- 6 Eylül 2014
- 83.236
- 56.812
- 4.283
Havada kuş kalmadiBarisin 1 metreden 10 kere disari vurmasini Hocaya yıkamıyorum .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Havada kuş kalmadiBarisin 1 metreden 10 kere disari vurmasini Hocaya yıkamıyorum .
Top kapamiyor bu takim son maçlarda rakibi kalemize kadar izliyoruz. Orta sahamız aşırı zayıf. 23 şubatta kötü bişey olursa fener maçında görürüm ben orta saha istemeyen hocayı.Hoca istemiyor arif bey
Sene sonunda hem yönetim hem de teknik ekipte köklü değişim şart.Eğer hala orta sahaya adam almamakta ısrar edersen bu karar sonun olacak bu gidişle. Bu sene rahat şampiyon olursunuz diyen diğer takım taraftarı arkadaşlarıma bizim ayağımızın kayması Toreira ve Sara'dan birinin uzun süre sakatlığına bakar diyordum hep daha dakika 1 gol 1 küme düşmenin en büyük ikinci adayı takıma deplasmanda puan bıraktık.
Kulübe çok zayıf. En az 3-4 tane takviye gerekli bu takıma. Berbat bir kadro mühendisliği var
Madem bu kadar seviyodun Young Boys maçları sonrası neden sattın adamıHer maçı kazansa gol sayısı üzerinden eleştirir Tudor ve Torrent fanları.
ali bektaşMadem bu kadar seviyodun Young Boys maçları sonrası neden sattın adamı
işin ucunda GS mağlubiyeti olmasa...ali bektaş
artık foruma bir süreliğine ara verme vaktin gelmiştir
Çünkü o maç eleştirilmesi lazımdı usta. Bu kadar basit. Adam şu an namağlup lider. Hatasını telafi etti.Madem bu kadar seviyodun Young Boys maçları sonrası neden sattın adamı
Eleştirmiyodun ki gitsin diyodun. NeyseÇünkü o maç eleştirilmesi lazımdı usta. Bu kadar basit. Adam şu an namağlup lider. Hatasını telafi etti.
Evet o anki performansı gitmesini istetti. Çünkü 5-0 yenildik, YB'ye elendik. Şimdi ise telafi etti ve iyi oynatıyor. Ben başkaları gibi "ben demiştim" demek için takla atmıyorum ki usta.Eleştirmiyodun ki gitsin diyodun. Neyse