Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım kazanacak muhtemelen ama ben ona bakmayacağım.

Kaç haftadır kornerde Muslera önünde adam ile cebelleşirken yediğimiz gollere önlem alınacak mı?

Jakobs arka direkte duracak mı?

Sağ kanattan 6 basa yapılan ortada rakibe bomboş vurdurulacak mı?

Bunlara bakacağım. İstersen maç 6-0 bitsin, bu konularda bir ilerleme görmezsem “İstifa” yazacağım. Bundan sonra böyle

En iyi oynattığı maç totenham maçı diyoruz o mac bile berabere bitecekti nerdeyse

Son yediğimiz golde geride 6 kişi var diğer 5 kişi kadrajda yok. Bu takım kompakt oynayamiyor.

Hoca Defans oyunculari alacağız diyor. Dün Beşiktaş'ta necip musaku swenson oynuyor. Hiç birini takımına istemezsin. Şunlar bile kompakt oynayabiliyor

Sen 3-1 öndeyken kontra yediriyon takıma ama doğru dürüst kontra yapamıyorsun. Oyuncular fiziken bitik halde. Sonra diyor ki bu oyundan vazgeçmeyeceğim. Ortada bir oyun yok. Ortada orta saha yok. En kotu takım kontrolü ele alabiliyor karşımızda. Ders alsa tamam dicem ama alacak gibi durmuyor. Yazık bu taraftara işkence cekiyor

5 sene üstüste türkiye de şampiyon yapsın yine söyleceğim;

galatasaray vizyonu ve hedefleri için "YETERSİZ" bir teknik adam.

@Hasan ULUSOY post atmaya devam et bakalım..

genelde sızmaların en sıkıntılı anları enselendikten sonra atılan postlardır..

"bir icardiyi özledim mi yazsam??" yahu çok dikkat çekmez mi? "erden timur konusu" hay sıçayım yaa en iyisi birşey yazmamak unuturlar nasılsa

bok unuturuzzz

@Hasan ULUSOY post atmaya devam et bakalım..

genelde sızmaların en sıkıntılı anları enselendikten sonra atılan postlardır..

"bir icardiyi özledim mi yazsam??" yahu çok dikkat çekmez mi? "erden timur konusu" hay sıçayım yaa en iyisi birşey yazmamak unuturlar nasılsa

bok unuturuzzz

takibe devam koçum.

Hocalik tarzi takimi kompakt ve organize bir goruntuye ulastirmaya yonelik degil

Bunun icin antrenmanlari ust duzeyde yapmalisin bizde boyle bir ortam yok

Oyuncularla iyi gecinip onlarin belirli anlarda yaratacaklari farklar uzerinden planlarini yapiyor

Takımın fiziksel düşüşünün sebebi muhtemelen sezon sonunu rahatça görebilmek için arada yapılan kondisyon yükleme antrenmanları olduğunu düşünüyorum.

Özetle sezon başında olduğu gibi 1-2 maç sonra takım yine ciddi yükselişe geçer.

Bazı insanlar gerçekten doğuştan şerbetlidir. Okan hoca da onlardan birisi bence. Yaşadığı tüm talihsizlikler dahi bir şekilde onun önünü açmıştır.
Yanlış karar veriyorsa kararından dönmesi için bir olay başına gelir. Durduk yere kötü bir şey yaşarsa onu daha olumlu yönde etkiler.
Futbolculuk kariyerinden tutun da bugüne kadar hep ama hep böyle olmuştur. Say say bitmez.

Hatta en son "orta saha düşünmüyorum" dedikten hemen sonra sadece 10 dakika top oynayıp sakatlanan Sara olayı mesela. Ve bunun neticesinde orta saha düşünmeye mecbur kalmaları.

Şampiyon takımız, çok fazla değişikliğe gerek yok diye düşünürken haşırt diye alınan Beşiktaş mağlubiyeti. İyi kötü kazansaydık kadro yapılanmasına gidilmezdi bile.

Yahu gencecik yaşta ayağı kırıldı, futbolculuk kariyeri %99 bitti diyeceğimiz birisi. Çok değil 4 sene sonra UEFA kupası kazandı.

İşte kast ettiğim şey de bu.

Ben futbolcunun da hocanın da şansı yaver gideni, böyle şerbetli olanını tercih ederim her zaman. Misal Harry Kane, aman aman gelmesin. Adam gittiği yere bavuluyla tüm uğursuzluğunu da götürüyor sanki.

Fatih hocamın idmanlara hep beraber ayak tenisi yakıştırmaları yaptık bunun idman ve izinlerine tek kelime yok böyle olmaz.

aşağıdan başlıyom

rize
antep
fb
paok
eyüp
sivas
totnım
elfsborg ilk yarı

bunlarda iyiydik bence

bazı maçlardaki oyun hiç aklımda kalmamış antalya falan belki iyiyizdir hiç hatırlamıyom

bazı maçlar da ne kötü ne iyi mesela bjk maçı pozisyon vermeden maçı bitirdiydik kötü sayamayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt