Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi oyun hissiyatından ziyade sinir stress ihsan eden oyun şekli göze çarpmakta bu sezon. Bebek aspiriniyle maç izliyoruz!!
Ortada bir oyun yok. Dün atçıların, bilbao maçını izleyen kişi bizim takımın sistemi falan olmadığını görür. Adam da nasıl bir inat varsa ısrarla orta saha istemiyor. Sezon sonu şampiyon olup düzgünce yollarımızı ayırmamız gerek kendisiyle. Yoksa şampiyonlar liginde rezil rüsva oluruz.

Okan hoca yerli olması, hücum oyunu istemesi yönünden yabancı bir isme göre daha tercih edilir. Ancak bariz defoları var ve bu durum Avrupa'da bizi zora sokuyor. Lig için bu defolar o kadar hasar vermese de Avrupa takımları affetmiyor.

Ben Rigas, Malmö maçlarına tam kadro çıkılırken yapmayın etmeyin sakat vermeyin önemli olan o, ilk 8’e girememek değil diyordum.

Yoğun tempoda defalarca sakatlık verdiğimiz gibi büyük olasılıkl da ilk 8 dışında kaldık.

Ben hayatımda rotasyon sevmeyen çok hoca gördüm, hatta ben de sürekli kadro değişikliğine karşıyım. Terim de mesela bir kadro oturttu mu kolay kolay bozmazdı ama Okan hoca başka bir seviye sakatlık olmasa suyunu çıkartana kadar aynı kadroyu hatta aynı değişiklikleri yapıyor..

erden timur gitti tipik galatasaray genleriyle ligden kopmaya hazırdık, icardi sakatlandı takım liderini, zekasını kaybetti ama okan buruk takımı yarışta tutmakla kalmadı namağlup 8 puanla devre arasına getirdi. puan kaybettiğimiz maçlarda rakip takım kalecileri şov yaptı bizimki yumurtladı ama adam oyuncusunu satmadı. ali koçu, tff'si, fener medyası köpek gibi saldırdı yönetim arkasında durmadı. bakın bu psikolojiyi yönetmek gerçekten kolay değil. bu kadar saldırıya, pasif yönetime oyuncuların kafası giderdi adam izin vermedi. ben bu sene hocalığını ispatladığını düşünüyorum. hocayı yakan muslera'dır.

ya adam değişiklik bile yapamıyor hocam siz neyden bahsediyorsunuz?

jelert kiev maçında oynayamaz mıydı? oynatmayacağın adama neden 9 milyon verdirdin diyen de yok. yusuf oynayamaz mı bats oynayamaz mı? sen bu adamları oynatmayarak kaybediyorsun zaten. 11 oyuncuyla koca sezon biter mi ? diğer oyuncuları hazır tutmak teknik ekibin görevi değil mi?

barış alper ve yunus o kadar saçmalıyorki ama biliyorlar hoca yine 11 oynatacak yine 90 dakika sahada tutacak. o yüzden kafalarına göre oynuyorlar. al bakalım barışı dışarı koy yusufu oraya veya başka bir şey yap oyunculara sopa göster biraz. bats ilk geldiğinde bizi ipten aldı kaç maç adam saldı gitti sonra. neden? çünkü skor 3-0 dakika 85 olmuş adamı küfreder gibi yeni oyuna alıyorsun. olum bu da bats sonuçta serdar dursun mu karşındaki. aynı şeyi ziyech'e yaptı ziyech çokta umrumda diyip şimdi gidiyor. bu adamları hazırlamak senin görevin ama yanlış zaman ve yanlış maçta oynatan hep sensin. metehan yüzünden nelson'u harcadın al şimdi metehan kurtarsın seni. yunus yüzünden ziyech harcadın hadi kurtarsın seni yunus. barış alper'i uyar diyoruz adam hala aynı oshimene pas atamamak için yemin etmiş gibi oynuyor. jelert'i kullan hoca diyoruz adam gelişsin kaan ayhandan başkasıyla oynamıyorsun sağ bekte. ulan kaanı orta sahaya koy berkandan fazla oynar diyoruz onu da yapmıyorsun. kerem demirbay artık mertens'in yerinde oynar mertens de dinlensin biraz o vakit diyoruz adamı oynatmıyorsun kurutuyorsun sonra 11'e koyunca birden full performans bekliyorsun. ya abi bunları düşün artık o kadar basit temel şeyler ki söylemekten utandık sen hala nato kafa nato mermer burnunun dikine gidiyorsun. bu adamdan bize hoca olmaz arkadaş sevk ve idare bakımın çok vasat. geçen 2 sezon tamamen erden timur sayesindedir.

İlk 2 sezon iştahlı futbol varken bu sene ne oldu da terimvari futbol izliyoruz al de çöpe giden 6 puan hemde rakipler rahat kazanacağımız takımlar ama hala hoca hatalarından ders almıyor böyle giderse gidişi hızlanır

Madem ligden oyuncu alınabiliyor hocam bırakalım yüksek bonservisli lyon oyuncularını varsa imkan alalim romuloyu birde lemina alsak Ahmet kutucuyu da aldık takım kendine gelir .Şu gurbetçi gençleri de oynarsan ne güzel olur kupa maçında bile oynatmiyorsun güzel hocam

Hocam Kaan Ayhan'ı dinlendir artık yedek kulübesine çek.

ama artık sende kendini toparla hocam toparla hani bir an evvel artık zihin olarak iyi duruma gel bir teknik direktör gol attıramayabilir ama çok gol yedirmez hocam çok gol yedirmez okan tamam mı hele sen 50 yaşında taşı sıksan suyu çıkar hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt