Tuncay Van
Büyük Kaptan
Bu simdi üclü icin cueatayi aldirip tekrar dörtlüye dönüp bu adami yedek birakacaksa biz bunu neden aldik? Zaten nelsson yedek oturmuyormudu? Ne yaptigini bilmiyor bir tek bildigi para harcatmak
nellson gitmek istiyordu fark o. beklesin yedekte opsiyon olması güzel kenarda.Bu simdi üclü icin cueatayi aldirip tekrar dörtlüye dönüp bu adami yedek birakacaksa biz bunu neden aldik? Zaten nelsson yedek oturmuyormudu? Ne yaptigini bilmiyor bir tek bildigi para harcatmak
Allah bile forvetlerini sakatlıyor artık 3lü falan deneme diye. Beceremiyorsun bu sistem çağ dışı modern futbolda 4-3-3 oynayacaksın başka türlü yaşayamazsın.
3-5-2 diyorum 90 larin sistemi. Günümüz futbolu 4-3-3 formasyonlari üzerinden yürüyor diyorum.hangi modern futbol
3-5-2 diyorum 90 larin sistemi. Günümüz futbolu 4-3-3 formasyonlari üzerinden yürüyor diyorum.
O gitmek ister ama ozaman yedek icin 8 milyon yerine daha makul bir fiyata oyuncu getirmesi gerekirdi.nellson gitmek istiyordu fark o. beklesin yedekte opsiyon olması güzel kenarda.
Bu saydığın adamlar 90 milyon euroluk kanat bek alıyor yeri geldiğinde hadi 3-5-2 oynayalım çok forvetimiz var deyip oynatmiyorlar.alonso inzaghi yeri geliyor guardiola amorim filan 90larda mi çalışıyor
öyle olmuyor işte tam olarak. topcu gitmek istedi mi, gitmek istediği yer her zaman avantajlı. icardi de böyle geldi, osimhende. yoksa o paralara o oyuncları çektirmezler sana. nellson bitirdi bizi bence kafasında. hatta o sampiyonluk kutlamalarında ailesine bir şeyler olmustu ordan sonra yok nellson.O gitmek ister ama ozaman yedek icin 8 milyon yerine daha makul bir fiyata oyuncu getirmesi gerekirdi.
Durum tam bu
ben de böyle düşünüyorum.az macini nasil oynayacagin benim icin turnusol olacak
zaten sezon başı başkan zikredene kadar avrupadan laf bile etmiyordun
simdi de az maci hakkında çıkıp erkek gibi lider gibi konusamiyorsun
simdi göreceğiz çıkıp galatasaray tarihine yakisir bir oyun mu oynayacaksın
yoksa eziklik gösterip ergenler okuldaki fenerli kanzisine hava atacak diye bir maci diğerine tercih mi edeceksin
skor alınmasa da cik galatasaray gibi oynat