anlamiyorsunuz. Bugünki maç için eleştirdim hocayı. 10 kişi kaldik oyuna müdahale etmedi dedim. Oyuncularin kişisel becerisi sayesinde maç alındı dedim.

takımı corba yapma problemı var

sen efe akmanı neye guvenerek alıyorsun oyuna merak edıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt