- 27 Ocak 2010
- 139.021
- 105.274
- 5.648
2 orta saha çıkarma zamazingosundan acilen vazgeçmeli oyunu neden veriyosun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olm gündem bu kadar yoğunken, takıma 4 koldan saldırırlarken hala kalkmış hocaya sallıyorsunohhhhh sana ve prenslerine ragmen kazandik bugün
sabote ettigin halde takim galip geldi
olm gündem bu kadar yoğunken, takıma 4 koldan saldırırlarken hala kalkmış hocaya sallıyorsun
utanman yok belli ki manaj neyse sen de osun şu an gözümde
evet sen hakkaniyetli yorum yapıyorsun yamac 3-3 olsaydi görürdüm ben seni simdi
senin gibi skora göre yorum yapanlar yüzünden bir gram ileri gidemiyoruz
evet sen hakkaniyetli yorum yapıyorsun ya
senin yaşından fazla futbol geçmişi olan birine hiçbir argüman olmadan sabote etmeye çalışıyor demen süper bir yorum
2025e dair en büyük dileğim saçma olmayan herhangi bi post atmanohhhhh sana ve prenslerine ragmen kazandik bugün
Necati bu forumda gördüğüm en saçma sapan yorumlara sahip kişi olabilirsin..Bir tane elle tutulur argüman yok çıkarımlarındamac 3-3 olsaydi görürdüm ben seni simdi
senin gibi skora göre yorum yapanlar yüzünden bir gram ileri gidemiyoruz
ben de kabahat ki sana cevap veriyorum sinek kadar zekan olmadığına eminim hocam kudurtmaya devam edecek sen de zırvalarına
ohhhhh sana ve prenslerine ragmen kazandik bugün
Bence de sorgulamalı, bu galibiyet alınmaz. Tüm rekorları kıramazsın, senden sonra gelecek hocanın işi çok çok zor. Guardiola klopp gelse yapamazKendini de sorgulama zamanın geldi de geçiyor bile hocam.
Kendini de sorgulama zamanın geldi de geçiyor bile hocam.