Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer hala orta sahaya adam almamakta ısrar edersen bu karar sonun olacak bu gidişle. Bu sene rahat şampiyon olursunuz diyen diğer takım taraftarı arkadaşlarıma bizim ayağımızın kayması Toreira ve Sara'dan birinin uzun süre sakatlığına bakar diyordum hep daha dakika 1 gol 1 küme düşmenin en büyük ikinci adayı takıma deplasmanda puan bıraktık.

Kulübe çok zayıf. En az 3-4 tane takviye gerekli bu takıma. Berbat bir kadro mühendisliği var

Ben bu adamın her sene kendini kanıtlamaya çalışmasını göremeyen taraftarı dinlenekten sıkıldım. Her sene üstüne katıyor her sene rekor kırıyor ama illaki bir kulp bulunuyor gözünün üstünde niye kaş var denilecek bir duruma geldi vaziyet. Sağ beksiz şampiyon oldu orta bu adam geçen sene ya ne çabuk unuttuk bildiğin zayıflayan bir kadroyla şampiyon oldu.
Utanmadan hala bireysel performanslara bağlayan var hoca olmasa icardi şu an emeklilik hayatı yaşıyordu barış alper ve yunus sıradan anadolu takımındaydı siz de 2 sene fener şampiyonluğu görüyodunuz. Nankör olmayın hocanızın kıymetini bilin asarım keserim modundan çıkınn tek puan kaybında dünyaları yakmayı bırakın son yıllarda gördüğüm en toksik taraftar kitlesi başka bişe değil

Son düzenleme:
Hoca yanlış 11 tercihlerinle ilk yarıları çöpe atmaktan vazgeç.

Maç öncesi rakibi analiz etmemişler. 2. Yarı yumurta kapıya dayanınca maçı alacak hamleler yaptı ama oyuncuların bitiricilik yetersiz kaldı.

En büyük sorunumuz, dönen topları toplayamıyoruz, kötüsü rakip bizim yarı sahamızda dönen topları kolaylıkla topluyor ve pozisyon buluyor. Buna hala çözüm üretemedik.

Bir diğer sorun ise hücum performansımız çok düştü, golü çok zor buluyoruz.

5 transfer şart bu takima. Özellikle orta sahan çok zayıf hoca 2 transfer lazım oraya. Sezon sonuna olası bir faciada sonun gelir haberin olsun. Bi de yönetimi ikaz et bi adım atsınlar her hafta hakem hatalarından gına geldi artık. Attığımız gol bile verilmiyor.

Eğer hala orta sahaya adam almamakta ısrar edersen bu karar sonun olacak bu gidişle. Bu sene rahat şampiyon olursunuz diyen diğer takım taraftarı arkadaşlarıma bizim ayağımızın kayması Toreira ve Sara'dan birinin uzun süre sakatlığına bakar diyordum hep daha dakika 1 gol 1 küme düşmenin en büyük ikinci adayı takıma deplasmanda puan bıraktık.

Kulübe çok zayıf. En az 3-4 tane takviye gerekli bu takıma. Berbat bir kadro mühendisliği var
Sene sonunda hem yönetim hem de teknik ekipte köklü değişim şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt