Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 gün önce ligde 11 puan fark yapıp ligi kırma durumundayken bugün üst üste 2 saçma beraberlikle bütün algıyı tersine çevirdik. Bu tür kırılma anlarında o balyozu indirecek reaksiyon çıkmıyor bizden nedense.

Bir de 3'lü oynarken pres futbolunda daha mı az hırpalanıyorduk acaba. Şunu bir masaya yatırsak iyi olur. 2. ve 3. bölge arasını dolduracağım diye top oynamaya mecali kalmıyor oyuncuların gibi geliyor bana. 3'lüde kalabalık oluyorduk oralarda.

Gidin Avrupa'da bütün takımlara bakın. Kendi yarı sahasında bukadar kolay pas yaptıran takım yoktur adamlar Fink atıyor. Rahat rahat paslasiyor. Bunu göremeyen adamdan Avrupa'da kupa beklenir mi ya
gölge presci casper, geçirgenlikte üzerine adam tanınmayan bir 6 numara var. Onun yanında ki Sara'da sert oyuncu değil. Mertens yaşı belli. Direnç koyacak orta saha oyuncuları yok takımda. Futbol bakış açısı son derece düz olan bay buruk sorunu stoperde filan sanmaya devam etsin. Senin orta sahan rakip karşılayamıyor. Bunu göremeyecek kadar düz zekalısın hoca.

gölge presci casper, geçirgenlikte üzerine adam tanınmayan bir 6 numara var. Onun yanında ki Sara'da sert oyuncu değil. Mertens yaşı belli. Direnç koyacak orta saha oyuncuları yok takımda. Futbol bakış açısı son derece düz olan bay buruk sorunu stoperde filan sanmaya devam etsin. Senin orta sahan rakip karşılayamıyor. Bunu göremeyecek kadar düz zekalısın hoca.
Abdülkerim rakibin arkasında duruyor sadece rakip Cook kolay dönüyor. Bizim oyuncular yumuşak. Seneye büyük degisim lazım hoca dahil

Aramız eskisi gibi olamaz artık.

Bir eşik var, tam orayı atlayıp büyük hoca olacak dedikçe o eşiğe kafa göz giriyorsun.

Avrupa'ya da gitsen, bu gidişle çalıştırabileceğin en büyük takım biz olacağız; başka yerde kupa alma şansın da yok.

10-15 dk pres yapıyoruz o kadar, oyun fln hak getire. 3lüyü de hakkaten icardiye ayıp olmasın diye oynatmış. Halbuki çok daha iyi oynuyoduk
O üçlüyü de siz abartıyor olabilir misiniz?

Totnım maçı öncesi bay geçerek dinlenip herifleri sıkışık fikstürde ve rotasyonlu yakaladık. Elfsborg ve Az maçlarını iyi oynamadık zaten bugünkü gibiydi oyun

Kendini aşırı dev aynasinda görüyor.Elfsborg-rfs-malmö-az alkmar-kiev hangi macta iyi oynadin bunlarin?Olüm kalim maclarinin hepsinde öldün.Yav bunun eline liverpool kadrosu verin vallahide ilk 6ya giremez.

10 gün önce ligde 11 puan fark yapıp ligi kırma durumundayken bugün üst üste 2 saçma beraberlikle bütün algıyı tersine çevirdik. Bu tür kırılma anlarında o balyozu indirecek reaksiyon çıkmıyor bizden nedense.

Bir de 3'lü oynarken pres futbolunda daha mı az hırpalanıyorduk acaba. Şunu bir masaya yatırsak iyi olur. 2. ve 3. bölge arasını dolduracağım diye top oynamaya mecali kalmıyor oyuncuların gibi geliyor bana. 3'lüde kalabalık oluyorduk oralarda.
Bizden çıkmıyor demeyelim, taraftar kırılmayız diye düşünüyor ama Okan hoca çok kırılgan üstad, Başakşehir dönemi de böyle idi keza...

namümkün
hadi 3lüyü abartmış olalım, 4lüde kenarlar panayır yerine dönüyor. 3lü kafadan daha iyi.
3lü oynadığımız az ve elfsborg maçında da kanatlar panayıra döndü. Müthiş oynadığımız Totnım maçında bile Muslera'nın çıkışıyla berabere bitirecek seviyeye getirdik maçı.

Şu andaki düşüşün sebebi Osimhen ve Davinson'un form düşüşü ve Sara'nın yokluğu diyoruö. Kadro dar olduğu için aynı adamlar oynuyor ve yoruluyorlar. 3lü oynasak da çok bir şey değişmez diyorum. Konya maçına 3lü savunma yazdım bu arada ama yine de çok değişeceğini sanmıyom. Kulübeye takviye lazım ciddi anlamda

Ligi verecek. İyice belli oldu bu. Takımı yönetemiyor. Oyunculara sözü geçmiyor. Korkak ve panik dolu bir adam. Panikledikçe hata katsayısı da artıyor. Takım kuramıyor, oynatmasını bilmiyor.

Şu rezaleti nasıl açıklayacaksın sen? Rakibin 6 maçta 1 gol atmış, sana tek kalemde 3 tane atmış.

Hatırlıyorum. Rize’nin başındayken bizim hakemi satın alarak maçı aldığımızı ima etmişti. Samimiyetine de inanmıyorum. Hamza’yı yeğlerdim yerine.

Üclü elestirisine katiliyorum ama bu sekilde oynamamiz icin bize transfer gerekiyor

Üclü de yunus sol da oynadiginda her mac gol yedirdi mesela

Jacops’u kanat bek kullanabiliriz ok

Ama savunma da ayni sikintilari yasiyoruz,hatta eyupspor macindan sonra arda turan’in soyunma odasi konusmalari paylasildi

Abdulkerim’in arkasina oynayin diyordu cünkü üclü de o bölge bombos kaliyor

Bende üclü oynanmasindan yanayim rakip yari saha’ya daha iyi konumlaniyor takim ve ön alan baskisi da bu sekilde daha etkili

Ama savunma anlaminda hic bir degisiklik yok bu kesin

Savunma’yi toparlamak icin farkli oyunculara ihtiyacimiz var,herkes bir önceki sezonu örnek veriyor ama o maclarin genelinde form da bir nelsson vardi

hocanın notunu evımızde fbye yenildigimizde vermıstım

o günden sonra istemıyorum

Üclü elestirisine katiliyorum ama bu sekilde oynamamiz icin bize transfer gerekiyor

Üclü de yunus sol da oynadiginda her mac gol yedirdi mesela

Jacops’u kanat bek kullanabiliriz ok

Ama savunma da ayni sikintilari yasiyoruz,hatta eyupspor macindan sonra arda turan’in soyunma odasi konusmalari paylasildi

Abdulkerim’in arkasina oynayin diyordu cünkü üclü de o bölge bombos kaliyor

Bende üclü oynanmasindan yanayim rakip yari saha’ya daha iyi konumlaniyor takim ve ön alan baskisi da bu sekilde daha etkili

Ama savunma anlaminda hic bir degisiklik yok bu kesin

Savunma’yi toparlamak icin farkli oyunculara ihtiyacimiz var,herkes bir önceki sezonu örnek veriyor ama o maclarin genelinde form da bir nelsson vardi
jakobs sakatken üclü oynatıp yunus bölgesinden gol yedirten adam

jakobs gelince üclüden vazgecti cidden enteresan bi durum

sırf icardiye yer acmak icin oynattı işte üclüyü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt