Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle zaten mesela ben Jelert ve Sara'yı kesinlikle çıkarmazdım ama yedek kulübesinin yetersizliğide çok büyük devre arası bizim 5 net transfere ihtiyacımız var.Bu maç sokmamalıydı işte üstad, değişiklik hiç yapmamalıydı ya. O son değişiklik olmasa belki maçı tutacaktık yani. Direnci çok düşürdü
Uzun süre yorum yapma kardeşim.
Yani bu maç 2-1 ile bitse o ana kadar gerçekten helal olsun demiştim, iyi işler yapmıştı Okan hoca. Lakin son anda kendi eliyle takımı iki puandan etti. Yani büyük kayıp oldu bizim adımıza, buradan gelecek üç puan ilaç olacaktı bu eksiklikler ile. Ne diyeyim, ahmaklığımızla verdik puanı.Öyle zaten mesela ben Jelert ve Sara'yı kesinlikle çıkarmazdım ama yedek kulübesinin yetersizliğide çok büyük devre arası bizim 5 net transfere ihtiyacımız var.
Ne komik bir 'yorum' olmus.Avrupa'nın açık ara en kötü oyun okuma ve değişiklikle oyuna müdahale eden hocasısın. Türkiye'de başarılı olman senin yeteneksiz bir hoca olduğun gerçeğini değiştirmiyor. Bu takımın en büyük rakibi diğer takımlar değil, sensin hoca. Geldiğin seneden beri maç içinde yaptığın başarılı müdahale yok nerdeyse. Şu paralar daha iyi yabancı teknik direktörlere verilseydi keşke senin için her kuruş para ziyan.