Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu simdi üclü icin cueatayi aldirip tekrar dörtlüye dönüp bu adami yedek birakacaksa biz bunu neden aldik? Zaten nelsson yedek oturmuyormudu? Ne yaptigini bilmiyor bir tek bildigi para harcatmak

Anadolu takımlarına karşı içeride 3-5-2, zor maçlarda 4-5-1

Morata alıyorsan sezon boyu yedek kulubesinde oturamazsın, Icardi sağlam olsaydı onu da oturtamazdın. Burada rahat rahat yazıyoruz tabi ama adam yönetimi de öyle kolay değil. Hem iyi adamlar alınsın hem de yedekte beklesinler ihtiyaç olunca oynasınlar gibi bir rahat rahat yazıyoruz ama o iş öyle olmaz tabi.

az macini nasil oynayacagin benim icin turnusol olacak

zaten sezon başı başkan zikredene kadar avrupadan laf bile etmiyordun

simdi de az maci hakkında çıkıp erkek gibi lider gibi konusamiyorsun

simdi göreceğiz çıkıp galatasaray tarihine yakisir bir oyun mu oynayacaksın

yoksa eziklik gösterip ergenler okuldaki fenerli kanzisine hava atacak diye bir maci diğerine tercih mi edeceksin

skor alınmasa da cik galatasaray gibi oynat

Allah bile forvetlerini sakatlıyor artık 3lü falan deneme diye. Beceremiyorsun bu sistem çağ dışı modern futbolda 4-3-3 oynayacaksın başka türlü yaşayamazsın.

Bu simdi üclü icin cueatayi aldirip tekrar dörtlüye dönüp bu adami yedek birakacaksa biz bunu neden aldik? Zaten nelsson yedek oturmuyormudu? Ne yaptigini bilmiyor bir tek bildigi para harcatmak
nellson gitmek istiyordu fark o. beklesin yedekte opsiyon olması güzel kenarda.

Gene bireysel yeteneklerle ve rizelilerin beceriksizliği sayesinde kazandık oyun planı yok herkes savruk bu böyle olmaz

O gitmek ister ama ozaman yedek icin 8 milyon yerine daha makul bir fiyata oyuncu getirmesi gerekirdi.
öyle olmuyor işte tam olarak. topcu gitmek istedi mi, gitmek istediği yer her zaman avantajlı. icardi de böyle geldi, osimhende. yoksa o paralara o oyuncları çektirmezler sana. nellson bitirdi bizi bence kafasında. hatta o sampiyonluk kutlamalarında ailesine bir şeyler olmustu ordan sonra yok nellson.
aynı sekilde hazırlık macında kafasına mesale yiyen zaha da aynı. nası içerlerdilerse oraları atlatamadılar. yoksa oynayan aldı gecen yıl bu formayı. bu sene ne kadar isteksizse artık olmadı. ha hakkını da yemeyelim basına hiç sızmadı kendisi adına olumsuz bir sey. bu güzel bi davranış.

az macini nasil oynayacagin benim icin turnusol olacak

zaten sezon başı başkan zikredene kadar avrupadan laf bile etmiyordun

simdi de az maci hakkında çıkıp erkek gibi lider gibi konusamiyorsun

simdi göreceğiz çıkıp galatasaray tarihine yakisir bir oyun mu oynayacaksın

yoksa eziklik gösterip ergenler okuldaki fenerli kanzisine hava atacak diye bir maci diğerine tercih mi edeceksin

skor alınmasa da cik galatasaray gibi oynat
ben de böyle düşünüyorum.

hoca açışından konuşursak - eğer rize ikinci yarın efektinde AZ maçına Sara başlayıp mertensi hiç oynatmazsa endişem mertens ile derbiye başlayabilir.

mertens şu an %1 bile enerjisi yok nerdeyse , 2 rakip arasında dolanıyor o kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt