- 20 Ağustos 2017
- 23.668
- 16.092
- 1.838
Tebrik ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir mac konusuna goz at hele Metehan kirmizi yedikten hemen sonra. O kadar klasiklesmis ve futbolu 'Checkmate' formatinda millet yorumluyor ki sanirsin Italya Serie A'da Juventus, Inter ve Napoli ile sampiyonluk yarisinda mucadele ediyoruz.Değişiklik konusunda ben de kızıyordum özellikle geçen sene.
Ama bu sene laf etmek yersiz bence, hele hele bu aralar son haftalarda oyuna alınabilecek doğru dürüst yedek oyuncumuz bile yok. Ben olsam ben de kimseyi almam. Oyuna girebilecek bir Nelsson bir Jelert bir de Batshuayi vardı bugün.
Mesela Metehan kırmızı yedikten sonra direkt ezbere hücum oyuncusu çıkarıp stopere Nelsson'u oyuna alsaydı bu maçı kazanamazdık bence.
adam beklerde barış sallai stoperde berkanla 10 kişi 1-0 yenik durumdan dönüp 3 atıyor ( kepaze hakem yönetimine rağmen )
herif diyor ki sana rağmen kazanıldı bu maç
bazı almancılar kafalarının üstünde döne döne bazı zararlara uğruyor sanırım
Evet sabote ediyor, aynı hata haftalarca üst üste yapılmaz. Sevilla'ya transfer olmadı diye kan kusturuyor bize o günden beri. Göndermeyecek galatasaray kalacak bu külübede oturacak, istediği kadar yüzünü dökebilir.neden götünden gs futbolcusunun takımı sabote ettiği yalanını uyduruyorsun?
Sevilla olayı geçen seneydi ve geçen sene Davinson un sakatlığında 2.yarı duvar ördü ligde.Evet sabote ediyor, aynı hata haftalarca üst üste yapılmaz. Sevilla'ya transfer olmadı diye kan kusturuyor bize o günden beri. Göndermeyecek galatasaray kalacak bu külübede oturacak, istediği kadar yüzünü dökebilir.
Tamam hoca niye oynatmıyor o zaman kardeşim var mı mantıklı bir argümanın ? Neden okan buruk nelson yerine metehan'ı tercih ediyor. Milli takımda banko ilk 11 oynayan adam super lig gibi kıytırık bir lig'demi sürekli yüzü gözü yerde gezip laubali laubali her maç hata yapıyor. Şurada 10 kişi kaldığımızda nelsson girmesin diye yalvaran insanlar vardıSevilla olayı geçen seneydi ve geçen sene Davinson un sakatlığında 2.yarı duvar ördü ligde.
Necati az ötede ağla ya.10 kisi kalmisiz herif gitti hem efeyi hem demirbayi aldi ve toreyra sarayi cikardi
az kaldi mac 3-3 oluyordu olm
siz hangi maci izlediniz
cok rahat giden maci zora soktu yine
hala sallamaya devam ediyosunEvet sabote ediyor, aynı hata haftalarca üst üste yapılmaz. Sevilla'ya transfer olmadı diye kan kusturuyor bize o günden beri. Göndermeyecek galatasaray kalacak bu külübede oturacak, istediği kadar yüzünü dökebilir.
sen geçen seneden bahsediyorsun bu sene olmuş gibi İlker. Bu adam hep sezon başları kötüydü; geldiği zaman bile. Sonra oynaya oynaya topladı.Tamam hoca niye oynatmıyor o zaman kardeşim var mı mantıklı bir argümanın ? Neden okan buruk nelson yerine metehan'ı tercih ediyor. Milli takımda banko ilk 11 oynayan adam super lig gibi kıytırık bir lig'demi sürekli yüzü gözü yerde gezip laubali laubali her maç hata yapıyor. Şurada 10 kişi kaldığımızda nelsson girmesin diye yalvaran insanlar vardı
Tamam cafer niye oynatmıyor okan ? niye danimarka milli takımında ilk 11 oynayan adam gs'de 22 yaşında aniden kadroda beliren metahan'a formasını kaptırıp sadece ilk yarı oynatılıyor neden bu adam 10 kişi kalmış galatasaray'da bile forma şansı bulamıyor bütün bunlar sadece formu kötü olduğu için mi niye yani ?hala sallamaya devam ediyosun
sevilla olayından sonra adam takımın en çok süre alan stoperi oldu geçen sezon ve en az gol yiyen takım olduk
evetTamam cafer niye oynatmıyor okan ? niye danimarka milli takımında ilk 11 oynayan adam gs'de 22 yaşında aniden kadroda beliren metahan'a formasını kaptırıp sadece ilk yarı oynatılıyor neden bu adam 10 kişi kalmış galatasaray'da bile forma şansı bulamıyor bütün bunlar sadece formu kötü olduğu için mi niye yani ?
Ben hocaya iyi niyetli eleştiri yaptım herzaman ,bizim gemiyi şampiyon olarak limana yanaştıracaksa yine o yapacak zaten son yaşanan tff rezilliginden sonra hocaya da hatta baskanada sahip çıkmalıyız, art niyetli olmadığı sürece hocaya yapılan teknik eleştirileri ben birsey demem yeterki yapılan artılar gorulmeden art niyetli düşmanca konusulmasin
büyük hata işliyor. Komple maçı kapanarak oynayacaktık son 2 haftadır kazandığımız tüm pozisyonlar kontraya doğru bir şekilde çıktığımızda olanlar.Kaan yok, Apo yok, Icardi yok, Jakobs yok…
Üstüne üstlük maç başında kırmızı görüyorsun, artniyetli bir hakem ile yenik duruma düşüyorsun ona rağmen maçın 30. Dakikasından sonra oyun üstünlüğünü alıp zor deplasmanda kazanıyorsun.
Ben dahil herkes kızmıştır, kırmızı sonrası aynı oyunu oynatmasına ama bu da onun tarzı.
Helal olsun