Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ tarafımızdan gelen rakibe yol açtı resmen. Volkan fb ye karşı yapsa şikeden yargılanır

Bu maç sokmamalıydı işte üstad, değişiklik hiç yapmamalıydı ya. O son değişiklik olmasa belki maçı tutacaktık yani. Direnci çok düşürdü
Öyle zaten mesela ben Jelert ve Sara'yı kesinlikle çıkarmazdım ama yedek kulübesinin yetersizliğide çok büyük devre arası bizim 5 net transfere ihtiyacımız var.

Her şeyi mükemmel sadece değişiklik yapmayı beceremiyor

İstediği oyunu oynatabilmesi için sahada kaleci hariç 10 tane usein bolt olmalı.

Metehan ve Bats ı çıkaracaktı, adamlar dalga dalga soldan gelirken Jelert'i çıkardı, harbiden ne yaptı anlamak güç.

Baba anlatsana ya. rakip sağ tarafına folloş etmişken, oraya önlem alacağına ziyechi neden anladığını. hayatımda gördüğüm en kötü oyun okuması olabilir. bir de elinize almışsınız taktik tahtası kenarda bir şeyler çiziyorsunuz. şaka gibi.

Sonra niye taraftar kendisini eleştiriyor diye kızanlar oluyor.

Şurada yazılanları görünce hepinizin ne kadar nankör olduğu ortaya çıkıyor
Size torrent mancini prandelli paklar

Öyle zaten mesela ben Jelert ve Sara'yı kesinlikle çıkarmazdım ama yedek kulübesinin yetersizliğide çok büyük devre arası bizim 5 net transfere ihtiyacımız var.
Yani bu maç 2-1 ile bitse o ana kadar gerçekten helal olsun demiştim, iyi işler yapmıştı Okan hoca. Lakin son anda kendi eliyle takımı iki puandan etti. Yani büyük kayıp oldu bizim adımıza, buradan gelecek üç puan ilaç olacaktı bu eksiklikler ile. Ne diyeyim, ahmaklığımızla verdik puanı.

Skoru tutmasını bilmiyor. Avrupada defans yaparak başarılı olursun deli gibi hücum yaparak değil.

Sivas maçında 5 dakika daha olsa o maçıda verecekti. İnsan bu kadar mı kör olur yeter be.

Kasımpaşa,Eyüp,Rigas,Malmö bu kadar göz göre göre yapılmaz bi hatalarından ders çıkar. Elfsborg,Sivas gibi maçlarda ateşe düşüyordun az daha. Her maç en az 2 gol yiyoruz

Böyle 11 kişi savunmayla hangi maçı bitirebildin ki şimdi bunu deniyorsun, bari oyun felsefene ihanet etme, şu ezbere aptal aptal değişiklikleri de kes….

Adamlar ordan sürekli akın ederken jelert çıkartıp orayı boş bırakmayı amatör küme hocası yapmaz. Rezalet, saçmalık resmen

Çekirge sivas maçında zıpladı. Malmöde ayağı takıldı trabzonda ne olacak merak içindeyim hiç değişiklik yapmasa 3 puanı almıştık

Nasıl bir kadro planlaması. Ne yedek orta saha var ne Afro kanat. Bir tane hızlı oyuncu olsa 3 - 4 olacak.
Inşallah Ocak ayında orta saha istemiyorum demez

Avrupa'nın açık ara en kötü oyun okuma ve değişiklikle oyuna müdahale eden hocasısın. Türkiye'de başarılı olman senin yeteneksiz bir hoca olduğun gerçeğini değiştirmiyor. Bu takımın en büyük rakibi diğer takımlar değil, sensin hoca. Geldiğin seneden beri maç içinde yaptığın başarılı müdahale yok nerdeyse. Şu paralar daha iyi yabancı teknik direktörlere verilseydi keşke senin için her kuruş para ziyan.
Ne komik bir 'yorum' olmus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt