Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi hoca olduğu suradan belli:

12-13 adamla rotasyonsuz neredeyse bu takımı daha dune kadar ucuruyordu ve rakiplerini bezdiriyordu. O anlayış ile bu kadar puan topladık asıl bunu inatla görmeyenler futbolla alakalarını derhal kesmeli.
0 puanı olan 1 golü olan takıma puan verip 3 gol yiyen adam hoca falan değildir

Avrupa performansını beğenmiyorum. Avrupa'da da devamlı baskı ve hücum oynanmaz. fatih terim 13'cü bitiren takımla nasıl oynanırsa öyle oynayacaksın gerekiyorsa.

Mertens ölü. Kamilnayı alacaksan onun yerine alacaksın be adam

90+ da Yusuf'u alıyor oyuna heralde kaybetmemek için vakit geçirmeye çalışıyor

Savaştaki ülkenin takımına karşı evinde böyle rezillik yaşatamazsın. Siktir ordan.

Bundan sonra 3-4 maç kazanacaksın, o zaman şimdi sana sövenlerin neredeyse tamamı sesini kesecek.

Ama ben bu defalarca yaşanan rezaleti o günlerde de hatırlatacağım! O zaman burada linç yiyeceğim. Çok iyisin, mükemmel işler yapıyorsun ama kadro genişliğini kullanma, basit maçlarda takımın öndeyken kontak kapatmasına çözüm üretemiyorsun, muhtemelen buna çaba bile göstermiyorsun.

Konya maçına da 4'lü çık.

Young boys u eleseydik CL de muhtemelen gol yeme rekoru kırıp rezil olacaktık. Bunu öngörerek Young boys’a bilerek elendi. İşte öyle bir vizyon 😎

Sen nasil bir karaktersin analmadim. Jellert ve Yusuf ne olursa olsun ilk 11de oynatma, ama skora katki yapsinlar diye son 5 dakka oyuna aliyorsun. resmen adamcilik yapiyorsun

İyi hoca olduğu suradan belli:

12-13 adamla rotasyonsuz neredeyse bu takımı daha dune kadar ucuruyordu ve rakiplerini bezdiriyordu. O anlayış ile bu kadar puan topladık asıl bunu inatla görmeyenler futbolla alakalarını derhal kesmeli.
Kimi bezdirdi Alper düne kadar

Bizim kaçırdığımız bir şey mi var

Anadolu takımlarını rakip olarak görüyorsak bir lafım yok

Bir totnım maçı var işte konuşabileceğimiz

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne kadar iyi olursan ol ne kadar çok puan toplarsan topla kadro mühendisliğini yapamazsan transferlerin hepsi defolu çıkarsa patlarsın ve patladın malesef
Hala orta saha, kanat 10 numara aldırma sakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt