Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
etmemeliazıcık hocalığın varsa laf edersin çiçek böcek konuşmazsın.
Zaten maçları kazanınca oyuncular alıyor, kaybedince okan hoca suçluVallahi skoru aldıkça kimse kötülemez. Sokan hocam diyenler gelir birazdan. Şu maçı oyuncular aldı. Yatsın kalksın dua etsin onlara. Oyun hamleleri skandal.
Ne katkısını gördün bugün. 10 kişi oynadık mudahale etmedi. Bugün şanslıydi.Zaten maçları kazanınca oyuncular alıyor, kaybedince okan hoca suçlu
Ya git maç falan izleme. 3 senedir kırmadığı rekor kalmadı, almadığı derbi galibiyeti kalmadı. Ligi kırdı geçirdi duman etti okan hoca.Ne katkısını gördün bugün. 10 kişi oynadık mudahale etmedi. Bugün şanslıydi.
Ben terimciyim hem de ağır terimci. Bir ara hoca zamanı deplasman maç kazanamıyorduk. Şimdi bayrağı okan hoca onun yanındayızGalatasaray, deplasmanda üst üste 15 maç kazanarak rekor kırdı.
✔ 3-2 Sivasspor
✔ 1-0 Bodrumspor
✔ 3-0 Antalyaspor
✔ 3-1 Fenerbahçe
✔ 5-1 Adana Demirspor
✔ 2-1 Konyaspor
✔ 3-1 Konyaspor
✔ 3-2 Karagümrük
✔ 3-0 Adana Demirspor
✔ 4-0 Alanyaspor
✔ 4-3 Kasımpaşa
✔ 1-0 Beşiktaş
✔ 3-0 Ankaragücü
✔ 2-0 Samsunspor
✔ 5-1 Trabzonspor
Bu kadar güçlü oyunu 2000 de bile göremedik. Totthenam a karşı da aynı oyunu oynadık. Tebrikler.
Türkiye de böyle bir takım yok. Üstelik 10 kişiyken ve o kadar eksik varken.
Yahu siz okuduğunuzu da anlamiyorsunuz. Bugünki maç için eleştirdim hocayı. 10 kişi kaldik oyuna müdahale etmedi dedim. Oyuncularin kişisel becerisi sayesinde maç alındı dedim.Ya git maç falan izleme. 3 senedir kırmadığı rekor kalmadı, almadığı derbi galibiyeti kalmadı. Ligi kırdı geçirdi duman etti okan hoca.
Bugun 10 kişi sivası sahadan sildi ezdi geçti ve hakeme ragmen yaptı bunları
Okan hoca ne yaptı diyorsun