Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 orta saha çıkarma zamazingosundan acilen vazgeçmeli oyunu neden veriyosun?

Kırmızı karttan sonra ezbere nelssonu soksa puan kaybetmiştik helal hocam

helal olsun 11-12'den beri en karakterli takım oyununu oynatıyor hoca galatasaray'a. geçmiş yıllarda korkulu rüya olan sivas, bugünkü ilk 15 dakikadan sonra 10 kişi kalsak da 1 gram korkutmadı. inşallah böyle kazanırken büyümeye devam eder ve camiaya türk futbol tarihinin en büyük teknik direktörünü kazandırır hocasını da geçerek.

şu berbat günde yüz güldüren ender noktalardan biriydi adanmış oyuncularıyla birlikte.

olm gündem bu kadar yoğunken, takıma 4 koldan saldırırlarken hala kalkmış hocaya sallıyorsun
utanman yok belli ki manaj neyse sen de osun şu an gözümde

mac 3-3 olsaydi görürdüm ben seni simdi

senin gibi skora göre yorum yapanlar yüzünden bir gram ileri gidemiyoruz

Ellerinden operim hocam. Sen bizim icin bir lutufsun. Somuna kadar arkandayim.

Şu maçta hocaya laf eden net art niyetlidir..
mac 3-3 olsaydi görürdüm ben seni simdi

senin gibi skora göre yorum yapanlar yüzünden bir gram ileri gidemiyoruz
Necati bu forumda gördüğüm en saçma sapan yorumlara sahip kişi olabilirsin..Bir tane elle tutulur argüman yok çıkarımlarında

maci nerenizle iziliyorsunuz olm ya? bu ligin acik ara en iyi futbolu bizim takim oynuyor, bunu fenerliler bile soyluyor. hala hocaya laf edin bidi bidi he oyuncular kendi kendine oynuyormus boyle salakca argumanlarla kendinizi kandirin anca.

Şu gün şunu yapmayın bari gözünüzü seveyim. Biz bu hafta boyunca nelerle uğraştık, nelerden bahsettik, bugün neler yaşadık görüyorsunuz. Bunlara rağmen gelip de şurada şu tarz tartışmalara girmek yakışmıyor bize dostlar.

10 kisi kalmisiz herif gitti hem efeyi hem demirbayi aldi ve toreyra sarayi cikardi

az kaldi mac 3-3 oluyordu olm

siz hangi maci izlediniz

cok rahat giden maci zora soktu yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt