Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla izlediğim takımımdan utandım hocam. Sen şampiyonluğuda verirsin eminim artık

Fb galibiyetini ne yap , et al onlarada yenileyim falan deme

utanç verici avrupa serüveni

derbi ve şampiyonluktan bağımsız 1 haziranda plaketle uğurlanır 2 haziranda yeni hocamızla baslamamiz gerekiyor

Bu takım 70 milyon euro net maaş ödüyor.

Alkmaar total 20 m euro ödüyor.

Sahada onların yarısı kadar istekli değiliz, çaba göstermiyoruz.

Tek sistemi, Abdülkerim ve Sanchez e şişir demek olan bir hoca

Avrupada her kilit maçta ezildik. Prag maçları, young boys, Kopenhag maçları kazandığımız Molde maçında bile aynıydı adamlar içimizden geçti. Rigas'ı yenemedik, Kiev'i yenemedik adamlar ek iş yapıyor futbol haricinde. 40 delille bir cahili yenemedim durumu var hala kadro diyorsunuz:ddd Avrupa antrenörü değil Okan buruk milyon beden küçük kalıyor hiçbir kadro ile başarılı olma ihtimali yok, bi de istediği adamları alıp kulübe çaktık. Bu adamın kesin gitmesi lazım kulübe de gram yakıştırmıyorum. Konyayı bodrumu yenmek için teknik direktöre ihtiyacımız yok kulübün hademeside yönetse yeneriz zaten.

Maç başı 2,2 gol yeme ortalaması ile bitirdi Avrupa Ligi'ni. Heyt be hocama bak.

Dürüst olmak gerekirse şampiyon olursak gitmez ama bir şekilde transferden uzak tutulmalı ve mümkünse yabancı yardımcılar eklenmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt