Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değişiklik konusunda ben de kızıyordum özellikle geçen sene.

Ama bu sene laf etmek yersiz bence, hele hele bu aralar son haftalarda oyuna alınabilecek doğru dürüst yedek oyuncumuz bile yok. Ben olsam ben de kimseyi almam. Oyuna girebilecek bir Nelsson bir Jelert bir de Batshuayi vardı bugün.

Mesela Metehan kırmızı yedikten sonra direkt ezbere hücum oyuncusu çıkarıp stopere Nelsson'u oyuna alsaydı bu maçı kazanamazdık bence.
Bir mac konusuna goz at hele Metehan kirmizi yedikten hemen sonra. O kadar klasiklesmis ve futbolu 'Checkmate' formatinda millet yorumluyor ki sanirsin Italya Serie A'da Juventus, Inter ve Napoli ile sampiyonluk yarisinda mucadele ediyoruz.

Genel mantik soyle: geriden biri eksildi, hemen ileriden birini cikart, geriye adam koy. Neymis, Mertens yasli o ciksin yerine de Nelsson girsin. Anladiklari futbol tamamen bu.

Mac konusunda epey yazdim, bu takim motive olduktan sonra ligde her takimi doverek yener. 10 kisi kalmis falan hikaye, bu ligde sampiyon mu olmak istiyorsun? Gol yagmuru olacaksin. Evet goller de yiyoruz ama bu ligde defans ile degil ofans futboluyla sampiyon olunuyor genelde. Bizim ligde bizden daha iyi olan bir takim yok. Hoca da bunu biliyor ve oyuncularin da bu sekilde oynayarak daha iyi performans gosterdigini daha once defalarca anlatmisti zaten. Biz buyuz, baska bir oyun bu takimdan bekleyenler daha cok beklerler.

Kaan yok, Apo yok, Icardi yok, Jakobs yok…

Üstüne üstlük maç başında kırmızı görüyorsun, artniyetli bir hakem ile yenik duruma düşüyorsun ona rağmen maçın 30. Dakikasından sonra oyun üstünlüğünü alıp zor deplasmanda kazanıyorsun.

Ben dahil herkes kızmıştır, kırmızı sonrası aynı oyunu oynatmasına ama bu da onun tarzı.

Helal olsun

neden götünden gs futbolcusunun takımı sabote ettiği yalanını uyduruyorsun?
Evet sabote ediyor, aynı hata haftalarca üst üste yapılmaz. Sevilla'ya transfer olmadı diye kan kusturuyor bize o günden beri. Göndermeyecek galatasaray kalacak bu külübede oturacak, istediği kadar yüzünü dökebilir.

Evet sabote ediyor, aynı hata haftalarca üst üste yapılmaz. Sevilla'ya transfer olmadı diye kan kusturuyor bize o günden beri. Göndermeyecek galatasaray kalacak bu külübede oturacak, istediği kadar yüzünü dökebilir.
Sevilla olayı geçen seneydi ve geçen sene Davinson un sakatlığında 2.yarı duvar ördü ligde.

bu sezon kırılma maçlarında kırılmadı kırdı inşallah böyle devam eder. bu sezon şampiyonluğu kazanırsa artık hocalığını tam anlamıyla ispatlamış olacak. icardi sakat, erden timur gitti. ama transfer konusunda sıkıntıları var umarım onu da halleder.

Ben hocaya iyi niyetli eleştiri yaptım herzaman ,bizim gemiyi şampiyon olarak limana yanaştıracaksa yine o yapacak zaten son yaşanan tff rezilliginden sonra hocaya da hatta baskanada sahip çıkmalıyız, art niyetli olmadığı sürece hocaya yapılan teknik eleştirileri ben birsey demem yeterki yapılan artılar gorulmeden art niyetli düşmanca konusulmasin

Sevilla olayı geçen seneydi ve geçen sene Davinson un sakatlığında 2.yarı duvar ördü ligde.
Tamam hoca niye oynatmıyor o zaman kardeşim var mı mantıklı bir argümanın ? Neden okan buruk nelson yerine metehan'ı tercih ediyor. Milli takımda banko ilk 11 oynayan adam super lig gibi kıytırık bir lig'demi sürekli yüzü gözü yerde gezip laubali laubali her maç hata yapıyor. Şurada 10 kişi kaldığımızda nelsson girmesin diye yalvaran insanlar vardı

10 kisi kalmisiz herif gitti hem efeyi hem demirbayi aldi ve toreyra sarayi cikardi

az kaldi mac 3-3 oluyordu olm

siz hangi maci izlediniz

cok rahat giden maci zora soktu yine
Necati az ötede ağla ya.

Adam stoper’de Berkan, solda Sallai, sağda Barış ile çıktı eksikler yüzünden

15. Dakika 10 kişi kaldı, 1-0 geriye düştü. Tüm maç boyunca artniyetli hakem ile mücadele etti. Ona rağmen puan kaybı stresi yaşatmadan rahat maç izletti. Sen tutmuş son 5 dkyı konuşuyorsun.

Kerem lle Efe’den başkası mı vardı da almadı? 3-1 maç oyuncuların dili dışarda ne zaman sakatlık geleceği belli değil ki bak Barış’ı kaybettin.

Adam bu kadar iyi şey yaparken aldığı ufak riskleri çok görmeyin bari

hala sallamaya devam ediyosun

sevilla olayından sonra adam takımın en çok süre alan stoperi oldu geçen sezon ve en az gol yiyen takım olduk

Tamam hoca niye oynatmıyor o zaman kardeşim var mı mantıklı bir argümanın ? Neden okan buruk nelson yerine metehan'ı tercih ediyor. Milli takımda banko ilk 11 oynayan adam super lig gibi kıytırık bir lig'demi sürekli yüzü gözü yerde gezip laubali laubali her maç hata yapıyor. Şurada 10 kişi kaldığımızda nelsson girmesin diye yalvaran insanlar vardı
sen geçen seneden bahsediyorsun bu sene olmuş gibi İlker. Bu adam hep sezon başları kötüydü; geldiği zaman bile. Sonra oynaya oynaya topladı.

hala sallamaya devam ediyosun

sevilla olayından sonra adam takımın en çok süre alan stoperi oldu geçen sezon ve en az gol yiyen takım olduk
Tamam cafer niye oynatmıyor okan ? niye danimarka milli takımında ilk 11 oynayan adam gs'de 22 yaşında aniden kadroda beliren metahan'a formasını kaptırıp sadece ilk yarı oynatılıyor neden bu adam 10 kişi kalmış galatasaray'da bile forma şansı bulamıyor bütün bunlar sadece formu kötü olduğu için mi niye yani ?

Tottenham'da dahil en iyi maçı buydu tebrik ederim.

Tamam cafer niye oynatmıyor okan ? niye danimarka milli takımında ilk 11 oynayan adam gs'de 22 yaşında aniden kadroda beliren metahan'a formasını kaptırıp sadece ilk yarı oynatılıyor neden bu adam 10 kişi kalmış galatasaray'da bile forma şansı bulamıyor bütün bunlar sadece formu kötü olduğu için mi niye yani ?
evet

Ben hocaya iyi niyetli eleştiri yaptım herzaman ,bizim gemiyi şampiyon olarak limana yanaştıracaksa yine o yapacak zaten son yaşanan tff rezilliginden sonra hocaya da hatta baskanada sahip çıkmalıyız, art niyetli olmadığı sürece hocaya yapılan teknik eleştirileri ben birsey demem yeterki yapılan artılar gorulmeden art niyetli düşmanca konusulmasin

renktaş senin mesajlarını okuyorum

art niyet filan diyemem ben

ama hocanın 1 hatası 99 sevabı varsa sen o 1 hatayı 99 sevaptan öne çıkarıyorsun

bunu üstelik o anlık o maçlık yapmıyorsun

genel olarak hocayı beğenmiyorsun anlıyorum da bu kadarı biraz abartılı oluyor

Kaan yok, Apo yok, Icardi yok, Jakobs yok…

Üstüne üstlük maç başında kırmızı görüyorsun, artniyetli bir hakem ile yenik duruma düşüyorsun ona rağmen maçın 30. Dakikasından sonra oyun üstünlüğünü alıp zor deplasmanda kazanıyorsun.

Ben dahil herkes kızmıştır, kırmızı sonrası aynı oyunu oynatmasına ama bu da onun tarzı.

Helal olsun
büyük hata işliyor. Komple maçı kapanarak oynayacaktık son 2 haftadır kazandığımız tüm pozisyonlar kontraya doğru bir şekilde çıktığımızda olanlar.
Bu kafayla takımın yarısı daha sakatlanır.
Kimse kusura bakmasın ama şu yukarıdakilerden Apo hariç icardinin sakatlaması dahil herkes basacak kafası. Bugün de osimheni 2 hafta kurban verdik.
Bu takım yürüyerek fenere deplasmanda 3 gol attı. Saranın golü bildiğin ezikleyerek atılan goldü.

Şuursuzca koşmak başarılı bir futbol oynamak değil. Ya kazanırım yada kaybederim futbolu akla ziyan bir anlayış.

Her seneyi 14 kişilik başlayıp sonra da bu sakatlıkları yaşadığımızda ama ne yapsın savunması da doğru değil.
Oynadığın oyun eğer seri sakatlık yaratabilecek bir oyunsa o zaman bu adamları muadillerini kadroda tutman gerekiyor. Buna da kendisi karşı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt